goede service

receptie en monteurs denken ook mee, waardoor alles soepel verloopt

Top.

Er wordt gebeld over wat er gedaan kan/ moet worden. Dat is erg fijn. Duidelijke uitleg over de rekening. Vriendelijk personeel.

Snel

Prima en snel, enige nadeel vond ik dat de site waarin je aan moet geven welke werkzaamheden er mogen gebeuren dat die niet werkte op mijn telefoon. Hierdoor 2 keer moeten bellen wat onhandig is gezien ik overdag werk.

Vriendelijk en behulpzaam

De garage heeft echt zijn best gedaan om naast de beurt de probleempjes die ik noemde op te lossen. In overleg werd de auto nog een nacht langer in de garage gehouden na het vervangen van de accu. De auto werd in prima staat afgeleverd. Het personeel is vriendelijk, bereid te luisteren en zeer behulpzaam.

Uitstekend! Erg fijn.

Ontzettend goede communicatie!

Houd klanten op de hoogte

De auto is naar tevredenheid geserviced. Maar niemand had door dat ik gedurende die 2,5 uur zat te wachten. Kreeg geen update. Na 2,5 uur gewacht te hebben, zelf gevraagd naar de status. Toevallig was de auto “net” klaar…

Positief, alles netjes gecommuniceerd

Er moet alleen geen onzin op de rekening gezet worden. Er wordt bijvoorbeeld standaard € 3,62 voor ruitenwisservloeistof opgevoerd. Had ik zelf net aangevuld. Dus gewoon niet doen ! Ook waren er kosten opgevoerd voor een liter motorolie (alleen APK) Er hoeft bij mijn auto tussen de beurten door nooit olie te worden bijgevuld. Als het dan toch nodig mocht zijn.kan meestal ook met een halve liter worden volstaan. Scheelt weer. (Probeer het wat meer door de ogen van de klant te bekijken) Het zijn welliswaar pietluttigheden maar het gaat ook om een stuk vertrouwen.

vakmanschap

auto voor derde keer gebracht voor servicebeurt. nette servixe en goede uitlegd. het is erg druk, dus snel een afspraak maken en wacht niet te lang.

Alles snel en goed geregeld

Ik heb harstikke tevreden met Nefkens in Uden. Onderhoud was snel uitgevoerd en de communicatie was heel goed. Ik zou Nefkens zeker aanbevelen.

Voorlopig de laatste keer hier

De benadering bij de balie en het contact is prettig. Het kan wel enige tijd duren. Voordat je iemand aan de telefoon krijgt van de werkplaats ben je zo 2 x 15 minuten aan het wachten. Ik heb m’n twijfels nog over hetgeen dat ze gevonden hebben als oorzaak van een gesignaleerd probleem. Verder kreeg ik vlak na de controle de melding dat de motorolie zo goed als leeg is. Jammer dat ik hem nu zelf moet bijvullen. En weer moet bellen en 30 minuten wachten om te vragen welke olie geschikt is voor mijn auto. Oja, en verder had ik bewust een afspraak gevraagd voor de vestiging om de Meern en kwam ik er een dag van tevoren achter dat ik helemaal naar Zeist moest.

Prima geholpen

Bij het online maken van een afspraak kan er geen opgave gemaakt worden van de kosten van de servicebeurt. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Bij afleveren van de auto aan de balie, voordat men de auto heeft gezien en op basis van dezelfde informatie (kenteken, km-stand), krijg je wel al direct te horen wat het kost. Het inspectierapport is tijdens de onderhoudsbeurt niet doorgestuurd, wat wel de bedoeling was. Bepaalde werkzaamheden waren niet uitgevoerd maar wat het risico was om dat niet op korte termijn wel te laten doen kon niet worden uitgelegd door de medewerker achter de balie. Verder keurig geholpen en kunnen weer een jaar vooruit

Zeer tevreden….

Auto doet het prima , vertrouwen er helemaal op.. erg fijn rijden….

Heldere en duidelijke prijsafspraak vooraf.

Vooraf wordt geïnformeerd of er zaken zijn waarna gekeken moet worden. Heldere uitleg welke werkzaamheden er uitgevoerd worden en wat er voorgeschreven is door Peugeot

Overall wel goed, goed geholpen fijne leenauto :)

Echter : Oude onderhoudskaart nog op de deur. Onderhoudsboekje niet ingevuld/afgestempeld. Medewerker heeft niet medegedeeld dat er nieuwe remblokken gemonteerd zijn voor en achter. Geen direct goede remwerking, eerste 100 km rustig pompend remmen weet ik uit ervaring Verder in orde

Goed gedaan!

Auto is deskundig nagekeken en geüpdatet.

zeer goed

Minder prettig dan de vorige locatie

Heel onrustige wachtruimte. Weinig ruimte om de auto te parkeren. Verder alles wel als vanouds

Uitstekend een 9!

Makkelijk om een afspraak te maken. Duidelijke communicatie over wat er gedaan moest worden. Mooi op tijd klaar.

Heel tevreden

Heel tevreden, gedaan wat gevraagd is. Tot een volgende keer

Prima dealer van Peugeot

Goede service; wel lang moeten afwachten op definitieve afspraak.

Service en oplevering na Servicebeurt, altijd keurig.

Balie ontvangst prima

Digitaal gemaakte afspraak stond niet goed in het systeem, daardoor veel tijd aan de balie doorgebracht en was er geen tijd om banden te vervangen

Heel erg goed!

Ik heb de auto gebracht voor een winterbeurt en de garage heeft geopteerd om gelijktijdig een onderhoudsbeurt uit te voeren, aangezien dit op korte termijn nodig was. Enkel de onderhoudsbeurt heb ik hoeven betalen.

Prima, vriendelijk!

Lease auto hier voor de 2e keer gebracht voor onderhoud en terugroepactie. Kon ter plekke wachten met lekkere koffie, en auto was met 2 uurtjes weer klaar en zelf gewassen. Personeel is ook heel vriendelijk, daar kunnen ze op de Pieterbergseweg nog wat van leren. ;) Kom hier graag weer terug!

Best beoordeeld uit 19 leden

- Nefkens Nijkerk | 9.5