Physique preventiecentrum BV is dé specialist in Arnhem voor PT, Fitness, Groepslessen, Fysiotherapie en Leefstijl. Wij werken met een multidisciplinair team dat bestaat uit: sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers. Wij begeleiden jou optimaal en staan voor resultaten. Wat je doel ook is: afvallen, meer spierkracht en/of conditie. Ook bij medische beperkingen kunnen we je professioneel begeleiden met jouw sport en gezondheidsdoelen. Verder geldt bij Physique; - 7 dagen per week open; - Trainen en sporten in een klimaat beheerste omgeving; - Meer dan 80 groepslessen per week. Ervaar het zelf met een gratis proefweek.