Super vriendelijk, super goede levering en hele mooie banken

We mochten langskomen om te kijken en even te zitten. We kochten een blauwe chesterfield die de week daarna al werd bezorgd. De week erna nog een chesterfield gekocht, dit keer een donker rode die ook een week later werd bezorgd. Wat een vriendelijke verkoper met goede adviezen. En wat een fijne levertijd :-) Kortom ben je op zoek naar een super mooie chesterfield bank of fauteuil, neem contact op met mr. Chesterfield.

Geweldige service

Wij hebben onze bankstel en fauteuil ongeveer 12 jaar geleden gekocht. Natuurijk zie je kleine gebruik sporen. We hadden slijtage plekjes op de kussen van de bank en leuning van het fauteuil. Afgesproken met mister chesterfield om het te laten repareren. Na de reparatie werd het fauteuil en kussen thuis gebracht. Tot onze verbazing was de reparatie geheel gratis. Het was zeer vakkundig gerepareerd. Wat een service na zo veel jaar. We hebben mister chesterfield een x bedrag gegeven wat niet hoefde. Piet uit Leiden

Fijne zaak waar goed geluisterd wordt en daarom goed meegedacht

Wij gingen de zaak binnen met bepaalde wensen. Hans de eigenaar heeft ons diverse mogelijkheden laten zien. Wij moesten dus ook echt nadebken waarom wij beppalde dingen wilden. Maar hierdoor hebben wij nu 2 prachtige zetels helemaal naar onze wens!

snelle service met prachtig resultaat

De kussens van onze chesterfield waren versleten, wij dachten dat zij niet meer te redden waren maar Hans heeft ze kunnen behouden en weer volledig in originele staat teruggebracht. De bank ziet er nu weer prachtig uit. Vakwerk !

Heel klantgericht

Door de coronamaatregelen en de brexit moesten we even wachten tot we eindelijk op de bank en de stoel konden gaan zitten. Gedurende de wachttijd werden we steeds goed en proactief door Hans op de hoogte gehouden. Gisteren werden bank en stoel bij ons door het raam getild door Hans ondersteund door zijn vader en gelukkig een verhuislift. Vandaag belde hij nog even om te vragen hoe het zit en of hij nog iets voor ons kan betekenen. Nou nu even niet maar in de toekomst vast! Een echte aanrader en ik hoop dat velen bij hem afkijken want zo voel je je als klant echt koning!

Hans is klantvriendelijk en denkt mee met de klant

wij hebben onze twee en drie zit bankstel binnen gekregen in de kleur antiekgroen, wat is mooi we zijn er heel blij mee, Hans is een man van zijn woord die service in hoog heeft staan ,ik zou Hans bij andere mensen en kennissen aan bevelen ,Hans langs deze weg wil nogmaals bedanken voor het mooie bankstel met de hub groetjes fam donkers

Perfecte service en kwaliteit

Zelfs met alle Corona restricties hebben we een uitstekende service en kwaliteit gekregen van Mister Chesterfield, die bij weinig andere zaken wordt geregeld. De kwaliteit van de geleverde stoelen is buiten kijf, de levering is volgens planning en met veel service gedaan. Staat bij ons op lijstje van zaken waar we zeker weer terug zullen komen.

Super bankstel terug gekregen

Ons bankstel van 18 jaar oud is weer als nieuw. Complimenten aan Mister Chesterfield hiervoor. Vakmanschap geweldig .

Geweldige ervaring!

Prachtige fauteuil (gerestaureerd) afgeleverd gekregen. Kopen zonder kijken in de winkel is hier mogelijk, heel fijn in deze tijd met Covid 19. Fijn contact over de levering en de levering zelf met een gezellig compliment over het plekje voor deze aankoop.

Vriendelijkheid en vakmanschap in één!

Prima tips gekregen over het versturen van de kussens. Tussentijds nog een telefoontje gehad om onze wensen helemaal duidelijk te krijgen en nu weer een chesterfield waar we nog vele jaren van kunnen genieten!

