Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Praktijk algemeen; wat vindt u van ….

Deze laatste zorgverlener, wat vindt u van hem/haar wat betreft:

De uitkomst van de behandeling

Herkenbaarheid van de zorgverlener

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Kliniek voor Mondzorg Boxtel

Kliniek voor Mondzorg Boxtel Het geheim van het leveren van kwalitatieve, verantwoorde tandheelkundige zorg ligt in de nauwe samenwerking van het team. Iedere schakel is nodig en iedereen maakt gebruik van elkaars kennis en specialisme. Kliniek voor Mondzorg Boxtel is innovatief en onze behandelaars zetten zich voor 100% in om u alle tandheelkundige zorg op een kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde manier te bieden. Er wordt gezorgd voor een gezonde, veilige en prettige werkomgeving.