Goede hulp, altijd bereikbaar

Ik word prettig geholpen. Duidelijke uitleg bij de benodigde documenten.

Een uitgebreide, deskundige en vriendelijke begeleiding.

De Hypotheker Almelo heeft ons op een deskundige manier voorgelicht, vriendelijk en betrokken begeleidt en uitgebreid en waardevol advies gegeven. Er werd adequaat gehandeld, direct actie ondernomen en contact gezocht, waar ik bij zat, met aanbieders van producten. Ik werd zelfs na kantoortijd nog gebeld met een advies over een voorlopig koopcontract. Het was al weer een tijd geleden dat ik het vorige huis heb gekocht en er is inmiddels veel veranderd in wetgeving en regels, de Hypotheker is daarin helemaal bij. Het liep allemaal voorspoedig en goed volgens afspraak. Het was allemaal sneller voor elkaar dan ik vooraf gedacht had.

Professioneel & betrokken

Op een betrokken en deskundige manier bijgestaan bij het afsluiten van een eerste hypotheek. Altijd vriendelijk in het contact en snel een reactie bij vragen of opmerkingen vanuit mijn kant!

Erg tevreden met de service vanuit de Hypotheker!

Met grote tevredenheid een hypotheek voor een tweede koopwoning afgesloten via de Hypotheker. Alle vragen vanuit onze kant werden snel en netjes behandelend! Zeker aan te raden!

Geweldig!

Mijn partner en ik hebben afgelopen maand met de hulp van de Hypotheker Beverwijk ons droomhuis kunnen kopen. Zonder hun zeer kundige, snelle en professionele handelen was het misschien wel niet gelukt in deze gekke huizenmarkt. De service was (en is) fantastisch en we hebben het als zeer persoonlijk en prettig ervaren!

Goede en duidelijke service!

Door de duidelijke, snelle en objectieve service heb ik soepel een nieuw appartement kunnen realiseren!

Duidelijke uitleg en een vertrouwd gevoel

We zijn heel goed geholpen door de adviseur. Hij heeft ons alles duidelijk uitgelegd en ondersteund bij de keuzes. Ook waren de gesprekken laagdrempelig, waardoor wij ons goed op ons gemak voelden.

Deskundig, meedenkend en vriendelijk

Wij hebben in de afgelopen decennia verschillende keren gebruik gemaakt van de diensten van de Hypotheker in Almelo. Wij zijn uitermate tevreden over de zeer deskundige en vriendelijke begeleiding door adviseur Marco Einhaus. Hij stelt het belang van de klant steeds voorop en denkt met je mee. Als wij in de toekomst weer hypotheekzaken moeten regelen, zullen wij dan ook zeker opnieuw de Hypotheker in Almelo inschakelen.

Duidelijk en geruststellend

Onze adviseur heeft ons een jaar geleden goed geholpen bij het vinden van een passende hypotheek. En dit jaar heeft hij ons geholpen bij het verkrijgen van een bouwdepot. De adviseur is heel duidelijk, legt alles uit en is zeer geduldig. Hij zorgt dat hij een passend advies kan geven en dat jij het snapt. Dit alles is dan zeer geruststellend.

Uitstekend geholpen

Binnen 3 weken een huis gekocht dankzij Patrick. Duidelijke communicatie en erg behulpzaam!

Goed en vakkundig advies

Goed geholpen met duidelijk advies

Uitstekend advies en goede begeleiding

Intake gesprek gaf duidelijkheid over onze financieringsmogelijkheden. Contact verliep zeer klantvriendelijk en vlot. Ook de definitieve hypotheekaanvraag verliep vlot. Al met al een zeer positieve ervaring.

Super goed geholpen!

Goed bereikbaar, goed advies, fijn om mee samen te werken.

Uitstekende uitleg

Goed advies en duidelijk

Betrokken, zorgvuldig en ontzorgend

Toen wij via-via vanwege de uitstekende ervaring van een bekende met Véronique van De Hypotheker Soest in contact raakten, kon zij ons direct ondersteunen in het voor ons spannende proces om een huis te kopen. Het was voor ons beiden de eerste keer dat wij een huis kochten, en met een last-minute bezichtiging moest er snel geschakeld worden. Véronique hielp ons niet alleen met het regelen van de voor ons juiste hypotheek, maar ook in het aanbrengen van overzicht in de prioriteiten met het zo snel moeten schakelen. Dit hebben wij als zeer prettig en ontzorgend ervaren. Véroniques oprechte en persoonlijke betrokkenheid maakte daarbij het contact voor ons zeer prettig en laagdrempelig. Véronique heeft op een fijne en zorgvuldige manier meegedacht bij welke hypotheek het beste bij onze persoonlijke situatie aansloot. Wij kunnen De Hyptheker Soest en Véronique van harte aanbevelen en zijn erg dankbaar voor de ondersteuning die wij hebben ervaren. Niet alleen vanwege de kundigheid en het meedenken, maar ook dankzij het zeer prettige contact gedurende het gehele proces.

goed!

Fijn geholpen, kijken goed naar de mogelijkheden. Staan open voor vragen en denken goed mee ook als iets anders loopt als gepland. Vriendelijk in contact.

Volledige service

Mijn vrouw en ik zijn bij de hypotheker gekomen voor een hypotheek om het ouderlijk huis over te kopen. Wij zijn als starters ontzettend goed begeleid door het hele traject van het kopen van een huis. Er komt een hoop papierwerk bij kijken en wij hadden veel vragen over de gang van zaken. Het contact verliep erg fijn via zowel de telefoon als de mail en uiteindelijk twee fysieke afspraken. Wij hadden zelf gepland om op 5 november alles rond te hebben maar tot onze eigen verbazing waren we halverwege oktober al klaar om de akte van levering en de hypotheek akte te tekenen bij de notaris. Echt top service, wij zijn heel tevreden dat alles is gelukt en dat wij nu met hulp van de hypotheker ook huiseigenaren zijn. Heel erg bedankt!

Prettig gesprek en goed advies

Medewerker was vriendelijk. Er werd de tijd genomen voor het gesprek. Was goed voorbereid. Beantwoordde alle vragen Fijn dat er ook veel digitaal kan worden geregeld, zo hoef je niet steeds kans te gaan.

Duidelijke uitleg en alle vragen worden direct beantwoord. Er wordt gedacht in het belang van de klant.

Goede service, hardwerkende mensen.

Prima geholpen.

Ook met aanvullende vragen werd ik prima (vooruit) geholpen.

Het proces ging vlekkeloos

De hele proces ging uitstekend goed. Nico en Angelique hebben ons heel goed geholpen en ze hebben alles goed uitgelegd. Ze hebben dit ervaring stress-free gemaakt voor ons. Complimenten

snelheid

Zoals bekend kom ik al vele jaren denk 30 jaar al bij jullie. Dus het vertrouwen is erg hoog.

Top service!!

Wederom perfecte service en een hele goede samenwerking met het team (Angelique en Nico)

Uitstekend advies, adequaat en klantvriendelijk

Mijn ervaring met de Hypotheker Haarlem Noord was erg fijn. De gesprekken met mijn adviseur Mark waren erg duidelijk en professioneel. Bij vragen kon ik ze makkelijk telefonisch bereiken en via de portal kon ik alle vorderingen makkelijk volgen en documenten makkelijk uploaden. Voel me erg geholpen met het aanschaffen van mij eerste woning. Super bedankt ervoor!

Best beoordeeld uit 192 leden

- De Hypotheker Lelystad | 9.6

- De Hypotheker Tiel | 9.6

- De Hypotheker Vlaardingen | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.