zeer goed correct en snel gewoon een topper

snel correct zit er boven op voor je gewoon een topper

Top service, en voor elke situatie een oplossing.

Vanaf het eerste gesprek al meteen een vertrouwd gevoel en laagdrempelig informatie verstrekken zodat het voor elke leek duidelijk is. Ook toen de situatie op korte termijn wijzigde, werd er snel in oplossingen gedacht om toch tot een financiering te komen.

perfecte service

Gijs heeft voor ons snel en doeltreffend vastgoed financiering gevonden en geregeld. prettige samenwerking en een transparant proces. Op naar een volgende ronde wat ons betreft.

deskundig, meedenkend en vriendelijk

Harm Raaijmakers is deskundig, denkt goed mee, luistert goed, is altijd bereikbaar, neemt alle tijd en is zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Wat een verademing, heldere communicatie en uitmuntende ondersteuning.

In februari kwam ik via een gemeenschappelijke bekende in aanraking met Martin nadat ik had verteld dat wij gingen verhuizen met mijn bedrijf. Ik had hem duidelijk het verhaal uitgelegd en hem eigenlijk een onmogelijke opgave mee gegeven. Martin heeft mijn van A tot Z begeleid en uiteindelijke de financiering voor mij geregeld zoals ik hem voor ogen. Mede door Martin is mijn bedrijf enorm gegroeid in een korte tijd en ik kan hem bij iedereen aanraden.

Harm heeft me uitstekend geholpen met deskundig advies en begeleiding bij het vinden van het juiste

"Ik ben ontzettend tevreden over het advies en de begeleiding die ik heb ontvangen voor de financiering van mijn kapsalon in Brabant. Het proces was helder en werd zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van mijn bedrijf. De adviseur Harm Raaijmakers was zeer deskundig, betrokken en gaf helder inzicht in de verschillende mogelijkheden, wat me veel vertrouwen gaf in het nemen van de juiste beslissing. Dankzij de grondige vergelijking tussen aanbieders heb ik nu een financiering die perfect past. Ik kan de dienstverlening van Financieringsgilde dan ook van harte aanbevelen aan ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijk en professioneel advies!"

Super service

Goede service en snel geregeld !!

Altijd snel en professioneel!

Inmiddels 5e financiering/lease oplossing geregeld via Financieringsgilde Drenthe. Wesley Buning werkt snel af en reageert zeer vlot op vragen! Ook voor het opzetten voor lease constructies voor onze klanten een goed adres!

Helder en prettig

Duidelijk in uitleg en opties

professioneel

ik ben erg tevreden en zal zeker wanneer ik behoefte heb weer bij jullie komen.

Arjen is dé vertrouwenspersoon betreffende je bedrijfsfinanciering!

Ik kende Arjen al voor corona en na corona hebben wij het als horeca locatie erg zwaar gehad. Uiteindelijk heeft Arjen ons daarbij op een uitstekende manier geholpen. Doordat hij mij en het bedrijf al kende, heeft hij op zeer persoonlijke wijze de financiering rondgekregen. Hij werkt op een fijne manier, met duidelijke communicatie en korte lijntjes.

Kundig en prettig

De advisering van Mark omschrijf ik als kundig, prettig en zeer ervaren. Ga zo door.

Correct met korte lijntjes

Vriendelijke deskundige benadering.

Snel, kundig en succesvol

Wij raden Arjen Duwel zeer zeker aan, hij is snel, duidelijk en heeft de juiste ingangen bij verschillende partijen, waaruit in overleg de juiste keus kan worden gemaakt. Er wordt goed gekeken naar wat op dat moment het beste aansluit bij de huidige situatie van het bedrijf.

Toppers

We zijn tevreden over de transparantie, nauwkeurigheid en snelheid waarmee jullie team de zaken afhandelt. Jullie professionele aanpak en duidelijke communicatie zorgen voor vertrouwen en maken het proces efficiënt en aangenaam.

Zeer goed en een fijn bureau om zaken mee te doen e ht een aanrader

Professioneel.

Fijne ervaring goede service en advies.

Stefan makes it happen

Vanaf dag 1 was het contact met Stefan van financiëringsgilde Rotterdam prettig. Ondanks een ingewikkelde casus vind hij de mogelijkheden. Hij dacht mee, hielp en kwam met ideën. Gedurende het traject was het contact goed en hield hij ons gedurende het traject goed op de hoogte van de voortgang.

Uiterst succesvol

Vanaf meet af aan heeft Bob mij bijgestaan en geholpen bij het financieren van mijn bedrijfspand. Ondanks ik pas een paar maanden mijn bedrijf had overgenomen, heeft Bob mij in contact kunnen brengen met de juiste mensen en een mooie financiering voor mij geregeld met een zeer goede rente. Ik had mijn eerste financiering niet beter voor elkaar kunnen krijgen. .

Top service, top resultaat

Edwin is een zeer kundig adviseur. Niks is teveel voor hem en hij doet wat nodig is om de deal te maken.

Goede begeleiding, uitleg en advies

Wij hebben uiteindelijk samen met een goede onderbouwing de juiste keuze kunnen maken uit 3 banken.

Echte aanrader!

Echte aanrader en niets is teveel. Duidelijk, oprecht en tot de laatste puntjes alles goed onderbouwd en uitgelegd.

Professionele en vriendelijke dienstverlening

Ralph van de Financierings Gilde heeft ons van begin tot eind goed geholpen. Waar traditionele geldverstrekkers stoppen, gaat de Financierings Gilde verder. Op een pro actieve manier hebben ze ons geholpen met het verkrijgen van de gewenste financiering. Waar we enorm dankbaar voor zijn. Bedankt Ralph!

Persoonlijk, betrokken en met volle inzet naar een passend resultaat

Samenwerken met Ralph was heel fijn en aan te raden voor elke ondernemer . Hij luisterde met veel interesse naar mijn verhaal, mijn situatie en mijn financieringswens.Het voelde veilig en vertrouwd. Vanuit verbinding dacht hij mee over de mogelijkheden en ging daar meteen mee aan de slag. Hij bleef volhouden tot de gepaste oplossing uit de bus kwam. Ondertussen hield hij mij op de hoogte en stak mij een hart onder de riem. Dankjewel Ralph, je hebt me enorm geholpen .

Eigenlijk is er maar een woord nodig, Perfect!

Mijn ervaring was zeer prettig! Het eerste kennismakings gesprek voelde al heel prettig waardoor ik met goed vertrouwen het traject in ging. De communicatie verliep goed. Elke week werd ik netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Best beoordeeld uit 38 leden

- Financieringsgilde Amsterdam | 10