service gericht, klantgericht. Altijd denkend aan de behoefte van de klant.
Heerlijk gewoon
Wat zijn we blij met de geboden service! Voor het uitzoeken van een passend matras werd echt de tijd genomen. Er werd gebruik gemaakt van een slaapid, wat nieuwe inzichten gaf! Verder werd er goed gekeken naar onze wensen, wat ons betreft een aanrader!
Beste Jessica, Enorm bedankt voor de mooie review. Nu weten jullie inderdaad wat jullie slaapgedrag en houding is gedurende de nacht na gebruik te hebben gemaakt van het slaapID. Wij wensen jullie veel slaapplezier met jullie prachtige bed. Met vriendelijke groeten, Joost, Judith en Angelique
Kom al vele jaren bij deze zaak
uitstekende service
Alle tijd genomen en goed advies gekregen bij het bepalen van onze keuze. Snelle levering . En twee monteurs die wisten waar ze mee bezig waren . Prima werk achtergelaten .
Beste Theo, Hartelijk dank voor de fijne review. Trots zijn wij ook op onze monteurs die goed werk achter laten. Wij wensen u veel slaapplezier. Met vriendelijke groeten, Angelique, Joost en Judith
onze familie, en ik dus ook, kopen al ons hele leven bedden bij Houben. Vroeger bij Jan Houben, nu bij Frank Houben. de service en klantvriendelijkheid zijn ongeevenaard. Rene en Frank weten alles van de beste bedden en kunnen daarom, en ook alleen daarom het allerbeste advies geven. ik ben er geweest voor een nieuwe Auping en ben weer zeer tevreden over de service en afhandeling. TOP Heren!!!
Verkoopster begreep onze wensen. De levering geschiedde binnen afgesproken tijd. De bezorging verliep ook naar wens. We slapen weer prima.
goede service
Wij zijn door Arjan uitvoerig geadviseerd inzake de aankoop van nieuwe matrassen en een bed. De tijd die is genomen om ons te helpen, getuigt van de juiste betrokkenheid bij een klant! Samen tot oplossingen komen, is waar het in dit bedrijf om gaat. Gelukkig is hierbij ook het "Maas & Waalse" aan de verkooptafel geen uitzondering.
Ik werd zeer vriendelijk geholpen Alles werd netjes uitgelegd Er werd me niks "opgedrongen" Er werd goed met mijn meegedacht omdat ik 2 nieuwe matrassen moest maar op 1 niemand kwam te slapen Echt top
Ik ben vriendelijk en kundig geholpen en geadviseerd.
Goede service, garantie en kwaliteit
Na 3 dagen thuis slapen met de ID hebben ze deze gegevens geanalyseerd en ons heel goed geadviseerd voor een nieuw matras. We zijn geholpen door Joyce, die heel heel vriendelijk, ervaren en deskundig was. We zijn heel blij met de service en slapen inmiddels heerlijk in ons nieuwe bed.
Recent hebben we een bed gekocht bij Kalkman, en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en deskundig geholpen door het team. Ze namen uitgebreid de tijd om ons te adviseren en lieten ons zelfs proefslapen op een matras, wat echt een groot verschil maakte in onze keuze. De medewerkers zijn niet alleen zeer kundig, maar ook oprecht vriendelijk en betrokken. De service was uitstekend en we voelen ons nu elke nacht een stuk uitgeruster. We raden Kalkman dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed bed en een prettige koopervaring!
Het personeel is vriendelijk neemt de tijd voor je. Als je wat wil uitproberen zijn daar mogelijkheden voor. Dat is best fijn als je een dure aankoop doet.
0mdat ik met dialyse ging beginnen had ik een nieuw matras nodig wat op een elektrische latten bodem kwam te liggen. Het was geenmoeite te veel om ons diverse matrassen te tonen.
Met veel geduld en deskundigheid werd ik geïnformeerd over de verschillende matrassen, en kon ze uitproberen. Dit maakte de keuze een stuk makkelijker. Goede service ook mbt de levering.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede uitleg over verschillende soorten matrassen.
Correct afgeleverd en we slapen er goed op! Groeten uit Grashoek
Zeer tevreden. Goed geholpen. Goede service!
Er werd alle tijd voor genomen om ervaring, advies en uitleg te delen met ons als nieuwe klant. Werd als zeer prettig ervaren, het vertrouwen voelde goed. Dit vinden wij zeer belangrijk want je koopt geen pakje boter, het is een hele investering voor een langere tijd en wilt daar goed over geïnformeerd worden. Ook een stukje service vinden wij belangrijk, en dat zit volgens ons wel goed bij Huisman!
Ieder personeelslid was vriendelijk ,dacht mee en voelde betrouwbaar. Zelfs ons oude bed brachten ze naar onze zoon. Goede service !!
Geen ipmerking
We zijn heel tevreden over de Vries! In de winkel word er alle tijd voor je genomen om tot de juiste keus te komen. Er word je niets opgedrongen Ook de slaap-ID was heel nuttig. En het bed is keurig bezorgd en gemonteerd door 2 vriendelijke vakkundige mannen, zelfs eerder als gepland. Wij slapen weer heerlijk!
- Beddenspecialist Dekker Slapen | 9.9
- Beddenspecialist Malden | 9.7