Goede service en netjes geholpen
Ik heb een Honda Scrambler gekocht van Dennis – een uitstekende ervaring! Mijn e-mails werden snel beantwoord. Dennis heeft accessoires zoals een valbeugel en handvatverwarming voor mij besteld, en deze waren al gemonteerd bij levering. De levering verliep snel en soepel.
motor voor een kleine beurt gebracht was binnen een uur klaar netjes toelichting gehad wat er aan de motor was gedaan heel tevreden
Toppers!
Ik kwam voor een andere motor maar dat werd gewoon eerlijk afgeraden. Nu een heel andere motor gekocht, doordat de verkoper heel goed aanvoelde, wat voor motor er bij mij paste en waarvoor ik hem wilde gebruiken. Het was gewoon eerlijk en fijn onderhandelen met een zeer correcte afhandeling. Heel blij met de keuze van m'n nieuwe motor.
Ik werd door een lieve vrouw geholpen ze was aardig en heb er mee gelachen altijd gezellig
Ben erg goed geholpen, veel informatie gehad over verschillende motoren en zo een goede keus kunnen maken. Alles keurig geregeld, ook het later bijbestellen van accessoires was geen probleem. Toen er een kleine uitdaging was met de levering van wat extra onderdelen, is dat keurig voor mij opgelost. Echt een stukje uitstekende service. Die inzet wordt gewaardeerd!
Staan altijd voor je klaar denken mee ze hebben altijd een oplossing voor je Zijn allemaal super vriendelijk en de koffie staat altijd klaar Het is een prachtig bedrijf
Vóór de reparatie van mijn motor wordt goed overlegd wat de opties zijn en wat de prijs consequentie wordt. Ook toen er een 'verrassing' was bleef het overleg prima. Dank!
Binnen een week afspraak kunnen maken voor onderhoudsbeurt voor mijn motor. In de zaak netjes geholpen en kon erop wachten totdat de motor weer klaar was.
Vriendelijk, geduldig, klantgericht.
Alles was super snel en makkelijk. Contakt met verkoop afdeling was super.
Heel goed en vriendelijk geholpen, er werd uitgebreid de tijd voor uitzoeken genomen! Bedankt Marieke!
Goede service en goed advies, zowel onderhoud motor, als aankoop helm en kleding.
Vandaag mijn motor weer retour gekregen van een kleine beurt. afspraken worden altijd nagekomen en het team is klant gericht. Het team denkt ook met de klant mee, nogmaals weer een zeer tevreden klant. Gaat zo door!
Klantvriendelijk,makkelijk en simpel contact via mail. Goeie koffie. Gewoon zo als het moet.
Ik was aan het oriënteren. Kreeg de juiste hulp, mocht alles passen en er werd de tijd voor je genomen. Ik had nieuwe handschoenen nodig, goed advies en blij met de aankoop
Bij het verkopen niets dan vriendelijkheid. De service daarna totale bagger. Erg klantonvriendelijk, niet meedenken, geen coulance, rigide en daarmee ook nog eens erg dom. Ik stond op het punt nog een nieuwe motor te kopen voor mijn vrouw. De argumenten om niet mee te denken naar een oplossing hangt aan de vestiging terwijl men wel Motoport als geheel noemt. Een leugen. Ik heb bij andere vestigingen van motoport navraag gedaan en nergens was mijn verzoek een probleem. Na zeker 30 jaar klant te zijn geweest is het voor mij nu klaar. Overigens jullie administratie klopt niet. Ik heb bij Motoport in totaal 11 motoren gekocht over de jaren. Bij de vestiging in kwestie, Goes 4 motoren en 1 motorscooter waarvan 3 nieuw en twee occasions. En dan nog massa's toebehoren en kleding. Jullie administratie kent alleen de motorscooter. Ook weer niet slim. Ik zou voor klanten als mij de loper uitleggen en ze aanspreken met hun voornaam. Klanten werven kost een hoop geld, klanten houden is veel makkelijker. Een goede naam opbouwen kost tijd. Een goede naam verliezen een oogwenk. Dom, dom, dom. Tja...
De tweede keer een motorscooter gekocht bij MotoPort Hillegom. Dat doe je niet als de eerste keer niet goed is bevallen. Nog even wachten op de hoofdprijs in de Staatsloterij, dan kom ik er zeker voor de derde keer terug.
Heel vriendelijk en goed geholpen
Al tientallen jaren kom ik bij motoport Rockanje en het bevalt uitstekend.
Ter Reparatie aangeboden en geheel vervangen
Altijd goed en deskundig geholpen vriendelijk en attent.
Deskundig en vriendelijk geholpen
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.