Prachtige zaak en team met hart voor hun werk!

Prachtige boeketten geleverd voor het afscheid van onze lieve moeder!

Snelle service en mooie bloemen die lang goed blijven

Super service en heel vriendelijk

Ik laat altijd een boeket maken en de bloemisten verstaan hun vak maar al te goed. Ik kom graag nog vaker!

prettige service

alles goed geregeld, makkelijk via de mail bestellen en een prachtig boeket geleverd.

Uitstekende service, snelle en betrouwbare levering en uiterst vriendelijk personeel

Voor elke gelegenheid een mooie kwalitatief goede bos bloemen!

Elke bestelling wordt op tijd en naar wens afgeleverd. Een mooie bos bloemen voor elke gelegenheid, een echte aanrader!

Hoge kwaliteit, fijn personeel!

Een bloemetje van Nizza Bloembinders is altijd een topper. Fijn om te krijgen, maar ook fijn om te geven.

Excellent

We werken regelmatig met jullie samen, alles verloopt correct, van bestelling tot factuur, de mensen spreken de waardering uit over de kwaliteit van de bloemen en de samenstelling. Ga zo door!

Super service, betrouwbaar en maakt hele mooie bloemstukken

Altijd goed

Altijd hele nette boeketten Ze zijn net iets anders dan andere bloemisten

goede kwaliteit bloemen, stipte levering

bestelling via internet vanuit rijswijk (maar als oud-venmlonaar bekend met jullie bedrijf). prettiger dan het oude fleurop, omdat je zo meer zicht hebt op kwaliteit

Goede service door klantvriendelijke medewerkers zowel op kantoor als in de winkel.

Snel en goed

Snel bezorgd, uitgebreide keuze... goede nazorg

Prachtboeket, kregen we terug van de ontvanger

Beste bloemenzaak van Venlo en ver daarbuiten

Altijd vriendelijk, goed advies, mooie boeketten voor alle gelegenheden!

Goede service mooie kwaliteit

goede service mooie kwaliteit

Prima service, mooie boeketten

Als ik iets bestel wordt t altijd keurig afgeleverd. De contacten verlopen altijd prettig.

Snelle service en altijd prachtige boeketten

Tot nu toe alles netjes op tijd geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de boeketten.

Prachtige bloemen!

altijd op tijd afgeleverd en prachtige boeketten

Persoonlijk.

Goed persoonlijk contact en meedenken in de keuze van het boeket. Adviserend

Prachtige bloemen, prima service

Wij zijn een hogeschool en bestellen boeketten en bloemstukken voor bv open dagen altijd bij Nizza Bloembinders. De bloemen zien er altijd prachtig uit, helemaal naar wens en op tijd bezorgd. Dat de potjes later worden opgehaald vinden wij een fijne service!

zie beneden

In mijn functie als secretaresse bestel ik altijd boeketten om te laten bezorgen bij iemand anders. Onlangs ben ik echter zelf in het zonnetje gezet met een boeket van Nizza en zag toen voor het eerst wat een mooie boeketten jullie maken en daarbij komt dat het boeket bijna 3 weken heeft gehouden. Complimenten!

prachtige bloemen en goede kwaliteit

Alleen maar goede ervaringen. Flexibel, snel, prachtige bloemen en potten, goede smaak.

Perfecte service

Nizza is heel erg betrouwbaar in afspraken en leveringen en levert bovendien een uitstekende kwaliteit bloemen, mooie boeketten die lang houden.

Zie onderstaande!

Zeer tevreden over onze samenwerking. Prettig bedrijf en prima personeel! Eigenlijk 4 1/2 ster!

Herungerweg 197

5913HA Venlo

Over Nizza Bloembinders

Nizza Bloembinders Verscholen tussen huizen en groen, waar je nog zonder problemen je auto parkeert, vind je in Venlo onze bloemenspeciaalzaak Nizza Bloembinders. Wij bieden een verrassend en breed assortiment bloemen, boeketten en bloemdecoraties, maar ook zeer originele (handgemaakte) potten, vazen en schalen. Ons assortiment bloemen en decoraties kenmerkt zich door originaliteit en kwaliteit. Elk item in onze zaak is uniek en met oog voor detail geselecteerd. Zoek je iets moois voor in huis, als cadeau of bijvoorbeeld relatiegeschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nieuwsgierig? Loop eens binnen en laat je inspireren!