Geweldig mooi

Gewoon weg mooie garage met mooie auto's en dan ook nog goede/leuke mensen

Prima ervaring.

Auto gevonden op internet, in Heerenveen wezen kijken en auto aangeschaft. Bloemen staan nog mooi :-)

Vriendelijk, meedenkend, betrouwbaar, deskundig

Vorige week hebben we onze Renault Austral uit 2024 opgehaald. Echt een top auto ! Maar het belangrijkste vonden we wel, dat we ook zeer goed geholpen zijn door jullie verkoper Olaf Dijkstra in Heerenveen. Hij kwam zeer betrouwbaar, professioneel en deskundig over. We waren al enkele maanden op zoek naar een andere auto en hij heeft ons geregeld getipt op een auto die bij jullie binnen kwam. We waarderen het dan ook, dat er met ons werd meegedacht en aan ons werd gedacht. Zo werd door Olaf Dijkstra ook geattendeerd op de Austral en deze hebben we ook aangeschaft.

Aanrader!

Erg gastvrij ontvangen door Nick, en hij heeft de tijd genomen om me een aantal zaken uit te leggen van de auto. Daarna kreeg ik alle tijd om in de betreffende auto een proefrit te maken. Uiteindelijk de auto gekocht en de afhandeling verliep ook prettig.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Gewoon goed zoals het hoort.

Vlot geregeld volgens alle afspraken.

Afspraken goed nagekomen

Fijne mensen en fijne auto gekocht .

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Nieuwe auto gekocht bij ABD Heerenveen. Zeer goed geholpen door de vriendelijke verkoper die mee denkt. We zijn tot goede deal gekomen.

Prima garage

Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Deskundig personeel.

super

Ik ben heel blij met mijn Dacia Spring en erg tevreden over de verkoper Daan Roelofsen die mij erg goed heeft geholpen.

Heel goed geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

Het wachten is zo voorbij met een praatje, koffie en krant.

Bij aankomst direct geholpen. Alle werkzaamheden goed uitgevoerd.

Super goed

Zoals gebruikelijk goede communicatie / snel / zorgvuldig

Gewoon goed

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Gewoon goed in alle onderdelen van bedrijf waar ik mee te maken had

Goede en duidelijke communicatie met mij vanuit receptie. Ik zou eerst wachten bij garage zelf , maar werkzaamheden liepen vertraging op . Degene die alles coordineert vanuit receptie, Sylvan, regelde meteen de thuisbrengservice . Al heel lang , ervaar ik vanuit deze garage dat er helder en transparant met mij wordt overlegd en gecommuniceerd; en dat er door de monteurs evenzo goed en kundig onderhoudswerk wordt gedaan.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Via Alex een Renault Captur gekocht gezien op de site, goed geholpen. Nadat de auto een paar weekjes in mijn bezit was met een vraag gekomen betreft onderhoud, dit is serieus door Alex en Jornt opgepakt. ABD en ihb Alex dikke pluim.

• Service N.v.t.

Super!

Goede voorlichting en begeleiding bij aanschaf nieuwe auto. Onze vorige Dacia via Alex aangeschaft en nu de nieuwe via Jornt. Allebei top verkopers. Beide keren super voorgelicht, heel tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Garage met goede en vlotte service en deskundige medewerkers

• Reden bezoek Andere reden

Er goed geholpen om de juisye keus te maken. Met name Dennis was een erg goede hulp hierbij

De viefelijkhied!

Bedankt voor een goede service! Altijd leuke te zien en meen maken met een vriendelijke en behulpzaam personeel! Bedankt voor de professionele benadering!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik kreeg thuis een belletje dat er na een inspektie een klein probleem was geconstateerd aan de auto die ik net had gekocht. Dit probleem werd keurig netjes en snel opgelost. Hierna werd de auto spik en span afgeleverd tot grote tevredenheid. Tevens werd mijn vrouw verblijd met een prachtige bos bloemen. Hartelijk dank Nick.

Toppie

Deze week onze nieuwe Dacia Duster Journey opgehaald. Goed geholpen door Jornt Hekstra. Top. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering. De extra aandacht voor de aflevering, de auto stond in de showroom onder een hoes samen onze nieuwe Duster onder de hoes Weggetoverd, echt een leuk moment! Dankjewel Jornt. Groet Klaas en Yvonne de Haan

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Informatief, duidelijk en vriendelijk.

Allerbeste service

Al jarenlang een constant hoog niveau

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

super service en deskundigheid!

Goede persoonlijke aandacht en raadgevingen.

prima geholpen

Goede garage met prima service en goed personeel.

Best beoordeeld uit 5 leden

- ABD Renault Drachten | 9.8

- ABD Renault Heerenveen | 9.2

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!