Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Smartdry

In tegenstelling tot ingrijpende traditionele behandelingen tegen vochtproblemen, maakt het SmartDry-systeem gebruik van natuurlijke luchtstroming om vocht uit de muren te trekken. Het SmartDry systeem haalt het vocht uit de muur zonder schadelijke chemicaliën, kitten of herbepleisteren. Onze monteurs installeren de SmartDry-elementen op alle buitenmuren om te zorgen dat het goed werkt en het hele pand kan ademen om zo uiteindelijk vochtproblemen te voorkomen. De SmartDry elementen bieden een natuurlijke, effectieve en duurzame oplossing, ongeacht wat voor soort vochtprobleem het is; dit is hoe we een levenslange garantie kunnen bieden.