Voegenreparatie Lichtgrijs

Het product is fantastisch. Doch het zou eerlijker zijn de aandacht te trekken op het feit dat er slechts 100 gr in het pakje zit;

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenreparatie Lichtgrijs

Prima uitleg en advies via website. Na aankoop product wordt je stapsgewijs geïnformeerd over de vervolgstappen. Product netjes op tijd geleverd en een heldere uitleg hoe te gebruiken. Uitstekend, volgende keer bestel ik weer.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Heel fijn, mijn voegen zijn weer als nieuw en het resultaat ziet er strak uit. Ik dacht eerst nog, zal ik een vakman laten komen? Ik had de offerte al binnen en toen kwam dit op mijn pad en dacht ik, voor nog geen paar tientjes kan ik het misschien zelf fixen ipv een paar honderd euro uit te geven aan een professional. Yes, ik kon het zelf, heel simpel!

Voegenstift Crèmewit

Makkelijk in gebruik

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Heb vandaag een paar voegen gedaan, en morgen voor de rest cq tweede keer. Tot nu toe zweet goed resultaat en.mooi product.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Alles werkt goed

Voegenstift Lichtgrijs

Vind echt makkelijk om te gebruiken mooi kleurtje. Gaat echt snel om mee te werken,mij buurvrouw is sprakeloos geweest toen ze de resultaten gezien heeft. Ik rade iedereen om te kopen.

Voegenstift Lichtgrijs

Hele mooie dekking van de oude voegen nu is het nog afwachten hoelang deze mooi blijven Goed productje

Voegenstift Wit, Kitstift Wit

Excellent! Easy to apply, with good finished results.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenstift Wit

De stift werkt perfect. Onze badkamer ziet er weer spik en span uit!

Voegenreparatie Lichtgrijs

Erg goed product. Duidelijke handleiding en werkt perfect. Eerder wel eens voegen opgevuld met normaal voegmiddel, maar de hechting laat dan te wensen over.

Voegenstift Zwart

Prima resultaat. Ik heb er meteen nog 2 besteld.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Een super prima stift die mij uitstekend heeft geholpen om de voegen in de badkamervloer te vernieuwen. Zit er weer super goed uit. Zeer aan te raden.

Voegenstift Lichtgrijs

Super snelle levering en geweldig product, heel erg tevreden !

Voegenstift Wit

Ik heb enige tijd geleden de voegen van het toilet wit gemaakt! Het is een geweldig product. Wel even de tijd ervoor nemen, maar met een muziekje erbij... en het gaat vlekkeloos! Kleur wit is ook echt wit!

Voegenstift Zilvergrijs

Geweldig product

Voegenstift Wit

Alle keren dat ik heb besteld is de supersnelle levering waargemaakt. De voegenstiften heb ik al bij meerdere huishoudens in gebruik, gewoon om alles weer ff netjes en makkelijk op te frissen. Langdurig resultaat en zeker niet twijfelen deze stiften te gebruiken!! Heel tevreden klant dus ;)

Voegenstift Wit

Werkt erg fijn. Geeft een goed resultaat. Snelle levering.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

De voegenstift is gemakkelijk om te gebruiken en geeft direct een geweldig resultaat. Het is bestendig tegen veelvuldig gebruik en water. Top product!

Voegenstift Grijs

Had 2 grijzen stiften besteld voor de witte voegen in mijn keuken.Het resultaat was verbluffend lijkt wel of er nieuwe tegels in zitten. Moest alleen een stift erbij bestellen omdat het net niet genoeg was .Maar het is zeker een aanrader erg makkelijk te doen en een goed resultaat.

Supergoed product Handig in gebruik Alle oneffenheden weg Goede kleur

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Ik raad de voegenstift aan gewoon omdat het makkelijk is om iets moois te creëren me de lelijke voegen.

Voegenstift Wit

Heel gemakkelijk om met te werken. Duidelijke uitleg op de verpakking. Zeer mooi resultaat wat ons heel tevreden stelt!

Voegenverf Beige

Moet wel mengen met een bleker kleur om de juiste kleur van vroeger te bekomen. Ik vraag me echter af hoelang die voegen zullen proper blijven en of ze kunnen gekuist worden met bv stoomreiniger

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Lichtgrijs

Ik had geen hoge verwachtingen maar ik moet eerlijk zeggen dat de voegenstift een Top product is. De voegen in de douche zijn weer als nieuw! Meteen nog een stift besteld om de rest van de badkamer bij te werken. Ik ben zeer tevreden!

Best beoordeeld uit 2 leden

- Voegenstift.nl | 9.4