Zowel de service als deskundigheid erg goed
Ik heb op een heel prettige manier advies gekregen over de aankoop van mijn nieuwe matras, lattenbodem en kussen. Het advies was perfect, de eerste ochtend had ik bij het ontwaken het gevoel in een wellness te liggen . En dat gevoel is er nog steeds. Ik kreeg tussendoor een update over de te verwachte levering. Bij aflevering was er een erg leuke attentie.
Goed advies, ze nemen de tijd voor je.
Ik was wat terughoudend over de aankoop van een nieuw bed. Waar te beginnen? Gelukkig kwam ik via via in deze fijne familiewinkel terecht, met een ruime keus van kwalitatieve producten en persoonlijk advies. Nu slaap ik in een prachtig bed en op een fantastisch matras!
Beste mevrouw, Dank u wel voor de mooie review. Fijn te lezen dat u zo blij bent met uw prachtige bed. Heel veel slaapplezier. Met vriendelijke groeten, Joost, Judith en Angelique
We wilden nieuwe matrassen en hiermee zijn we goed geadviseerd. Duidelijke uitleg.
prettig verkoopgesprek en keurige levering,
Zeer vriendelijke medewerkers. Ze hebben verstand van zaken. Gevolg is dat je alles wilt kopen! Dus een tip voor de koper: vraag wel bij elk product wat de kosten zijn!
Dag Jacqueline, Heel erg bedankt voor de review! Graag zou ik wel willen benadrukken dat wij als winkel *juist* vragen naar een budget en dat wij onze prijzen *juist* benoemen in ons advies. Wij proberen iedere klant te begeleiden in een zelf te maken keuze zonder op iets specifieks aan te sturen. Bovendien bieden wij te allen tijde de laagsteprijsgarantie op ons assortiment. Met betrekking tot dat laatste is er helaas iets misgegaan bij jullie. De bestelde overtrekset stond voor een aanbiedingsprijs online, maar de korting was niet in ons automatiseringssysteem verwerkt. Uiteraard hebben we dit verschil voor jullie gecrediteerd. Het spijt mij dat dit toch tot een 7 heeft geleid als eindcijfer. Ik doe alles voor een 10, dus ik maak het graag goed met een bak koffie in de winkel. Hopelijk tot snel! Welterusten, Joshua
Netjes
Goed.
Goede uitleg en kennis van zaken
Beste meneer en mevrouw van der Starre, Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Ik vond het ontzettend leuk u te mogen helpen bij uw nieuwe beddengoed, dekbedden en kussens. Mocht u weer in de buurt van Malden zijn bent u van harte welkom. Met vriendelijke groeten, Angelique, Judith en Joost
Prima geholpen. Testen welk matras en welk dekbed bij mij past en hier goede feedback op gegeven. Met kennis van zaken en vriendelijk geholpen, Fijn!
Na gebruik te hebben gemaakt van de SlaapID is er veel tijd genomen voor de uitleg van het slaapgedrag en vervolgens het uitproberen en uitzoeken van het nieuwe bed.
Goede ontvangst , behulpzaam , voldoende tijd voor uitleg . Goede advies , komt afspraken goed na . Ga zo door , op naar de volgende 30 jaar
Deze zaak straalt vertrouwen uit. We zijn heel goed en vakkundig geholpen door de eigenaar. Ook de bezorgdienst was top. Deze heren hadden aan een half woord genoeg. En ook zij leverde service…
Geweldige service, zeer kundig en heel vriendelijk
Ik zocht matras voor ons vakantie huis , we kwamen er snel uit goed slapen maar niet heel dure matrassen want we slapen er niet elke wek
Daadkrachtig, oplossingsgericht, inlevend en werkelijk het beste met mij als klant voorhebbend. Een ervaring rijker waar ik U tegen zeg. Kan het iedereen aanraden om hier je aankopen te doen.;-) Heerlijk, blijmakend gevoel.
Beste Ajna, Zo blij u bent met het geen wij voor u hebben kunnen betekenen, zo blij zijn wij met deze review. Of de vraag groot of klein is, een tevreden klant dat is waar wij naar streven. Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Judith, Joost en Angelique
Men neemt de tijd voor de kleant en is vriendelijk,
Zie bovenstaande
We zijn erg kundig geholpen en er was alle tijd voor ons. We zijn echt heel goed geslaagd voor een compleet bed met bodems en matrassen.
In onze zoektocht naar een nieuw bed, werden we heel hartelijk ontvangen. Volgde was duidelijke uitleg, geduld en eerlijk advies.
Ruime keuze en goed advies
Nieuwe matrassen en kussens, het is even wennen maar voldoen prima!
- Beddenspecialist Verkade | 9.7
- Beddenspecialist De Vries | 9.6