Er wordt altijd goed met de klant meegedacht. Daarbij geven ze goede service als er problemen met de auto zijn. Ook als U een leenauto nodig bent kan dit in overleg!
Positief
Leuk en vakkundig personeel
Vriendelijk voor de telefoon en reparatie netjes gedaan door ervaren personeel.
Geen bijzonderheden
Erg goed vriendelijke mensen en behulpzaam
De man die altijd aan de balie zit is super vriendelijk, ik zou de garage aanbevelen.
Snel en goed
De accu stond op het punt mij in de steek te laten. Gelijk naar Boerhof gereden en ze konden, ondanks de drukte, de accu even doormeten. Ook gelijk een nieuwe gemonteerd. Super service!!
Prettig en kundig personeel, service als van ouds dus een tevreden klant
Afspraak is afspraak, kwalitatief zeer goede service voor reële prijs.
De uitgevoerde werkzaamheden goed uitgevoerd.
Word altijd goed behandeld
Filmpje van de bevindingen bij de controle gaven een goed beeld
Fijne en goede medewerkers
jaarlijkse beurt wordt keurig uitgevoerd echter vergeten achterom te kijken daar stoel en voetenmat niet schoon waren. volgende keer ff om denken.
De remmerij voor moest worden vervangen, niet meteen bij de beurt omdat er nog ruimte was. Dus keurig gebeurd bij afspraak nadien.
zie boven. Vriendelijkheid hoort er ook nog bij!
Tijdig, correct en goed geïnformeerd door medewerker.
deskundig
Alles was goed geregeld
Waarschuwingslichtjes in het dashboard zijn nooit fijn. Het is dan plezierig als dat snel en goed verholpen wordt.
Ik ben voor 100 procent tevreden.
Nv.t.
- Smidts Autogroep | Roden | 9.5