Zeer prettige service, inhoudelijk advies, wij zijn zeer tevreden na de kennismaking met Atilla

• Afspraken nakomen

Vriendelijke mensen die van aanpakken weten

Ik ben er zeer goed geholpen

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring is zeer goed

Ik ben altijd goed geholpen en Mark Rosenboom is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Heel goed

Alles werd duidelijk, vriendelijk en met onderbouwing uitgelegd.

Goede zorg en service

Enno Zimmerman brengt goed in kaart wat de wensen zijn en weet goed te adviseren in de best passende mogelijkheden.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Dit is de 2e keer dat wij Daan van der Til in de arm hebben genomen voor advies m.b.t. onze bestaande en nieuwe hypotheek en beide keren was het in een woord geweldig. Meedenkend, klant- en servicegericht en meteen het gevoel krijgen dat je bij hem in zeer goede handen bent. Hij ontzorgt je, is snel en duidelijk.

• Afspraken nakomen

zeer klantgericht en snelheid in dienstverlening

cc

• Afspraken nakomen

Na het gesprek meteen duidelijk overzicht van onze financiële situatie.

Dit gesprek heeft ons een helder en duidelijk overzicht gegeven over onze situatie, ook gezien ons toekomstig pensioen. Met dank aan Mark Rosenboom voor zijn duidelijke uitleg en advies.

• Afspraken nakomen

zeer persoonlijke en informatieve uitwisseling waar er tijd voor je wordt vrijgemaakt

Prettige informele sfeer waarbij Adviseur Olaf van Beusekom uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen in diverse hypotheekscenario's rekening houdende met zowel de financiële eisen en voorschriften als mijn persoonlijke voorkeuren, limieten en wensen. Ruimte voor uiteenlopende vragen zonder oordeel over mijn kennis(gebrek) en duidelijk voorbeelden ter illustratie/verduidelijking. Zeer informatief geweest, hartelijk dank!

• Afspraken nakomen

Beter dan andere contact bij verbruggen in augustus

In augustus 2024 ene henk gesproken Weet niet meer welk filiaal Bergen op zoom ja

Transparant en prettig advies

Goed advies van alle kanten belicht!

Perfect!

Alles is prima verlopen. Rense heeft me vanaf het begin tot eind prima bijgestaan en luistert goed naar wat de wensen van de klant zijn. Heel down to earth, eerlijk en goed bereikbaar. Het voor mij de 1e keer dat ik een hypotheek aanvraag deed en had me geen betere bemiddelaar kunnen wensen.

Fantastisch geholpen!!

Goede service. Goed bereikbaar qua parkeren. Goede koffie. Fantastische heldere uitleg!!

• Afspraken nakomen

Binnen no time het perfecte orientatiegesprek

Ik had op korte termijn hulp nodig om te bepalen of en hoe ik het beste een bod kon uitbrengen. Axel heeft direct mijn verzoek opgepakt en een uur later zaten wij samen in een teams call. Hij heeft mij meegenomen in de mogelijkheden die wij hebben, heeft meegedacht in de verschillende scenario's om tot het gewenste bedrag te komen. In de middag had ik nog aanvullende vragen en binnen no time waren deze beantwoord. Dank!

Zeer kundig. Goede kennis

Snel een afspraak kunnen maken. Adviseur telefonisch goed bereikbaar. Prijstechnisch aan de hoge kant.

Eerlijk, deskundig en duidelijk

Heel snel naar kern van de zaak en uitgelegd

Geweldige dienstverlening

Ik heb mijn eerste gesprek gehad bij een hypotheek adviseur. Een hoop geleerd en er wordt echt de tijd voor je genomen. Inclusief een uitgebreid en volledig verslag ter follow up. Dat zie je niet vaak meer bij een gratis gesprek!

• Afspraken nakomen

Goed advies en prima service

n.v.t

• Afspraken nakomen

Eerste gesprek vond ik heel prettig, veel info kunnen verkrijgen. Adviseur is bereid te helpen.

Fijne eerste kennismaking gesprek, hierbij alvast wat dieper op onze behoefte in te kunnen gaan.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Nu nog een woning bij dat hypotheekadvies!

• Afspraken nakomen

Deskundige uitleg gekregen die ik nodig had.

Deskundige uitleg gekregen die ik nodig had.

• Afspraken nakomen

De reis is nog niet afgelopen, maar het was een goed begin

• Afspraken nakomen

Very smooth and everything was handled professionally and on time

Will definitely recommend and the whole process has been very smooth and all information was shared to get a very clear picture on how to proceed. Bert was always available when needed and was happy to answer all our questions and clear all our doubts. Very good service and everything was done in a timely manner. Overall made the whole experience stress free and without any hassles and issues.

• Would you recommend us? Yes

Deskundig en meedenkend

Er werd goed naar onze situatie gekeken, met oplossingsrichtingen die wij als particulier niet voor ogen hadden of hadden kunnen verifiëren. Ik kan Van Bruggen Adviesgroep en Maarten Pothof van harte aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Daan heeft mij prima van advies voorzien!

Prima!

- Van Bruggen Adviesgroep Vleuten De Meern | 9.5

- Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer | 9.5

- Van Bruggen Adviesgroep Zwolle | 9.5

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.