Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Even wennen in het begin bij gebruik, maar als de verf goed in de pint zit, erg makkelijk om mee te werken. Geirarm en snel droog. Ideaal!

Voegenreparatie Wit

handig snel klaar

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Werkt goed

Voegenreparatie Lichtgrijs

Snelle levering en een goed product. Makkelijk te verwerken, maar het is wel prijzig gezien de hoeveelheid die je per zakje krijgt.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Heel blij mee. Onze badkamer is vorig jaar perfect opgeleverd op de voegen van de vloer na, die waren met heel vies water aangebracht en zagen er niet uit (“gewoon even goed poetsen”, maar niks werkte!). Eindelijk deze doorn uit mijn oog dankzij de voegenstift!

Voegenreparatie Grijs

Super makkelijk te gebruiken en prachtig resultaat

Voegenstift Wit

Top spul!! Toilet was gevoegd met verkeerde kleur, beige, maar is nu prachtig wit!

Voegenstift Wit

Niet tevreden van dit product. Dekt zelfs na 2 herhalingen onze voegen niet in de badkamer. De klantenservice reageert heel snel en is zeer vriendelijk maar dit product kan helaas voor ons niks betekenen.

Voegenstift Grijs

De stift werkt goed, het is niet moeilijk en je ziet gelijk resultaat. Dat is toch wat je wilt. Dus, ik zeg doen!

Voegenreparatie Crème

Super voor herhaling vatbaar zeer tevreden

Voegenstift Wit

Wij zijn uiterst tevreden over

• Communicatie N.v.t.

Voegenstift Wit

Na goed reinigen van de te behandelen voegen werkt het opbrengen met de stift perfect, De voegen zien er weer als nieuw uit. Nu nog afwachten wat het doet in de toekomst maar het werken met de stift is erg eenvoudig en het resultaat is erg goed.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

De voegen van onze douchehoek waren aan een opfrisbeurt toe. Ik overwoog al om ze uit te slijpen en opnieuw te voegen, totdat ik de tip kreeg om het eens met een voegenstift te proberen. Het idee trok me wel omdat de voegen op zich niet beschadigd waren. Ik bestelde ontvetter, een voegenstift en wat extra 3 mm reservepuntjes omdat de tegelzetter op sommige plekken duidelijk zijn brilletje niet op had gehad. Het bleek al met al een makkelijk klusje. Het meeste werk vond ik het ontvetten van de voegen, omdat ik er voor had gekozen ze eerst in te sprayen en daarna met een borstel nog stevig te schrobben. Toen ik na 24 uur het eindresultaat bekeek heb ik even overwogen om het wit stiften maar achterwege te laten. Zo schoon waren ze geworden. Natuurlijk toch ook met de stift de witte ‘verf’ aangebracht en daarbij op sommige plekken de smallere puntjes gebruikt. Het werken met de stift was een werkje waar ik ‘zen’ van werd. Goed geconcentreerd bezig zijn en toch niet vermoeiend. Omdat muren nou eenmaal verticaal zijn, bleek dat ik tijdens het werken met de stift wat vaker moest ‘pompen’ om de ‘verf’ naar de punt te laten stromen, dan ik had verwacht. Op zich niet erg en natuurlijk volkomen logisch. En al werkend word je hier vanzelf geoefend in

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Super spul

Voegenreparatie Lichtgrijs

Helemaal top!

Voegenstift Wit, Voegenverf Wit, Kwasten

De verf is heel fijn aan te brengen, de voegenstiften zijn ideaal om de plekjes bij te werken die eventueel vergeten zijn. Goed dekkend. Super verf! Dekt goed, werkt snel en is goed af te nemen van de tegels. Ik ben fan!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Heel gemakkelijk te gebruiken. Voldoet uitstekend.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Dit product werkt echt top!! Tijdens mijn verbouwing is er van alles op de zojuist gelegde tegels en voegen gekomen van het toilet, waardoor de voegen tot aan vandaag erg verkleurd waren. Ik schaamde me dood als bezoekers naar het toilet gingen. Stoomreiniger.. voegenreiniger.. niets werkte, totdat ik dit product gebruikte. Resultaat? Alsof ik nieuwe voegen heb! Echt top! Bedankt!

Voegenstift Zilvergrijs

Product voldoet volledig aan omschrijving. Het is vrij gemakkelijk met de pen te werken. En ook de kleur stemt overeen met de aanvraag. Met één pen de complete wc gedaan. Zelfs gemakkelijk om rondom de stortbak en fontein de voegen te raken. Wel de punt op het einde om moeten draaien. Kleur dekt goed, Kortom beloofd wat het werkelijk doet.

Voegenstift Grijs, Reservepunten Kogel 5mm

Het dekt heel goed, heb de toilet vloer ermee gedaan. Aan 1 stift genoeg gehad, mooi kleur, een echte aanrader

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Kleur komt perfect overeen met de bestaande voeg. Tevens gaat de reparatie voeg vloeiend over in de bestaande voeg kan bijna niet zien dat deze is hersteld.

• Communicatie N.v.t.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Vanmiddag gedaan het ging prima,ik ben tevreden.

Voegenstift Zilvergrijs

Super gemakkelijk, om de voegen weer op te frissen, Niet veel werk. En een goed resultaat.

Voegenstift Wit

Wel fijner dan de tubes. Geen napoets nodig. Het kwastje verplat / verwaaierd snel en verdroogt snel. De verf moet vaak in de punt worden gewerkt. Maar alsnog fijner dan de tubes met n veel te groot sponsje.

Voegenstift Lichtgrijs

Werkt heel goed! De voegen zijn van donker naar mooi licht grijs geworden. Het is erg eenvoudig te gebruiken na het lezen van de instructies.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Voegenstift.nl | 9.4