Goede service en vriendelijk personeel perfect geholpen

Altijd vriendelijk personeel , goede service en kwaliteit auto's

Prima geholpen

Prijs valt mee.

Ze staan altijd voor je klaar

Ook als je snel vervoer nodig hebt doen ze hun best om de klant terwille te zijn. Duidelijk in uitleg. Ik huur altijd met plezier bij Huurmij

Snel duidelijk en weet waar je aan toe bent

Prima geholpen. Aanrader

Professioneel en vriendelijk

Ik had per ongeluk verkeerde dag opgegeven. Werd gebeld en zonder probleem werd de reservering overgezet naar de goede datum. Ophalen ging prima. Veel foto's van bestaande deukjes/beschadigingen. Uitgebreid rapport na inleveren.

Heel goede ervaring

Dat was ons eerste huur met HuurMij en we waren heel blij met ons busje. Uitstekend material (auto) en heel betrouwbaar bedrijf

Snel en goede service

Ik werd snel geholpen. De service is van goede kwaliteit en ze waren heel behulpzaam. Zou zeker opnieuw huren.

Prima bus met laadklep en dito personeel

Bus ophalen kon gelijk om acht uur en precies half zes kon ik de bus weer inleveren. Prima geregeld!

Vriendelijk en behulpzaam

Aardige mensen, toen ik het busje wat vroeger terugbracht dan mijn verwachting was kreeg ik een dagdeel korting. Super.

Slordig in de afwerking van de huurprocedure.

Versleten auto-onderdelen, zoals accu’s, onvoldoende gecheckt op leegloop en/ of autosporten met gebreken, door derden ?

Prima op orde

Juiste bus kunnen huren voor het verhuizen. Blij mee

Professioneel advies en snel geregeld

Professioneel advies, aardige medewerkers en altijd snel geregeld

Vlotte afhandeling

Prima materiaal en vriendelijke en snelle afhandeling met overdracht. Fijne mensenn

Het zou beter moeten kunnen, afgestemd op ook oudere degelijke klanten voor het huren van auto.

2 van de 4 autohuur december/ januari 2024/2025 bleek de electronische van de beveiling niet in orde tezijn . Gevolg: zwakke en/ of leeglopende accu’s Ook haperende sleutel voor openen en sluiten deuren van caddy en ford transit.

Huurauto prima geschikt voor het verhuizen. Automaat was perfect.

top

gemakkelijk en vriendelijk

Goede info

Billeke prijs

Vriendelijk en duidelijke uitleg over te huren bus.

Ik ben goed geholpen door Mika.

Dit is de 4x en altijd top service gehad.

Voor de 4x de 22m3 bakwagen gehuurd Goede service ook als er een mankement is.

Redelijk

Bel kulie er nog wel over

Hele goede ervaringen

Prijs kwaliteit vergissingen zijn goed. Auto’s zijn goed. Auto’s wel iets beschikbaar. Prettige mensen. Enige wat ik mis is de optie elektrische promotie-activiteit.

Betaalbare auto en klantvriendelijk

Auto’s altijd schoon Betaalbare dagprijs Duidelijk uitleg en condities Snelle afwikkeling en geen gezeur achteraf Zeer klantvriendelijk personeel

soepel en gedegen!

het via de site om een auto vragen, snel bevestiging krijgen (ook op rare dagen) en de afhandeling van het team is heel soepel en snel.

Prima, snel geregeld nieuwe bus.

Betrouwbaar. Goede kwaliteit en niet duur.

Alles voor 100% goed. Aanrader.

Best beoordeeld uit 5 leden

- HuurMij Leiderdorp | 9.6