Het onderhoud wat gedaan is aan onze wagen, was niet zoals we het gewend waren van de firma Smidts
Onze wagen heeft een dag bij de garage gestaan voor het jaarlijkse onderhoud + APK. Tevens was er klein mankement aan 1 portier waarvan we melding hebben gemaakt bij het online reserveren van de afspraak. Toen later bleek dat er nóg een portier was met een gelijksoortig mankement hebben we dat via een mail alsnog aangekaart. Keurig kwam een reactie terug van de planning dat beide zaken meegenomen zouden worden, klaar... wordt geregeld en wij tevreden!
Echter toen we de wagen weer op konden halen was een actie rond de airco niet uitgevoerd, zo ook niet de mankementen aan beide portieren.
Dit werd echter keurig opgelost door de planning, maar de wagen moest wel opnieuw gebracht worden voor een aantal uren om de vergeten punten alsnog af te werken.
Kortom de vergeten zaken zijn goed afgehandeld door de planning, maar het waren wel punten die we van garage Smidts niet gewend zijn.
We gaan dan ook uit van een eenmalig incident en maken vol vertrouwen weer een afspraak indien nodig.