Vriendelijk en duidelijk wat er mist gebeuren, meedenkend.
Men deed er alles aan om mijn auto op tijd weer ‘klaar’ te hebben. Rijd weer als een zonnetje.
Goed, tevreden klant.
Netjes en professioneel geholpen. Auto kan er weer een jaar tegen.
Al jaren klant en zeer tevreden!
Ze denken met je mee,komen met oplossingen. Super aardig.
gewoon goed
Hele fijne en hele snelle servic
Zeer vertrouwd.
Vriendelijke service, kundig personeel, kortom, ik raad deze vakgarage aan.
Supersnelle bandenwissel.
Klaar terwijl u wacht ,onder het genot van een kopje koffie
Volgens sfspraak
goede service
Ruim de tijd genomen en goede uitleg, ook bij vervolgvraag
telkens weer plezierige service en meedenkende medewerkers
APK als gewoonlijk weer snel en vakkundig uitgevoerd, even belletje over de puntjes eerst en we kunnen er weer een jaartje tegenaan. Vooral vriendelijke mensen !
We worden altijd snel en goed geholpen top garage.
Bij Vakgarage Molenaar staan ze altijd voor je klaar. Nooit te beroerd om even naar de auto te kijken als je denkt dat er wat mis is. En hier dan vervolgens een gedegen goed advies over geven. En na mijn mening voor een redelijk tarief. Echte toppers.
Worden altijd netjes en correct geholpen.
Top garage
Ik heb hier een hele fijne ervaring gehad. Zeer klantvriendelijk en niet alleen uit op winst. Heb een goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto en er werd zelfs iets extra aangeboden zonder een meerprijs voor te vragen. Je voelt je hier niet opgelicht en kan alles vragen omdat ze de tijd voor nemen en alles duidelijk uitleggen. Hele nette auto heb ik hier gehaald. Ik kan het zeker weten aanbevelen wie hier een auto wil kopen, ze verdienen de hoge scores zeker!!
Auto wilde niet starten, pechhulp gebeld kwam iemand van vakgarage Schmitz,auto opgehaald accu vernieuwd auto terug gebracht en klaar en dat alles binnen een half uur super.
Klant vriendelijk en behulpzaam en een goede ontvangst er is altijd een auto ter beschikking tegen een kleine vergoed
- Vakgarage René Blankenstein | 9.8