Complete Autoservice & Bandenservice. Wij houden je auto in topconditie! Je kunt bij ons terecht voor de complete onderhoudsservice, APK, winter/zomer check, automaatbak spoelen en aircoservice. Naast de service aan u auto bieden wij een breed assortiment aan zomer- winter- en all-season banden aan. Ook voor uw bandenwissel met opslag en schoonmaakservice, het balanceren van uw banden en het uitlijnen met speciaal 3d uitlijn apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres! Als specialist in bandenservice bieden wij ook truck- en landbouw banden aan of de reparatie. Klapband of lekke band? Met onze 24/7 mobiele servicewagen helpen we je snel weer op weg! Kortom, wij zijn een full-service bedrijf waar u als klant kan rekenen op kwaliteit, gespecialiseerd personeel en goede service waarin de veiligheid en wensen van u als klant de belangrijkste factor is.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.