Bosch Car Service Breda - Autobedrijf L. Goverde is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Na de bedrijfsstart in 1982 aan de Brasschaatstraat zijn wij sinds 1998 gevestigd aan de Charles Petitweg 33 te Breda. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. U kunt bij ons terecht voor o.a. Apk-keuringen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij zijn een autobedrijf dat zich specialiseert in auto’s van alle merken! Met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw auto. Daarnaast bieden wij met onze werkplaats een full-service onderhoud voor uw auto. Van schadeafwikkelingen tot aan airco-service. Van APK tot aan revisering van motoren. Hierbij onderscheiden wij ons met hoogwaardige service en door een persoonlijke benadering.