Duidelijk en goed geholpen

Goeie ervaring !

Duidelijk en Helder

Fijne gesprekken,er wordt goed naar je geluisterd en naar je wensen. Ook snel antwoord op vragen en alles loopt fijn en makkelijk door.

Dank, door hun Hebben we een nieuwbouw huis

Dankzij de Hypotheker Die alles voor ons hebt uitgezocht, konden wij mee dingen naar een levensbestendige nieuwbouw woning Zonder Patrick Kuyt( haarlem ) was het niet gelukt.

Zeker aan te raden!

Na een scheiding hier terecht gekomen voor het organiseren van de uitkoop van ex-partner. Ik ben super geholpen en er was veel begrip voor mijn situatie. Ze zijn heel duidelijk in het proces, zorgvuldig en accuraat en zijn zelfs bereid extra inspanning te leveren als het nodig is . Alles in het belang voor een goede afhandeling... Dik tevreden!

Zeer goede begeleiding!

Direct al bij het oriënterend hypotheekgesprek was er een goed gevoel. Toevallig (of niet) werd het appartement waar ik interesse voor had, in de berekeningen voor een hypotheek en een overbruggingskrediet als voorbeeld genomen. Er was snel duidelijkheid. Niet veel later heb ik dankzij aankoop makelaar Van ’t Riet (ook op advies van De Hypotheker) het desbetreffende appartement kunnen bemachtigen. Een hypotheek en een overbruggingskrediet waren daarna snel geregeld. Toppie!

Top service

Nour heeft ons erg goed geholpen. Hij heeft alles super duidelijk uitgelegd en alles goed geregeld.

Top!

Ze denken mee en reageren snel, heel fijn. Precies waar wij van houden.

Behulpzaam en snel

Heel behulpzaam, duidelijk en netjes

Zeer prettige ervaring

Ik ben goed en deskundig geholpen door Sietse bij het verhogen van onze hypothecaire lening. De afwikkeling is zeer vlot gegaan.

Duidelijkheid en leuke gesprekken

We zijn goed meegenomen in wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis. Communicatie was goed en bij vragen snelle antwoorden!

Fijn geholpen met goede uitleg

We zijn binnengekomen met de vraag óf we wel een hypotheek konden aanvragen en uiteindelijk weggegaan met een huis. Alles werd stap voor stap duidelijk uitgelegd, met veel geduld. Was ook altijd bereikbaar wanneer we ze nodig hadden.

Alles soepel verlopen

Vakkundig geholpen door Nour en hij heeft alles uit handen genomen. Natuurlijk moet je zelf allerlei financiële informatie aanleveren maar dat is normaal. Dus top.

Prima ervaring en een goede voorlichting.

Vooral het persoonlijk klanten portaal werkte goed voor ons. Alles goed en overzichtelijk. Je kan dan alles goed en rustig doorlezen en uploaden ging ook vrij gemakkelijk. Een keer was er verkeerde informatie gestuurd, maar zoals bij alle mailverkeer kan je bellen om daarna te vragen. Ook tijdens die gesprekken was er duidelijke en directe informatie. Zeker een aanbeveling waard!

Super!

Wij zijn netjes en goed geholpen. Vriendelijk en ook was alles snel rond. Bij vragen konden we altijd bellen en werd het goed en duidelijk uit gelegd. Wij zijn dik te vreden.

Geweldige, persoonlijke service

Mijn ervaring met de hypotheker is heel goed. Ik ben heel goed en persoonlijk geholpen door Peter en Lieselotte. Mede dankzij het gebruik van Bieden met Zekerheid heb ik binnen drie maanden een woning gekocht. De hypotheker heeft mij gedurende het hele proces goed begeleid.

Prettige samenwerking

Ik ben goed geholpen. De hypother gaf goed advies en was proactief.

Wij zijn geadviseerd door vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Wij konden snel terecht bij de locatie in Tiel. Er werd op meerdere manieren gekeken wat er mogelijk was voor ons. Er was duidelijk kennis van zaken en alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd.

Duidelijk snel en vriendelijk geregeld

Fijn gesprek gehad. Hele duidelijke uitleg en goed geholpen. Er wordt goed meegedacht voor nu en de toekomst.

Fantastische service!

Wij zijn enorm tevreden over de begeleiding van Mariette bij De Hypotheker Zevenaar. Vanaf het eerste gesprek heeft ze ons deskundig en persoonlijk geholpen met het regelen van onze hypotheek. Geen vraag was te veel, geen moment te druk—ze stond altijd voor ons klaar. Dankzij haar inzet en expertise verliep het hele proces soepel en zonder stress.

Goed geholpen, vakkundig meegedacht in de mogelijkheden die er waren

Zie bovenstaand

Professioneel en klantgericht adviserend

De medewerkers van de Hypotheker Heemskerk, zijn klantvriendelijk, professioneel en meedenkend. Daarnaast zijn zij makkelijk bereikbaar.

Fijne communicatie

Snel en duidelijk contact, we wisten altijd waar we aan toe waren.

Uitstekende snelle en duidelijke service.

Zeer vriendelijke en snelle service. Goed meegedacht in onze situatie.

Heel prettige en goede ervaring met adviseur

Wij zijn goed, snel en prima geholpen door de adviseur van De Hypotheker

Prettig enbehulpzaam

Wie ik ook sprak, aan de telefoon of in het bedrijf, iedereen liet mij merken op de hoogte te zijn en daarbij behulpzaam

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Velp | 9.7

- De Hypotheker Almelo | 9.6

- De Hypotheker Heerhugowaard | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.