Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Praktijk algemeen; wat vindt u van ….

Deze laatste zorgverlener, wat vindt u van hem/haar wat betreft:

De uitkomst van de behandeling

Herkenbaarheid van de zorgverlener

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Tandheelkundig Centrum Moergestel

Tandheelkundig Centrum Moergestel is een moderne praktijk, waarin u voor alle facetten van de tandheelkunde terecht kunt. We werken met de meest moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten. Kwaliteit en service staan bij ons centrum voorop. De tandheelkunde is veranderd maar de omgang met de cliënt niet. Bij het enthousiaste team van Tandheelkundig Centrum Moergestel staat u als cliënt centraal en wordt u ontzorgd. We kijken naar de persoon rondom de mond, bij ons telt uw mening en wordt u gehoord. We proberen u zo goed mogelijk voor te lichten en samen met u het optimale voor u en uw gebit te bereiken. Achter de schermen werken we continue aan de kwaliteit van onze mondzorg. Hiervoor volgen onze behandelaren regelmatig cursussen en doen we onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten.