Te weinig ervaring!
Zorgvuldig, snel en in goede sfeer
Pablo heeft mij heel goed geholpen met 2 moeilijke wortelkanaalbehandelingen. Zeer kundig.
Goede Ervaring
Echt een fan van de tandarts ben ik niet. 2 slechte ervaringen bij een andere tandarts met een wortelkanaalbehandeling hebben dat niet beter gemaakt! Maar dan kom je bij Celso… geen pijn, rustig wordt alles uitgelegd en ook daarna wederom geen pijn! Dit is hoe een tandarts hoort te zijn! Niet volgas omdat er zoveel mogelijk patiënten behandeld moeten worden, maar oog voor de patiënt. Ik rij nu 1,5 uur naar Leeuwarden vanwege een verhuizing, maar ook vanuit Maastricht zou ik naar Celso gaan
Zeer goed geholpen en zeer proffesioneel,vriendelijk
Lange behandeling voor de boeg. Ik keek hier erg tegen op. Bij het bezoek werd ik goed geïnformeerd en werd er alle tijd genomen om alles te bespreken. Tijdens behandeling werd alles rustig uitgelegd waardoor ik zelf ook rustig was. Vriendelijke arts en assistente.
Tandarts met gouden handen, heel kundig. Nog nooit napijn gehad.
Correct geïnformeerd, relaxte behandelingen, persoonlijk contact, humor en vakkundig afgehandeld.
Een ontspannen behandeling met vooraf en tussentijds voldoende uitleg. Er werd zelfs gevraagd of ik pijn voelde (wilde zelf geen verdoving) Nog nooit gebeurd.
Celso luistert aandachtig en legt vervolgens goed uit wat de mogelijkheden zijn en neemt daar de tijd voor en dat voelt goed. Ik ben al verschillende keren door meneer behandeld en heeft mij het vertrouwen in een tandarts weer hersteld wat ik was kwijtgeraakt bij vorig tandarts bezoekenin het tandtechnic centrum in Groningen!
Niks op aan te merken. Prima geholpen.
Door een breuk was het onvermijdelijk dat mijn voortand vervangen werd. Tandarts Selso de Sousa nam de tijd om de verschillende mogelijkheden uit te leggen en garandeerde mij dat ik nooit zonder tand de deur uit zou gaan. De keuze viel op een implantaat. Ik keek wel tegen de behandeling op maar achteraf gezien is alles mij van begin tot einde meegevallen. De behandeling was vakkundig, er werd nooit gehaast gehandeld en het resultaat van zowel de tijdelijke opvulling als het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Esthetisch is helemaal nooit te zien geweest dat de originele tand is vervangen. Ik ben erg tevreden en enthousiast over het vakwerk dat De Sousa bij mij geleverd heeft. De behandeling was qua kosten prijzig, maar door hoe het is gegaan en het resultaat heb ik er een heel goed gevoel aan overgehouden.
Verstand van zaken en nemen de tijd voor je. En uiteraard een fantastisch eindresultaat! Heel fijn en goed geholpen.
Pijn in een kies. Goed geholpen.
Al eerder het trekken van een kies en nu ook het plaatsen van een implantaat zijn onder geruststellende begeleiding en zonder pijn verricht.
Geduldig, uitermate vriendelijk en geen pijn ervaren!!
Na er lang over moeten hebben nadenken,omdat ik hier toch wel heel erg tegenop zag, toch voor een implantaat gegaan en het is mij meer dan 100% meegevallen.Tijdens en na de behandeling helemaal geen pijn gehad.
De assistentes en baliemedewerkers zijn vriendelijk en correct en de tandheelkundige zorg verdient een tien met een griffel!
Mijn behandelend tandarts De Sousa is bekwaam en rustig. Legt alles goed uit dus ik ben zeer tevreden.