Snelle levering

Inloggen gaat makkelijk, foto’s zijn overzichtelijk. Leuke foto sets. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En het is snel geleverd.

Altijd zeer snel en goed binnen. Top👍

Mooie kwaliteit maar jammer van de witte stip.

Het zijn mooie foto's maar er staat een witte stop onder de kinderen hun voeten. Dat vind ik erg jammer.

Goed maar duur

Het zijn leuke foto’s geworden en de fotograven zijn fijn. Echter, ik schrok van de prijzen van de foto’s. Als de prijzen iets lager waren had ik wellicht meer foto’s besteld. Ook zou het fijn zijn als ik foto’s van mijn kinderen kan combineren. Setjes zijn nu alleen per kind te koop waardoor de drempel om te kopen erg hoog is.

Goed geregeld. Mooie foto’s

Dat jullie niet duur zijn en mooie fotoos maken

Bedankt voor de mooie fotoos

Goede kwaliteit maar erg prijzig.

Goede kwaliteit maar erg duur.

Super service

Denken goed mee

Weinig keuze

Onze kinderen zijn voor school gefotografeerd, we hadden liefst de keuze uit 1 foto... erg weinig dus. Daarnaast is de oudste van verderaf gefotografeerd dan de jongste. Ook dat hadden we anders willen zien.

Matige foto’s

Foto’s zijn niet helemaal scherp. Klassenfoto is overbelicht.

Super!

Mooie foto’s en snelle levering.

Geweldige mooi foto's erg stoere achter grond

Super school foto's gemaakt makkelijk te bestellen en te betalen je krijgt een mail wanneer het naar je toe verzonden is fantastisch

daar heb ik geen mening over

vorige week maandag besteld en nog niks in huis!!!

fletse kleuren

Zijn mooie foto maar wel fletse kleuren

Mooie foto’s. Duidelijk contact over levering.

Slechte fotoshop op de groepsfoto

De persoonlijke foto is verder in orde, maar de klassefoto is erg dicht. De kinderen zijn in groetjes gefotografeerd en daarna zijn de beelden aan elkaar gefotoshopt. Alleen niet alle groepjes stonden op dezelfde afstand van de lens of waren even ver ingezoomd. Hierdoor kloppen de lengteverhoudingen tussen de kinderen niet. Eén meisje van tien jaar oud was op de foto ineens groter dan de juf. Toch neem je zo'n groepsfoto uiteindelijk toch omdat je graag de 8 groepen compleet wil hebben. Wel jammer dat zo'n lange foto niet in je standaard fotoalbum past.

Mooie kwaliteit foto's

Blij met foto's dochter, mooie kwaliteit maar vind prijs kwaliteit verhouding duur

Erg mooie foto's!

We zijn erg blij met de schoolfoto's. De kwaliteit is mooi en onze spruit staat er precies zo op als ze is!

Mooie scherpe foto,s en snelle service

Mooie scherpe foto,s en zeer snelle service.

Goede service en snelle bezorging

Ik had binnen een week mijn foto's binnen. Ben er super blij mee 😄

Het is een mooie foto, maar van minder goede kwaliteit en daardoor duur

Uiteraard is het onderwerp van de foto prachtig, maar ik vind de afdrukkwaliteit echt laag en amateuristisch voor zo'n bedrag.

Mooie foto's en goede klantgerichtheid

De foto's zijn mooi geworden en worden snel na bestelling geleverd. Toen we de bedtelling thuis kregen bleek een van de foto's licht beschadigd. Na een mailtje kregen we direct een nieuw exemplaar thuis gestuurd. Heel fijn!

Ik ben zo enorm blij met de spulletjes die ik heb kunnen kiezen, de foto's waren dit jaar echt geweldig.

Fotos zijn redelijk website slecht en erg hoge een prijzen

Foto's zijn redelijk, voorbeeld weergave erg klein. Website niet erg intuïtief. Erg hoge prijzen; 50 euro voor 2 groepsfotos en 2 portretten, belachelijk. 4500 euro (op basis van 1 groepsfoto en 1 simpele afdruk per leerling uit 9 groepen van ~30 kinderen) er van uit gaande dat de school niet ook nog "voorrijkosten" aan z'n broek krijgt) voor een ochtentje fotos maken op 1 school? Een goudmijn!

Goede service, mooie foto's

Backx maakt al jaren de schoolfoto's, één jaar zijn ze niet geweest en dat is meteen het minste jaar qua foto's. Backx weet de kinderen goed op de foto te krijgen. De afhandeling via de webshop is goed en snel. Enige nadeel is dat de foto's prijzig zijn.

Twentepoort West 52

7609RD Almelo

Over Backx Positief Schoolfotografie

Backx Positief Schoolfotografie verzorgt al meer dan 35 jaar professionele schoolfotografie voor meer dan 300 onderwijsinstellingen. Kinderopvang, basis, speciaal en middelbaar onderwijs. - Ouders bestellen en betalen online - Een uitgebreide webwinkel met meer dan alleen foto’s - Bestellingen worden bij ouders thuisbezorgd - Geen administratieve werkzaamheden op school - Privacy van de leerlingen is gewaarborgd door de persoonlijke inlogcodes en de verwerkersovereenkomst met school en leveranciers (AVG 2018)