Ik vind het fijn dat er overleg is voordat er iets gedaan wordt. Ik moest terug voor een behandeling en deze viel onder garantie ik ben daar zeer tevreden over!
Duidelijk en goede zorg
Zeer kundig en vriendelijke personen die hier werken
Prima tevreden over uitleg en gegeven zorg.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
We zijn heel tevreden over hoe er omgegaan is met onze dochter. Het was erg spannend voor haar maar ze werd. Super begeleid. Naam van de behandelaren weet ik niet zeker meer. Maar allemaal even aardig van secretaresse tot verpleegkundige tot arts.
Zie hierboven.
Goed geholpen door al het personeel
ben al enige jaren client van haar en ik heb nog nooit zo weinig gevoeld terwijl iemand aan mijn tanden bezig was>
Hartelijk dank voor uw positieve review, dit is erg fijn om te lezen! MA
Onze zoon is op een ontzettend kindvriendelijke manier geholpen. Deze kindvriendelijke tandartsen zijn een aanrader
Super fijne mensen met engelen geduld... alles word perfect en stapje voor stapje uitgelegd
Het valt gelukkig allemaal mee.
Er wordt met veel geduld en duidelijkheid omgegaan met de angst die ik heb. Erg dankbaar voor
Wel angst maar prima behandeld met veel uitleg en rust, heel prettig. Nogmaals bedankt voor het begrip en het geduld met mijn huilbui.
Gewoon een recht toe recht aan behandeling. Vriendelijke ontvangst en snelle afspraak kunnen maken. 3 sterren voor de behandelkamer enkel en alleen ivm de privacy. Ik vind het niet echt prettig (echt niet!) als ik in de kijk lig. Dit zou voor mij compleet mat glas mogen zijn. Verder zou ik het op prijs stellen om niet na elke contact deze mail te ontvangen. Goed is goed.
De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. natuurlijk is de kwaliteit top. Hele fijne ervaring om zo goed geholpen te worden.
Erg vriendelijk,fijn om dit zo te ervaren.
Deskundige, vriendelijke rustige tandarts die je met een glimlach helpt
Het advies door dhr. Brouwers was duidelijk en eerlijk. Er is met mij meegedacht zodat ik tot de juiste keuze kon komen. Er hangt een prettige en ontspannen sfeer waarin je je als patiënt veilig voelt.
De deskundige behandeling is zeer positief ervaren.
Fijne ervaring. De chirurgen stelden me gerust en legde me uit wat de procedure inhield en waren open over de eventuele risico’s en pijnklachten. Top!
Tijdens de behandeling geen pijn of andere problemen ervaren. In feite was het een bijna plezierig kontakt met arts en assistente. Ook na de behandeling thuis: weinig problemen of pijn ervaren. het genezingsproces is ook goed verlopen. Het enige is het gat in mijn gebit: dat is wel even wennen. Misschien in de toekomst een implantaat ??
- Centrum Bijzondere Tandheelkunde Midden-Brabant | 9.7
- Tandartspraktijk Uden Zuid | 9.6