Snelle service

Snel geholpen

Alles liep soepel

Er is gedaan wat afgesproken was zonder gedoe.

Zeker plezier medewerkers

Een goede ervaring met de garage.

Zeer tevreden.

Goede service van de leenauto zelfs de ruiten gekrabd

Op tijd telefoontje en de auto staat weer gewoon voor je klaar. Vriendelijk ontvangen en geholpen met P plaats voor de leenauto.

Uiterst vriendelijk personeel.

De beurt van de auto is heel professioneel uitgevoerd. Tijdens t wachten heb ik een aantal tijdschriften en kranten kunnen lezen die er ter inzage lagen onder het genot van enkele kopjes koffie. Er waren nog 2 andere klanten en daar heb ik gezellig mee gekletst. De auto werd keurig gepoetst weer aan mij overgedragen. En last but not least de rekening was zeer acceptabel.

Heel helder en correct geholpen

Een fijne ervaring waarin alles klopte, van het maken van de afspraak tot het online inchecken en mijn wensen kenbaar maken. Van het inleveren van de auto tot het diagnose overzicht waarin ook zelf kon bepalen wat wel en niet uitgevoerd ging worden. Aan het eind was de auto keurig en tijdig klaar met een mooi rapport en passende factuur. Top service

prima en vlot geholpen

prima en vlot geholpen

Zeer snel en professioneel.

Mijn eerste bezoek aan deze dealer, werd hartelijk ontvangen, werkzaamheden waren duidelijk en goede communicatie. Met mijn E3008GT, wat onze 16e peugeot in totaal is, was dit een fijne ervaring, gelijk afspraak gemaakt voor de 208GT van mijn vrouw.

update GPS

geheel volgens voorspelde en geplande update van mijn c5 aircross plugin

Snel en duidelijk

Door pech onderweg met een sleepdienst naar garage gebracht en toch redelijk snel geholpen.

goede garage

prima geholpen. van te voren in gelicht wat er moest gebeuren en gelijk prijs te horen gekregen.

Alles tip-top geregeld en afgesproken en zelfs hebben ze de auto gewassen!

Prima onderhoud gepleegd

Voor een geplande reparatie naar Valkenswaard gereden, daar aangekomen bleek dat de benodigde onderdelen niet voorraadig waren. Een foutje in de bestelling. Prima opgelost door de onderdelen met spoed te bestellen en alsnog de reparatie uit te voeren. Ondertussen een leen auto gekregen om van thuis uit verder te werken, ipv in de showroom

Fijne garage om te komen

Ik was er voor een beurt maar heb daar niets van gemerkt, ben netjes bij het brengen van de de auto danwel bij het ophalen netjes en snel geholpen. Ik kreeg netjes een SMS en werd ook nog gebeld dat mijn auto klaar stond. Geen 10 omdat bij mijn vorige garage ook mijn auto werd gewassen.

Goede werkplaats

Planning en telefonisch contact voor afspraak was moeizamer. Weinig service gericht en meedenkend.

Prima uitvoering van eerste servicebeurt van mijn 2008

Vanaf aanmelding in de ochtend tot ophalen was alles uitstekend verzorgd. Ik was verbaasd het uitgebreide verslag inclusief foto's te zien waarin stond wat allemaal gedaan was en hoe de conditie van mijn auto is.

Zeer netjes ontvangen en geholpen.

Verder geen toelichting. Gewoon goed en vriendelijk personeel.

Auto niet op afgesproken tijd klaar! De volgende dag pas! Wel correct geholpen!

Communicatie met de garage verliep erg rommelig. Reparatie goed afgerond.

Communicatie voor verbetering vatbaar. Of de reparatie aan de airbags goed is verlopen kan ik niet nagaan, maar verwacht dat dit vakkundig is afgewikkeld.

Normaal behandeld op zijn brabands

Vooraf duidelijke uitleg van werkzaamheden en kosten

Prima!

Men denkt goed met je mee. Je wordt ook gebeld door de monteur als er wat besproken moet worden. 1 minpuntje: Men zou bij de laatste reparatie alles updaten, maar mijn navigatie heeft nog verouderde data, terwijl gezegd was dat dit gedaan zou zijn..

Prima service tot nu toe

Ben geweest voor defect knipperlicht was binnen half uur klaar en viel nog onder garantie hoefde alleen de lamp af te rekenen.

Zeer te vrede

Zeer goed behandeld aan balie en telefonisch. De wordt goed naar je geluisterd

Goed.

Goede service, vriendelijk personeel.

Best beoordeeld uit 19 leden

- Nefkens Nijkerk | 9.5