Ik had de bus nodig voor opslag en wat spullen wegbrengen, was een nieuwe Ford bus, dus het wagenpark is op en top.

Perfect, uitstekende auto en service

Alles positief. Mooie auto voor een redelijke prijs gehuurd en uitstekende service.

Goed ontvangen in de ochtend. Alles perfect uitgelegd en flexibel met het inleveren van de voertuigen beide keren. Behulpzame personeel!

Geweldig gewoon

Al een aantal keren een busje gehuurd en fantastisch geholpen

Makkelijk een busje huren!

Goede service, gemakkelijk online te reserveren. Bij ophalen en terugbrengen netjes geholpen en een goede prijs!

Zelfs met iemand anders die moest rijden ,kon ik gemakkelijk een verhuiswagen regelen ,en de afwikkeling was ook keurig netjes

Netjes en vlot geholpen

Prettig geholpen door de medewerker; goede uitleg en dacht mee over het type voertuig.

Zeer goed en adequaat

Ik word altijd zeer goed en vriendelijk geholpen, maar ook zakelijk omrand. Ergo, ik ben als ik huur altijd tevreden.

Vriendelijk, goed meegedacht, mooi voertuig

We hadden een bus nodig voor een internationale verhuizing. De vriendelijke medewerkers dachten goed mee met wat we nodig hadden. En omdat het zo'n verre tip zou worden, kregen we zelfs de gloednieuwe bus mee.

Super!

Supersnel supervriendelijk geholpen toen ik onverwacht ivm overlijden auto moest huren. En superschappelijk geprijsd.

je wordt hier altijd goed geholpen

netto auto's , vriendelijk personeel. geen gedoe.

Goede personenbus

Goed ontvangen en vlotte inname.

Vriendelijk personeel . Goede auto .

Geweldige service en zeer vriendelijk personeel

Zeker aan de raden als je spullen wilt verhuizen.

Alles goed geregeld door Jasper

goed, snel en zonder problemen

Zonder enige problemen, snel en duidelijk de bestelbus met laadklep kunnen huren. Ook makkelijk terugbrengen en duidelijke communicatie. Was goede ervaring.

Prima geholpen alles snel verwerkt

Super service, eerlijke prijs

Last minuten gebeld of er een 18m3 laadklep beschikbaar was. Er was alleen een 22m3 bes hikbaar en die mocht ik een half uur later voor hetzelfde geld ophalen.

Goed geregeld

Alles helemaal naar wens

Goede auto meegekregen

vriendelijk behandeld bij het afhalen van de auto

Betrouwbaar, betaalbaar en flexibel!

Alleen maar positieve ervaring

Everything from first minute until end was great

Fast and high quality service

Very easy and straightforward to rent a car. Minimum age is 18 and they also offer student discount which is great!

• Would you recommend us? Yes

Prima auto voor prima prijs

Hele prettige en betrouwbare auto. Goede communicatie ook via mail

Perfecte service!

Ik wordt altijd perfect geholpen! Mooie, schone auto's. Al vaker een upgraden gehad.

Best beoordeeld uit 5 leden

- HuurMij Alphen aan den Rijn | 9.6