De bus was van goede kwaliteit waar ik mijn spullen goed in vast kon zetten. Bij sleuteloverdracht kreeg ik wat uitleg over hoe de auto werkt. Ring op de pook omhoog trekken als je hem in zijn achteruit wil zetten etc. De eerste keer dat ik een bus huurde kreeg ik die uitleg niet en toen heeft het even geduurd voor ik daar achter was :).

Goede service!

Goede service!

Behulpzaam, vriendelijk en denken met je mee

Goede uitleg over de Bakwagen. Nemen de huidige schades netjes met je door en foto’s van de huidige schades krijg je gemaild.

Goede service en goede auto en geen gedoe

Eigenlijk is het huren van een bestelbus heel makkelijk bij HuurMij, precies zoals je verwacht en hoort te zijn; 5 sterren dus wat mij betreft!

top service

Vanaf 1e contact erg prettig. Bovendien goede prijs/kwaliteit en lekker dicht in de buurt

Uitstekend service nette auto's

Vlotte soepele vriendelijke professionele service

Vlotte soepele vriendelijke professionele service, ben en blijf vaste klant

Ongecompliceerd en vriendelijk

Alles goed georganiseerd

Top service

Goede auto aardige mensen Goede uitleg Goede prijs niks op aan te merken

Goede dienstverlening

Vriendelijke medewerkers, snelle service en fijne auto's. En de prijs is ook beter dan bv My Wheels

Topqar

Topqar

Helemaal prima

Goede prijs, goede bus, vriendelijke lui. Las wat reviews over extra kosten voor diesel of schade maar bij mij was er geen probleem. Locatie is wat centraal dus je kan er alleen betaald parkeren. Maar verder perfect.

prima auto en goede service

goed bereikbaar en prima auto

Hele goede service en vriendelijk medewerkers

-Goed -Vriendelijk -nette bus -heel goed geholpen - alles is duidelijk

Te beperkte info voordat je je abonneert

Lijkt informatief maar om uitgebreider info te krijgen heb je al snel een abbo nodig. Begrijpelijk, maar laat eerst iets meer zien.

Uitstekende service

Heb een periode regelmatig personenauto's en busjes gehuurd van HuurMij Haarlem. Zeer flexibel bedrijf als er op korte termijn een auto of aanpassing nodig is.

Prettige mensen en fijne bus gehuurd

uitstekend

ik huur al jaren met enige regelmaat een auto mij HuurMij Haarlem en alles is altijd vlot en vlekkeloos verlopen

Uitstekende klantenservice

In principe had ik voor 2 dagen een auto gehuurd bij HuurMij in Haarlem. Echter, na 1 dag bleek dat ik de auto langer nodig had. Dit was snel geregeld bij HuurMij. Daarna moest ik helaas nogmaals de huurtijd verlengen. De medewerker was zeer voorkomend en de oplossing was snel geleverd. Kortom: prima klantenservice, fijn dat men met mij meedacht.

fijne mensen en goede service

altijd zeer behulpzaam en vriendelijk

Always a good service

Netjes afgehandeld en duidelijk

Great rental

Easy to get the car, clear rules, accommodating, good prices

Top service! Gerichte aanpak, echt aanrader!

Topp

Volledige dienstverlening, geheel volgens de afspraken.

Een ochtend huren van een verhuisbus werd perfect geregeld. De hoge borg en de gevraagde dubbele ID waren voor mij gelukkig overkomelijk.

Best beoordeeld uit 5 leden

- HuurMij Leiderdorp | 9.7