Ik kreeg thuis een belletje dat er na een inspektie een klein probleem was geconstateerd aan de auto die ik net had gekocht. Dit probleem werd keurig netjes en snel opgelost. Hierna werd de auto spik en span afgeleverd tot grote tevredenheid. Tevens werd mijn vrouw verblijd met een prachtige bos bloemen. Hartelijk dank Nick.

Toppie

Deze week onze nieuwe Dacia Duster Journey opgehaald. Goed geholpen door Jornt Hekstra. Top. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering. De extra aandacht voor de aflevering, de auto stond in de showroom onder een hoes samen onze nieuwe Duster onder de hoes Weggetoverd, echt een leuk moment! Dankjewel Jornt. Groet Klaas en Yvonne de Haan

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Informatief, duidelijk en vriendelijk.

Allerbeste service

Al jarenlang een constant hoog niveau

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

super service en deskundigheid!

Goede persoonlijke aandacht en raadgevingen.

prima geholpen

Goede garage met prima service en goed personeel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alle werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Klantgericht en vriendelijk

Het contact met de werkplaatsreceptie is persoonlijk, vriendelijk, doelgericht en doelmatig.

• Reden bezoek Andere reden

Op zeer sympathieke wijze geholpen bij de aankoop !

Na een telefoontje en een reis naar Dokkum, vanuit Breukelen, ontvangen door Mark van der Meulen. De auto stond al klaar voor een proefrit en na een kopje koffie hebben we een rondje gereden. Ondanks dat het tegen sluitingstijd liep, op zaterdagmiddag, heeft Mark ons zeer prettig en goed geholpen. Onze Renault ingeruild op een prachtige Renault Talisman. Inmiddels is de auto aan ons afgeleverd en zijn alle afspraken keurig nagekomen. Mark nogmaals dank voor alles !

• Service N.v.t.

Klantvriendelijk bedrijf

Prettig en positief .

Eenjarenlange tevreden klant

Mijn Twingo en ik zijn inmiddels van respectabele leeftijd en Daarom zijn we dankbaar dat we vanaf Texel de reis naar ABD in Sneek nog steeds vrolijk kunnen maken. Ook deze keer voor beurt en APK lukte dat. We worden altijd vriendelijk ontvangen en wachten met koffie rustig Tot alles weer inorde is. Blij en tevreden gaan we weer terug naar ons mooie eiland. Medewerkers ook deze keer weer hartelijk bedankt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Mooie auto rijd heerlijk!

De verkoop ging wat chaotisch, eerst telefonisch benaderd door Renault verkoper. Deze zou er met een passend voorstel op terug komen. Dat is niet gebeurd! Zelf contact gezocht om naar het filiaal in Heerenveen te gaan. Daar goed geholpen door Rienk met als eindresultaat een mooie auto.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto goede uitleg en netjes afgeleverd. Bedankt,Nick en Erwin

Top team

Fijne communicatie, goede adviezen. Prettig contact

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Meedenken in goed herstel en snelle afspraak

Gijn meegedacht met voor auto goede oplossing ipv blind niet meer gebruikelijke (dure) lamp vervangen. En fijn dat meegedacht werd (zonder ik vroeg) naar mogelijkheid snel herstel. Helemaal top nu avonden sneller donker worden en om koplamp ging

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Klantvriendelijk, niks op aan te merken

Vlot, vriendelijk en deskundig geholpen

Snelle service.

Zoals altijd vriendelijk. Had door omstandigheden geen fiets gereserveerd, maar die werd toch alsnog geregeld. Na korte tijd kon ik mijn auto weer ophalen. Hij was ook nog schoongemaakt.

Aanschaf auto

Door verkoper J.H goed geholpen bij aanschaf Renault Captur esprit alpine E-Tech ter vervanging van in maart gekochte Renault Clio waar problemen mee waren. Clio is voor verkoopprijs ingeruild.. Zijn zeer tevreden met de overeengekomen oplossing.

Verder goed

Er staat een huur auto op de nota heb geen auto gehad

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima afhandeling van de kleine beurt. Goede communicatie.

Keurig geholpen

Afspraak maken voor een APK was heel makkelijk gemaakt nadat ik ruim optijd was gewaarschuwd door ABD. Ook het iets eerder brengen omdat dat beter uit kwam met werk was geen enkel probleem. 's Middags gebeld omdat de auto weer klaar stond. BIj het halen was te zien dat hij even gewassen was en het interieur gezogen en schoongemaakt was. Dat was heel fijn. Rook trouwens ook lekker naar nieuwe auto. Kortom, weer een fijne ervaring met ABD.

vriendelijke vakmensen

Ik wordt iedere keer vriendelijk ontvangen en geholpen en de jet personeel denkt mee bij problemen

Zoals het hoort

Net zoals onze vorige aangeschafte Dacia’s ook nu weer vriendelijk en professioneel geholpen door Jornt Hekstra.

Goede service, nette autos

Wij hebben voor onze week vakantie een auto bij ABD gehuurd. Aanvankelijk hadden we een auto afgesproken, maar deze bleek later niet meer beschikbaar, dit is heel netjes opgelost door de medewerkers en daarom zijn wij heel tevreden op vakantie gegaan!

• Reden bezoek Andere reden

Dik voor elkaar en prima geholpen

Best beoordeeld uit 5 leden

- ABD Renault Drachten | 9.8

- ABD Renault Leeuwarden | 9.5

- ABD Renault Heerenveen | 9.2

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!