Snelle levering, werkt goed

Voegenreparatie Wit

Redelijk makkelijk in gebruik en nu bekijken of het goed blijft als de douche weer in gebruik is

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Grijs

Gemakkelijk in gebruik. Wel regelmatig de stift indrukken om zodoende weer inkt in de punt te krijgen. Een hele verbetering nu de vieze voegen weg xijn.

Voegenstift Lichtgrijs

Heel goed had het eerder moeten weten mijn douche is als nieuw raad het iedereen aan dank jullie wel

Voegenstift Lichtgrijs

Super goede stift. Heb eerst toilet gedaan. Super resultaat. Daarna de douche. Wat een succes.

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Heel gemakkelijk om mee te werken. Precies de goede kleur ( donkergrijs- antraciet. Toen de badkamer klaar was, was het kwastje versleten.

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Het was een groot plezier om met de voegenstift te werken. Gaat heel gemakkelijk en we hebben een heel mooi resultaat. Het is een echte aanrader!

Voegenstift Zwart

Drama een week geleden besteld en betaald nog steeds niets ontvangen dus bestel hier niet zou ik zeggen

Voegenstift

Ik ben superblij met de stiften mijn voegen zijn als nieuw terug! Ik ga er nog bij bestellen

Top product 5 sterren

Voegenreparatie Crème

Zeer goede uitleg en dus ook gemakkelijk aan te brengen, mijn kleinzoon van 11 jaar heeft de herstelling van een voeg in de douche gedaan

Voegenreparatie Lichtgrijs

Top product. Prachtig eind resultaat. En de lekkage is verholpen.

Voegenstift Zwart

Wat een geweldig product! Een stift was bijna genoeg voor onze hele wc. Hierna leek onze wc wel als nieuw! Makkelijk in gebruik!

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm, Kitbeschermer Nanostift

Werkte goed, extra dunne punten erbij genomen voor smallere voegen. Heel handig. Met weegschaal wat voegsel afgewogen en de hoeveelheid met bijgeleverde spuitje toegevoegd en gemengd en aangebracht. En nu nog genoeg over voor andere kleine reparaties. Goed afsluitbaar zakje. Prima!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Kitbeschermer Nanostift

Voegenstift Wit

Super! en makkelijk in gebruik! Druk de stift in tot er verf komt en dan langzaam trek je de verf over de voegen, niet te hard drukken, en je voegen zien er weer uit als nieuw, top product

Voegenreparatie Wit

Top product!

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Druk bezig om de voegenverf aan te brengen. De eerste resultaten zijn verbluffend, maar je moet wel even de tijd nemen voor het mooiste resultaat. Perfecte kwastjes voor het voegenverfen. Altijd de juiste maat en heel gemakkelijk met wat water schoon te maken na gebruik. Heel gemakkelijk aan te brengen met een plantenspuit, uurtje laten inwerken, drogen en verfen maar.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Crèmewit

Prima product. Makkelijk verwerkbaar, goed eindresultaat.

Voegenverf Wit, Kwasten

Na het schoonmaken van alle voegen in het douchegedeelte van onze badkamer heb ik alle voegen met witte voegenverf geschilderd. Na het drogen (ging heel snel) ziet onze douche er weer als nieuw uit.

Voegenstift Crème

Prima product! Gemakkelijk aan te brengen en zeer goede dekking, zelfs op voegen met een veel donkerdere kleur.

Voegenstift Zwart

Prima stift, mag wel wat meer verf in.

Voegenstift Wit

Heel simpel: gewoon een top product!

Voegenstift Wit

het product werkt heel goed doe wat er in het filmpje wordt beloofd

Voegenstift Zilvergrijs

Werkt goed! Wel enkele losse punten bijbestellen. Met één (dubbele) punt haal je het niet.

Voegenstift Grijs

Makkelijk aan te brengen, mooi resultaat

Best beoordeeld uit 2 leden

- Voegenstift.nl | 9.4