Afspraken worden nagekomen in een prettige persoonlijke sfeer. Je voelt je klant.
Prettige ervaring, aardig personeel en prima geholpen.
Goede service klant vriendelijke en verstand van zaken
Afspraak voor een proefrit subsidie in de koop van een jong gebruikte Volkswagen Tiguan. Goede begeleiding tijdens en na de verkoop. Kleine onduidelijkheden werden snel en naar tevredenheid opgelost door verkoper John Het is mij duidelijk. Bij van Udenhout is afspraak is afspraak geen loze kreet, maar elke belofte wordt waargemaakt.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kom graag bij jullie
Zeer onvriendelijk op het moment van het melden van een probleem en of afspraak
Beste heer of mevrouw, We vinden het vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent over onze service. We hebben de klacht doorgestuurd naar de juiste afdeling voor de verdere afhandeling. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Hele goede ervaring. Vriendelijke mensen, goede service en ook goede communicatie. Koffie kwaliteit ik ook uitstekend :)
Zoals altijd een vlekkeloze service. Of het gaat om een reparatie, bandenwissel of iets anders, de service blijft constant goed
Goede communicatie en vriendelijk. Een goed gevoel bij Volkswagen Udenhout Eindhoven
Een gastvrij bedrijf, waar duidelijkheid, eerlijkheid, service en dus de klant voorop staan..
Vanaf de telefonische afspraak tot het ophalen van de auto geweldige ervaring. En als er iets is , is men altijd toegankelijk. Auto rijden is prijzig maar ze zijn redelijk.
Inruil prijs Audi Q4 niet Audi waardig. Ruim 60 procent afschrijving in 2 jaar. Nieuwwaarde 68.700 en inruilprijs 28. 500 Euro. Geen reele inruilprijs gezien gelijkwaardige autos die op internet aangeboden worden. Onderhoud en service verder prima.
Beste Erik, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Vanzelfsprekend vinden wij het erg vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. De melding is bekend bij de betreffende afdeling en er zal contact opgenomen worden voor het verdere vervolg. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Bij storingsindicatie ga ik altijd zsm naar Eindhoven. Daar staan ze altijd meteen voor je klaar. Als het kan wordt het probbleem onmiddellijk opgelost. Dat was bij mij met 2 wachtenden voor mij het geval. En dat voor een hele nette factuur.
Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel en probleem met de auto snel verholpen terwijl ik kon wachten.
Er wordt goed geluisterd naar de vragen en wensen van de klant. Het resultaat en de uitgevoerde werkzaamheden worden goed toegelicht.
Netjes te woord gestaan, en vlot geholpen
Happy that they tried and manage to get all done in one day. Original plan was in 2 days
reeds velen jaren tevreden klant
Fijne beleving (Brabantse mentaliteit en vriendelijkheid)
Goede geholpen bij de apk en servicebeurt.
Bij defecte virtual cockpit op goede wijze geholpen. Doordat de auto hierdoor niet mocht rijden op korte termijn een afspraak in kunnen plannen.
Netjes en vakkundig geholpen
Excellente service bij de aankoop van mijn nieuwe auto Audi A6 e-tron!
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).