Duidelijke en goede afspraken die worden nagekomen.

Zeer positief

Super!!

Alles volgens afspraak, goed overleg en bereid tot overleg over eventuele alternatieven. Zeer tevreden!

Great service.

My car was serviced and cleaned. I'm impressed.

Slecht

Bedrijfswagen die we niet kunnen missen 2 dagen in de werkplaats voor storing verwarming. Dan is ie gereed en onderweg naar huis geen verwarming… Lang wachten op reparatie mogelijkheid. We hebben de bus dagelijks met een werkplaats kachel moeten ontdooien/ontwasemen en met 0 graden binnenzijde naar den haag en doutinchem rijden. Vervolgens teruggebracht en gerepareerd. Fijn Maar wel een rekening van €1100 met geen enkele mogelijkheid tot coulance ivm te laat gebracht bij jaarbeurt. Bus heeft net 50000km gelopen. De beoordeling “ons lot’ ligt in handen bij een service medewerker. Met een druk op de knop was er wel een coulance mogelijkheid. Voor mij geen daarom Peugeot meer. Zelfde bus met andere logo 8/10 jaar garantie.

vriendelijk en adequaat geholpen

erg fijn om een betrouwbare garage dichtbij huis te hebben

Top service

Heel vriendelijk ,lekkere koffie....top service...

Waardeloos omdat ik totaal geen persoonlijk contact meer is, terwijl ik al jaren lang goed voor het

Ronduit zeer afstandelijk. Enkel blij met mijn euro’s

Goed maar prijzig.

Alles volgens afspraak verlopen. Echter is het vrij prijzig.

Prima service, werkzaamheden en prijs zoals afgesproken.

Zeer goed.alles geregeld volgens afspraak.goed overleg over onkosten van reparatie

Prettige behandeling

Plezierige ontvangst, zinvolle afsluiting

Betrokken, deskundig en vriendelijkheid

Zonder afspraak vooraf, recent mijn Jeep met een lekke band aangeboden bij de werkplaats receptie. Er werd snel actie ondernomen; met prioriteit nieuwe band besteld, zelfde dag gemonteerd en persoonlijk telefoontje dat de auto weer klaar stond. Zeer klantgericht !

Goed, correct en voor een redelijke prijs.

APK keuring keurig uitgevoerd. Aardig en vriendelijk personeel.

Perfecte service en vriendelijk personeel Tevens ook goede koffie.

Goed wel lang op reparatie moeten wachten

Ivm backorder lang op de reparatie moeten wachten. Bereikbaarheid kan beter

Ik ben prima geholpen

Ik werd vooraf op de hoogte gesteld dat de band niet te repareren was voor ze overgingen tot reparatie. Dat kan ik waarderen.

mijn eerste ervaring met een positief gevoel

vriendelijk ontvangen en voelde me gelijk vertrouwd. Zal zeker blijven \. Groetjes Jan van Raak

Werkzaamheden keurig volgens afspraak uitgevoerd.

Vriendelijke mensen aan de balie en vriendelijke monteurs. Was de auto maar een halve dag kwijt. Dus een tevreden klant!

Betaalbaar en zeer gastvrij

Zeer goed geholpen, geen onnodige kosten hoeven maken, locatie van de garage gezien werk ideaal gelegen en complimenten voor de zeer vriendelijke medewerker achter de balie!

Helemaal goed

Beetje jammer dat banden voor mijn auto niet op voorraad waren en daardoor extra lange wachttijd had!

Wachttijd + niet gewassen

Mij was bij het inplannen vd afspraak verteld dat het een uurtje zou duren. Na 1,5 uur wachten ben ik zelf naar de receptie gegaan. Zij hebben de status van het onderhoud gecheckt, auto was klaar. Vriendelijke receptioniste liep met me mee naar onze auto en vertelde dat de auto was gewassen en vertelde dat ze de hoezen nog vd voorstoelen af zou halen, maar die waren kennelijk al weggehaald. Thuis kwam ik tot de ontdekking dat de auto ECHT niet gewassen was en omdat mjjn auto hetzelfde geparkeerd stond als toen ik de auto daar had neergezet en die hoezen er niet in zaten bekroop mij het gevoel dat er misschien nog wel meer "vergeten" was en er misschien weinig tot niets aan de auto gedaan was... dus ik heb er geen goed gevoel over. Sorry. Het kost immers veel geld voor een uur onderhoud. Ik werd een paar dagen daarna gebeld door Nefkens hoe ik de service had ervaren. Ze heeft notitie van mijn opmerkingen gemaakt en ze meldde dat ik altijd naar de garage mocht rijden om het te laten checken of het onderhoud wel was gepleegd. Daar ga ik nog even over nadenken, niet veel zin in. Ze doen er verder denk ik niks mee.

Doe wat met opbouwende kritiek

Goed maar zorg dat de werkplaats receptionist altijd direct contact legt met klant en niet eerst zijn administratie afwerkt maar juist aan klant vraagt of hij even tijd krijgt om eea af te werken . 2. Zorg dat receptionist ook weet waar hij het over heeft. Mijn ervaring was slecht. Jongen wist technisch echt bijna niets en uiteindelijk ook gevraagd naar zijn achtergrond. Afstandelijk maar wel uiteindelijk vriendelijk. Zorg dat mensen echte kennis hebben en authentiek zijn. Daar moet op geselecteerd worden of opgeleid. ben Kritische klant die vreemde ervaring mee maakte. Ik kom terug als klant maar blijf kritisch en opbouwend. Doe er uw voordeel mee. Mogelijk meer integratie tussen verkoop en administratief en technisch personeel. 3.Zorg voor betere en transparantere prijsopgave tussen website en werkelijkheid.

Niet luisteren maar zelf gaan zoeken

Wat heeft het voor nut als de wegenwacht en de klant zegt wat er gemaakt moet worden?? Nefkens gaat voor 60 euro alsnog een diagnose vast stellen ...belachelijk

Best beoordeeld uit 19 leden

- Nefkens Nijkerk | 9.5