Alles netjes verzorgd.
I had a very good experience with Dekazon, quite fast delivery, smooth installation and very good product presentation! I am happy with my chioce!
De werkmensen hebben het netjes uitgevoerd.
het is een betrouwbaar professioneel bedrijf. M.a.w.. de afspraken worden nagekomen en zowel de eigenaar als het personeel is servicegericht ingesteld en er ze kennen hun vak. Wij doen er al bijna 30 jaar zaken mee.
Vanaf het eerste bezoek in de winkel waar alles duidelijk werd uitgelegd, het opmeten van de screens, de snelle levering en het ophangen van de screens is alles erg vriendelijk en deskundig verlopen.
Erg tevreden met onze Ambiance screens. Opvallend is dat de monteurs zo netjes werken. Laat de zomer maar komen. Complimenten.
Het is voor ons de eerste keer dat we een project hebben uitbesteed bij Ambiance. Na een lange zoektocht kwamen voor een kubische aluminium tuinkamer we uit bij Ambiance. Hierbij speelden prijs en kwaliteit een hoofdrol. Voorts de praktische invulling en goede voorbereiding.
IK weet niet of ik een basic, premium of excellent screen heb. Prijstechnisch zou het wel excellent moeten zijn. Aangezien het enigszins doorhangt (kan wellicht met de lengte van 321 cm van doen hebben) verwacht ik echter een lagere kwaliteit. Het screen functioneert goed. Als het doorhangen niet erger wordt i het acceptabel.
Op dinsdag een mail gestuurd en nagenoeg direct een afspraak voor 2 dagen later. Keurig alle reparaties uitgevoerd. Dank je wel.
Vandaag is de Luxaflex Jaloezie geplaatst. Het ziet er prachtig uit. Zeer vakkundig advies en nette plaatsing. Wij zijn erg tevreden
- Professioneel en zeer vriendelijk personeel. - Prima werk geleverd.
Super tevreden met de service, levertijd zoals afgesproken, zeer goed geholpen en er is perfect meegedacht met alles. Zeer tevreden met mijn aankoop
Leon en Mitchell super bedankt voor het plaatsen van het zonnescherm en de Luxaflex. De precisie en netheid van werken is alsof je het bij zelf gedaan hebt.
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Ambiance IJmond team
Goed advies en betrouwbaar
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Prima prijs kwaliteit verhouding!
Naar showroom in Deventer geweest. Bijzonder vriendelijk geholpen door Danny met goed advies. De montage door ook zeer vriendelijke en vakkundige monteurs. Echt een top bedrijf!!
De service is prima.Aardige monteurs alles netjes afgewerkt
Afspraken gingen soepel, worden nagekomen en goede communicatie. Geen verrassingen. Keus uit veel verschillende stoffen/motiefjes. Ik ben erg blij met het resultaat!
Zeer goede service en degenen die het zonnescherm monteerden ( de broers!) zijn erg aardig en goed en denken mee! We zijn zeer tevreden en heel blij met ons nieuwe zonnescherm.
Namens Ambiance IJmond willen wij u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in onze producten/diensten en natuurlijk voor uw feedback.
Zonnescherm gekocht. Heel fijn geadviseerd in de winkel. Inmiddels is het zonnescherm gemonteerd door twee vriendelijke deskundige monteurs. Alles keurig gedaan en uitgebreid onderhoudsadvies gekregen. Heel erg tevreden!
Van 1e contact, plannen van een (snelle) reparatieservice tot aan daadwerkelijke reparatie door een vakman van Ambiance Kolsters .... alles TOP!!!
Wat een service! We hadden een probleem met onze zonwering. Ze kwamen langs en binnen een half uur hadden ze het gefixt. Super snel en super netjes!
We hebben screens besteld voor meerdere ramen en zijn zeer tevreden over alle onderdelen. Bij inmeten was er voldoende ruimte voor vragen en werd goed advies gegeven. Het monteren gebeurde netjes en professioneel. Al met al top.
Zeer vakkundige en vooral vriendelijke medewerkers die onze screens binnen de kortste keren hebben opgehangen en gemonteerd. En ook alles netjes hebben opgeruimd. Chapeau Ambiance van der Wal!
- A. van der Molen Zonweringen | 9.4
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.4
- Ambiance Zonwering Goes | 9.2
- Ambiance Zonwering van der Wal | 9.1
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!