Heel erg goed, wat een service!

Bij het aanvragen van onze hypotheek kwamen we uit bij de Hypotheker in Heerhugowaard. De persoonlijke afspraak was snel gemaakt, we namen plaats aan het bureau, en alles werd ons zeer vakkundig en duidelijk verteld, met op en aanmerkingen, en het eventuele verloop en mogelijk resultaat. Wat een kennis van zaken hebben ze daar, een persoonlijke begeleider die weet wat ze doen, e-mail contact was ook top. Natuurlijk moet je zelf ook documenten aanleveren, maar ook daar krijg je hulp bij. En de mensen achter de balie zijn ook zeer vakkundige , vriendelijke mensen. Van ons krijgen ze zeker een dikke 10 Wij kunnen dit iedereen aanraden

Drama, maak hier geen afspraak!

Wat een zeer slechte makelaar. Begin december een afspraak gemaakt voor een bouwdepot. Allemaal geen probleem volgens André en de keuken kon op zijn advies direct besteld worden, waar een vaste levertijd op zit van 12 weken. Het is nu bijna april en er is nog helemaal niks geregeld door André. De aanvraag was pas eind februari binnengekomen bij de bank, aldus de bank. Er zit hier nota bene twee maanden tussen. Volslagen belachelijk, reageert traag op mail en denkt er niet aan een stapje harder te werken of zijn best te doen. We weten allemaal wat een Hypotheker kost, maar zijn werk adequaat uitvoeren, ho maar. Ik heb voor de lezers één tip. Ga niet naar deze Hypotheker!! Bespaar je de stress, moeite en tijd. Deze meneer doet alles op het gemakje en heeft totaal geen inlevingsvermogen. Hij maakt zich zeker niet druk.

Duidelijk en makkelijk

We krijgen duidelijk en makkelijk te volgen advies. Het advies is ook super waardevol en er word echt met je meegedacht zodat je niet in nare situaties komt.

Prima en duidelijk geholpen

Ze hebben alles goed en duidelijk voor me geregeld.

Fantastisch

Ze hebben mijn ontzettend goed geholpen. Geen andere woorden voor. Ze werken snel, efficiënt, kijken naar jou mogelijkheden en bieden goed advies. Echt aanrader!!!!

Uitermate goed en snel geholpen

Mijn partner en ik hebben goede advies en hulp gehad bij De Hypotheker in Heemskerk. In korte tijd werd alles door de Hypotheker geregeld waardoor wij met zo weinig mogelijk zorgen en gedoe de hypotheek rond konden krijgen.

Super goed tot in detail begeleid. Geen vraag was te gek en er was alle tijd en geduld.

Super tevreden

We wisten totaal niet wat we konden verwachten op hypotheek gebied maar Arno Hiemstra heeft ons super geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd. Snelle en goede service, goed bereikbaar en meedenkend. Wij zeggen; Jazeker de Hypotheker!

Professionele en snelle service

Voor het oversluiten van mijn hypotheek ben ik zeer snel en professioneel geadviseerd en begeleid. Uiteindelijk was alles in drie maanden geregeld. Als ik weer advies nodig heb, kom ik hier meteen terug.

Goed geholpen, duidelijk advies

Vanaf het eerste moment duidelijk advies en inzicht in de mogelijkheden. Desondanks een aantal tegenslagen keurig geholpen en uiteindelijk kunnen kopen wat ik wilde!

Duidelijke uitleg en fijne hulp.

Vanaf het begin hebben wij een duidelijke uitleg gekregen, die erg goed te begrijpen is voor een stel dat net komt kijken op de huizenmarkt. Er wordt echt de tijd voor je genomen en bij vragen kregen wij altijd snel reactie.

Professioneel

Deskundig, meedenkend in oplossingen en accuraat

Heel fijn geholpen!!

Ik en mijn partner zijn super fijn geholpen bij de Hypotheker in Naaldwijk. We konden altijd terecht voor vragen en andere dingen en werden steeds weer goed en vriendelijk geholpen!

Zeer goed en deskundig begeleid door Jurre Boomsma.

Ook alle lof voor de wijze waarop Mevrouw Carla van der Zwaag het hele traject professioneel heeft begeleid.

Ik vertrouwde Thomas volledig

Vanaf het begin heeft Thomas ons uitstekend begeleid. Ik vertrouwde hem volledig en dat gaf mij heel veel rust tijdens onze huis zoektocht. Als we snel advies nodig hadden stond hij altijd voor ons klaar en kon hij ons geruststellen waar nodig. Ook Henneke heeft ons fantastisch geholpen toen we documenten moesten aanleveren. Ik zou dit top team aan iedereen aanbevelen!

Goed geholpen door volhardende toppers

Alle medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om onze hypotheek voor elkaar te krijgen. Daar zijn we enorm blij. Op het moment dat de beslissing echter bij de bank ligt, is het soms wel lastig om te volgen wat er precies gebeurt. Dit is waarschijnlijk voor een groot gedeelte dr schuld van de bank, maar maakt het wel spannend.

Goeie hulp! En altijd snel bereikbaar voor vragen

Fijn, goed en snel in communicatie voor alle vragen

Heel fijn en transparant geholpen

Een hele prettige samenwerking gehad met het team en in het bijzonder Gerwin. We zijn netjes in het hele proces begeleid zonder verassingen en een transparant kostenplaatje. We konden altijd contact zoeken en zijn erg positief over hoe het hele traject is verlopen. Zeker een aanrader!

Super service!

Wij werden snel geholpen en er werd echt tijd voor ons genomen. Geen vraag was te veel, en we kregen supergoed advies. Alles werd duidelijk uitgelegd, en we voelden ons goed ondersteund in onze beslissing. Zeker een aanrader!

Super fijn geholpen door Michiel van De Hypotheker Arnhem!

Mijn vriend en ik hebben onlangs ons eerste huis gekocht. Geen idee wat ons te wachten stond dus, maar we zijn super goed geholpen door De Hypotheker Arnhem Centrum. Er was fijn en snel contact en we zijn goed geadviseerd. We zouden een volgende keer zeker terugkomen!

Zeer professioneel & kundig team

Het hele proces van A-Z is zorgvuldig, zéér efficiënt en met persoonlijke meningen & aanbevelingen super snel afgerond. Zowel Marco & Edwin alsmede Ank, Lieke & Lidy staan altijd voor je klaar met degelijke kennis, adequate antwoorden en oog voor details. Deze mensen verdienen een dikke pluim ! Met dank aan het gehele team De Hypotheker Almelo.

Prettig en kundig

René Meijners heeft mij op een zeer prettige en kundige manier geadviseerd richting een nieuwe hypotheek. Ook buiten de afspraken op kantoor was René altijd goed en snel per mail bereikbaar voor vragen.

Goed advies op maat

Fijne gesprekken gehad met Arno Hiemstra. Professioneel advies op maat. Komt afspraken goed na en zeer vlotte dienstverlening door gehele team. Dank!

Top team

Super goed geholpen, geadviseerd en geregeld

Michel van De Hypotheker heeft ons fantastisch geholpen met onze eerste hypotheek.

Jessie en ik zijn super geholpen door Michel bij het regelen van onze eerste hypotheek. Vanaf het eerste gesprek was de communicatie helder en duidelijk. Michel nam de tijd om alles goed uit te leggen en gaf ons eerlijk en deskundig advies. Het hele proces verliep soepel en zonder stress. We zijn ontzettend tevreden en raden De Hypotheker (en vooral Michel) zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare hypotheekadviseur!

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Velp | 9.7

- De Hypotheker Vlaardingen | 9.7

- De Hypotheker Almelo | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.