Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over HakaWorkshops.nl

Sinds 2017 geven wij inspirerende haka workshops. Als ervaren Haka masters brengen elk team in beweging en krijgen we elke deelnemer mee met onze aanstekelijke en oprechte inspiratie. Onze belofte is een leuke, bijzondere en verrassende workshop die de deelnemers in een goede, positieve vibe brengt en nog lang zullen heugen; dat is onze ervaring na zoveel jaar ervaring met haka workshops geven. Op verzoek verstrekken wij referenties. Naast bedrijven en organisaties geven wij haka workshops aan vrijgezellen-, studenten- en familiegroepen.