Vriendelijk en deskundig advies

Vriendelijk en deskundig advies. Lokale ondernemer is zeer belangrijk!

Superrrr

We werden meteen geholpen en waren er vrij snel uit wat we wilden Niet lang gewacht Heel erg klantvriendelijk

• Gekocht product: Kussens | Dekbedden
  • Waar kent u ons van? Internet/Google

Behulpzame en deskundige service

Grote verscheidenheid aan bedden en kussens met deskundig advies over wat bij ons past. Erg tevreden met de hulp in de winkel, de bezorging bij ons thuis en de verdere hulp die we hadden met de kussens. Zeer gastvrije winkel.

• Waar kent u ons van? Via bekende

Onbetwist, De Vries is jouw beddenspecialist!

Ik heb een matras besteld bij Beddenspecialist De Vries en ben zeer tevreden. De deskundige hulp van Arjan was professioneel en meedenkend, met advies dat perfect aansloot bij mijn behoeften. De levering zelf verliep ook deskundig en op een redelijke termijn, waarbij het matras netjes naar boven werd gebracht en in keurige staat werd afgeleverd. De service was in alle opzichten uitstekend. Onbetwist, De Vries is jouw beddenspecialist!

• Waar kent u ons van? Via bekende

Een fantastische ervaring......van advies tot aankoop

Het was top om een bed te kopen bij Huisman. Van goed advies, tijd voor de klant, rust, service.....Het was echt goed en leuk.

Prima beddenspecialist.

Producten, kennis en zeker ook de service zijn zeer goed. Daarnaast is klantvriendelijkheid uitstekend, vandaar dat wij af en toe de reis naar De Vries in Druten maken.

Zeer goede ervaring!

Wij zijn zeer goed geholpen. Arjan is netjes bij ons thuis langs gekomen om te kijken naar onze situatie en heeft op basis daarvan zeer goed uitgelegd waarom wij niet goed in ons oude bed lagen. Ook daarna de afspraak in de winkel zijn wij weer fantastisch geholpen. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en ook hier weer duidelijk uitgelegd zowel voor mijn vrouw als voor mij wat het beste zou passen wat betreft onze slaapcomfort. En dit alles onder het genot van een heerlijke kop koffie! Echt een aanrader! Wij komen zeker terug.

• Waar kent u ons van? Overig

Service en kwaliteit: Uitstekend!

Na een auto ongeluk zoveel pijn in het lichaam. Waardoor op advies van een ondernemer in Voorthuizen en mijn fysiotherapeut, terecht gekomen bij Van Veldhuizen. Na test en advies een nieuw matras gekocht. Helaas beviel deze niet, maar Elibert van Van Veldhuizen heeft er alles, maar dan ook echt alles aan gedaan om toch het juiste matras te leveren, waardoor de nachten iig ietwat minder pijnlijk zijn. Welk bedrijf doet dat nou? Dit vinden wij SERVICE (!!), oprechte intresse, meedenken en doen wat ze beloven. Ook de mannen van het bezorgen, dank! Het zal wel even duren voordat wij weer toe zijn aan een nieuw matras, maar ons adres daarvoor staat vast!!

Hele fijne beddenspecialist

Door de jaren heen al vaak gebruik gemaakt van de diensten van Kalkman. Altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel

• Waar kent u ons van? Via bekende

geweldig klantvriendelijk en deskundig geholpen

Vooraf heel fijn en deskundig geadviseerd in de winkel. Veel tijd voor me genomen. Vooraf ook tijdig geadviseerd over de bedgrootte (net op tijd gewaarschuwd voor een onvervoerbare kwestie die dankzij de waarschuwing voorkomen is). Bij de levering van het bed meer dan de gebruikelijke service!

• Waar kent u ons van? Internet/Google

Prima service en geen haastig gedoe.

In een prettige sfeer goede uitleg gekregen over welke keuze wij kunnen maken voor een nieuw matras.

• Waar kent u ons van? Via bekende

Goed advies met nette prijs

Kort en krachtig met korting

• Ik ben: N.v.t.
  • Gekocht product: N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Overig

Service zoals Service hoort te zijn

Ze nemen echt de tijd voor de klant

• Gekocht product: Matrassen | Bedbodems
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Top, geweldig

Mooie zaak, deskundig advies, weet van de hoed en de rand. Service is goed geregeld, nette bezorgers. Houd zich aan de afspraken. Deze zaak kun je anderen aanbevelen.

Vakmanschap

Hele goede ervaring met beddenspecialist Kalkman. Erg deskundige man en neemt de tijd om je in te lichten over het te kopen matras. Smeert je niets aan maar geeft goed aan of wat de verschillen zijn in de matrassen en of die ook bij jou passen.

schitterend

goed meedenkend personeel met veel kennis van zaken

Professionaliteit ten top!

Na vele jaren op een heerlijk matras van Dekker Slapen te hebben geslapen, beviel deze door veranderende omstandigheden minder. Na opnieuw een SlaapID en uitmuntend advies slaap ik weer heerlijk op mijn nieuwe matras en kussen!

Een vertrouwd adres

Advies en levering zeer netjes geregeld. Thuisbezorging werd precies op de afgesproken tijd gedaan.

geweldige service!

geweldige service en goede communicatie

• Gekocht product: Compleet bed
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Advies op maat

Wij hebben de aankoop van ons nieuwe bed als heel prettig ervaren. Angelique nam echt de tijd voor ons en gaf ons heel passend advies. Na eerst 3 nachten geslapen te hebben met een slaap ID bekeken we daarna samen ons ' slaapgedrag' . Daarna volgde er voor ons beide een aantal passende opties qua matras. Er werd goed gekeken naar onze lichaamshouding en we kregen veel tijd om uit te proberen. Geen tijdsdruk en geen gladde verkooppraatjes maar echt eerlijk advies. Tijdens het uitproberen vertelt Angelique ook niets over prijzen zodat je ' ongekleurd' kunt waarnemen. De tijd, aandacht en rust waren erg fijn en daarnaast merkten we dat de kennis en kundigheid ook veel vertrouwen gaf. Wij kozen beide voor een matras van LeDorm. En een super mooi ledikant. Daar gaan we vast heel lang plezier van hebben.

Een fantastische winkel!!

We hebben zeer goede ervaringen met fa. Kalkman. Uitstekende en uitgebreide uitleg, waarbij alles mogelijk is. Alle producten worden op de persoon afgestemd en afgesteld.

• Waar kent u ons van? Overig

Super goede service en advies

We slapen heerlijk op ons nieuwe bed. Bij Dekker Slapen wordt echt de tijd genomen voor een goed advies en de service is uitstekend.

• Waar kent u ons van? Via bekende

Goed advies en goede service

Klantgericht, klantvriendelijk, prettig en open overleg, vakkundig en goed advies en goede service.

• Gekocht product: Kussens | Dekbedden

Top advies

Een goed advies brengt klanten terug

• Gekocht product: Bedtextiel | Badtextiel
  • Waar kent u ons van? Overig

Goed advies en nemen ruim de tijd voor de klant

Juul nam ruim de tijd voor uitleg en correct advies voor de juiste matraskeuze. Wij zijn erg blij met onze nieuwe matrassen.

Best beoordeeld uit 15 leden

- Beddenspecialist Malden | 9.7