Zeer goede ervaring en klant gericht

Zeer prettige ontvangst en begeleiding gehad.

Zoals altijd prima behandeling.

Goede ontvangst voor een periodieke controle. Wachttijd besteedt met koffie drinken en een praatje met een andere wachtende klant. Even door de showroom gelopen voor het laatste nieuws van Renault. Wacttijd was snel voorbij.

Vriendelijk en behulpzaam.

Onlangs door eigen fout geen goede afspraak gemaakt voor onderhoud . Door behulpzaamheid was het toch mogelijk een volgende afspraak een week later te plannen!! Geweldige service!!

Top service

Altijd blij met die gasten daaro

Super vriendelijk

Waar je ook voor komt het ontvangst, kopje koffie terwijl de auto een onderhoudsbeurt krijgt of een gesprek met de verkoop, het is allemaal super vriendelijk.

altijd uitstekend!

Deskundig, vriendelijk, hulpvaardig enz!

Goede service uitgevoerd door vakbekwame monteurs.

Hij staat voor U klaar, belde John de teamleider sales van Renault garage Stokman uit Hoorn. Op vrijdag de 13e de handtekening gezet, op de inruil van mijn auto naar een Renault Captur automaat. Tijdens een gezellig gesprek, met koffie en koek, kwamen we al snel over de prijs eens. De service van garage Stokman uit Hoorn kende ik al, ook de vakbekwaamheid van oa. monteur Marcel, omdat mijn vorige 2 auto's daar ook werden gekocht. Ik rij de komende jaren weer tevreden rond. Met vriendelijke groet Jaap

Altijd goed geholpen en nooit geen problemen

Afspraak is afspraak

Keurig snel en vriendelijk.

We hebben enkel goede ervaring met garage Stokman. En dat geeft rust!!

Een man, een man, geen woord is woord.

Patrick B is een innemende, joviale, directe en vlot meedenkende verkoper. Maar hij haalt de slogan: vandaag kopen, morgen rijden, wel onmiddellijk al onderuit. Niet realiseerbaar. Dan adviseert hij om te monteren accessoires, ondermeer side/pushbars en geïntegreerd signaal/zwaailicht voor de Renault Trafic niet elders aan te schaffen en te laten monteren ivm met EU wetgeving. Zijn prijsopgave voor die zaken is duidelijk veel hoger, maar wetgeving en gemakzucht tellen ook mee. Gemakzucht vertaald zich in dit geval in één duidelijke afspraak; de bus wordt compleet geleverd, dus met bovenvermelde gemonteerde accessoires. Zelf houd ik mij aan mijn deel van de overeenkomst die de eenvoud zelf is. Geen inruil, geen financiering oid. Gewoonweg één bedrag op de factuur en één keer overmaken. Dat laatste deed ik meteen na het tekenen. Meteen na het tekenen veranderde het gedrag van Patrick B. en werd er op indringende, sluwe, slinkse en vooral irriterende manier aan de afspraken getornd. De Trafic moest die week daarna op mijn naam. Dan kon er een piepkleine korting af van Renault Nederland!? Gereserveerd toch maar ingestemd. Enkele dagen later weer een belletje van Patrick B. Bla, bla, bla. De bus moet wel verzekerd zijn. Verbaasd, maar begripvol geregeld. Tuurlijk moest hij verzekerd zijn, want er werd door Stokman mee heen en weer gereden naar derden. Om de signaleringsverlichting te laten monteren! Enkele weken later weer Patrick B. De side-pushbars konden voorlopig niet geleverd worden, dus of ik de bus wil ophalen. Kon ik over twee weken terug komen om die te laten monteren. Ik woon naast Zwaag en heb telkens met Zwaag gebeld en daar gevoelsmatig de Trafic gekocht. Afleveren wilde ze echter in Alkmaar. Dat accepteerde ik niet en de overhandiging vond na mijn aandringen toch plaats in Zwaag. Helaas werkte de signaleringsverlichting niet juist. Patrick B. zou hier over terugbellen. Dat heeft hij niet gedaan en ik heb het zelf opgelost met de toeleverancier. Ruim zes we

Klantvriendelijk

Je wordt echt als klant gezien en gehoord, de service is top

Uitstekend, aardig, behulpvaardig

Fantastisch!!!

Al enige tijd waren wij als gezin opzoek naar een nieuwe auto. Toen wij Stokman Alkmaar binnen waren gelopen werden wij direct zeer vriendelijk geholpen. Wij keken rustig rond, maar toen ons oog op een Megane viel waren wij direct verkocht. Wederom werd er tijd voor ons vrij gemaakt en werden al onze vragen zeer professioneel beantwoord. Wij voelde ons meer als klant. Wij werden door Ben geholpen en die liet alles tot aan de puntjes vlekkeloos verlopen. Als zeer tevreden klanten met een prachtige nieuwe auto zijn wij de deur uitgestapt. Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een nieuw of gebruikte auto raden wij zeker Stokman Alkmaar aan. Vraag zeker naar Ben als jij opzoek ben naar uitstekende service.

Klantgericht en vriendelijk

Maandag had ik de bedrijfsauto moeten brengen voor een onderhoudsbeurt bij Stokman Alkmaar. Helaas wilde de auto na drie weken stilstaan op de oprit ‘s ochtends niet starten, en kon de auto niet voor de geplande onderhoudsbeurt naar de garage. Een nieuwe afspraak maken dus, en dan is het te hopen dat dat nog op korte termijn mogelijk is. Dat bleek (onder voorbehoud) mogelijk voor de volgende dag. Eind van de dag was de auto klaar en ook nog eens door de wasstraat gehaald! Bij afhalen nog een flesje water meegekregen (het was warm) voor onderweg. Wat een service! Nogmaals dank!

Top, als het een hotel was dan 10 sterren

Uitstekend,

Alles verloopt uitstekend.

Alles wordt serieus genomen en als zodanig uitgevoerd.Persoonlijk heb ik geen klachten.Goede service!

Topservice, zoals altijd!

Onverwacht probleem met de airco kort voor de autovakantie. Ondanks dat de planning helemaal vol zat werd er door Fred gezocht naar een oplossing. Buitengewoon klantvriendelijk en binnen een dag was de airco weer gerepareerd! Hulde!

Prima service, snelle service

Prima service. Snelle service. Zeer klantvriendelijk

Altijd vriendelijke en goede service

Ik denk dat wij al 30 jaar bij Renault komen en voor zover ik mij kan herinneren nooit een slechte ervaring gehad. Dus dat zegt genoeg.

Geweldige service

Geweldige service

Prettig... Deskundig... Prima prijs/kwaliteit verhouding

Prettige ontvangst Duidelijke uitleg Luisterend oor

Ik ben heel lang klant bij Stokman Alkmaar, ben verhuisd naar Friesland maar blijf nog steeds klant, de service is daar uitstekend, vriendelijk personeel etc

Vriendelijk, kennis van zaken. Meedenken

Professioneel

Aftersales team. Altijd vriendelijk, behulpzaam,

Fijn ontvangen, goed geholpen, heerlijke koffie, kortom erg tevreden.

Best beoordeeld uit 3 leden

- Stokman Alkmaar BV | 9.5