Goed geholpen en goed advies
Ik moest na drie jaar echt naar de tandarts want mijn kroon zat los, ik was echt doodsbang! Toch gebeld, ik moest wel, kon ik gelijk de zelfde dag komen, de tandarts was mega vriendelijk, en maakte mij eigenlijk door zijn gedrag helemaal rustig, zeer fijne tandarts! De kies moest er helaas uit en ging ook zeer rustig, ik wou dat ik veel eerder heen gegaan was, dan had ik dit misschien kunnen voorkomen. Ik heb zeer goede ervaring met de tandarts en de assistentes, toppers!
Geweldige tandarts en ook gezellig
Prima, even aanmelden. Daarna vrij op tijd geholpen. Paar minuten later.
Stelt je meteen op je gemak en is erg vriendelijk.
Prima, al jaren
er werdt zorg aan besteed
De assistente was zeer onoplettend en prikte me in mijn tong en tandvlees, wat erg pijnlijk was. Ze duwde het apparaat wat water wegzuigt in mijn keel omdat ze steeds om zich heen keek. Verder vond ik de communicatie niet oké. De uitspraak: ‘u moet nu een afspraak maken met de mondhygiënist, u heeft zóveel tandsteen dat u tanden eruit vallen. Dat is absoluut niet het geval.
Genoeg tijd wordt besteed aan de behandeling. En prima ontvangen.
Is altijd eerlijk en duidelijk
Stond een dag te vroeg aan de balie en kon gelukkig na even wachten toch geholpen worden!! Stefan heeft mij geholpen; weet geen achternaam!!
Snel, vriendelijk en deskundig
Goed en deskundig personeel
Ik word altijd op een prettige en vriendelijke manier aangesproken door alle medewerkers en goed geholpen. Kan ook mijn vragen stellen. En de tandarts verteld bij iedere behandeling wat hij gaat doen. Stel ik zeer op prijs.
vriendelijk en vakkundig behandeld
Er werd goed met mij mee gedacht en gevoeld!
Fijne praktijk maar lastig parkeren
zoals altijd een fijne en deskundige behandeling
Prima geholpen bij de halfjaarlijkse controle
Oog voor de klant en persoon. Netjes en vakkundig geholpen.
Professioneel en kundig. Zeer vertrouwd gevoel!
Prima geholpen