Heel goed

Prachtige bank na renovatie! Het is uiteindelijk precies geworden wat ik wilde!

Zeer goed!

Onlangs een nieuw 3.2.1. Chesterfield bankstel gekocht, bij Mister Chesterfield en onze oude Chesterfields ingeruild. Zeer goede keuzebegeleiding en adviezen door vakkundige eigenaar. Vriendelijk en hoffelijk in de omgang, zeer ongedwongen. Duidelijke offertes en facturatie. Planning aflevering zorgvuldig geregeld. Uitstekende persoonlijke levering (Hans en vader) gezellig. Al met al een zeer klantvriendelijk "Familiebedrijf", dat we aan iedereen kunnen aanbevelen. Roland-Jan en Marjan van der Meulen Nijmegen.

Zeer tevreden over kwaliteit en advies

Bijzonder prettig en deskundig advies. Mooie banken, goede kwaliteit leer en lekker zitcomfort. Kortom, een aanrader!

Beter dan verwacht

alle afspraken strikt nagekomen en uitmuntende service!

Vriendelijk, klantgericht, meedenken en alles nakomen.

Uitstekende kwaliteit en een fijne service

Wij hebben een kussen laten vernieuwen, na reparatie is hij prachtig en het is zo valk kundig gedaan dat je het verschil met de rest van de bank niet ziet, prachtig. Duidelijke en vriendelijke communicatie met goed advies en snelle service. Heel tevreden.

Super service en meedenken in de wereld van chesterfields

Veel gezocht door geheel Nederland, veel bagger gezien of extreem duur. Uiteindelijk bij Hans uitgekomen en daar een gave stoel gezien. Door Hans een weergave gestuurd via de mail van de eventueel te bestellen stoel. Een week later terug gegaan...en met een goed gevoel besteld. En dat goede gevoel is alleen maar beter geworden tijdens het lever proces en de levering zelf. Alles super gegaan en super gave stoel van perfect kwaliteit . Ook bijpassende voetenbank past er perfect bij en nog een Union Jack kussen erbij gehad...enorm tevreden

Zeer gastvrij, klant vriendelijk, snelle service we kregen de bank en stoelen eerder dan afgesproken.

Beautiful couch and wonderful service.

Hans was so incredibly friendly and helpful in guiding us to the couch of our dreams. He gave useful advice and recommendations, all with no pressure. The Chesterfield that we bought is the most finely crafted, gorgeous piece of furniture we have ever owned, and he personally set it up in our living room, all with a smile. I would recommend his shop to anyone.

Topservice

Onze lederen Chesterfield is al jaren in goede staat. Recent kussens opnieuw laten vullen. Wederom lekker zitten met een goede prijs/kwaliteit, zit dat extra lekker!

Wij zijn zeer content met de aankoop van de Chesterfields

Wij hebben onlangs een Chesterfield bank, 2 stoelen en een fauteuil in Leidschendam gekocht. Al bij het eerste bezoek viel ons de gastvrije en klantvriendelijke benadering op. We werden uiterst professioneel voorgelicht en dankzij de vakkundigheid van de verkoper hebben wij een goede keus gemaakt waar we heel erg blij en content mee zijn.

Top geregeld!

Product en service uitgebreid en van hoge kwaliteit. Eigenaar is een bijzonder vriendelijk, ter zake deskundig en levert persoonlijk af.

Reparatie van onze Chesterfield kussens zijn beter dan nieuw!

Telefonisch contact gehad met Hans, keurig de mogelijkheden besproken en een duidelijke prijsopgave gehad. Een deskundig advies gehad om te kiezen voor totaal nieuwe kussen hoezen i.p.v. restaureren de bank was inmiddels al 35 jaar oud....we hebben de kussens na 4 dagen retour en het resultaat is beter dan nieuw en totaal geen kleur verschil. We hebben weer een totaal nieuwe bank!

Quality and Personalized Experience

Hans is amazing at his ability to create and refurbish this beautiful line of furniture. He is also very kind and lovely to work with. When you walk into the store, you immediately want to buy everything! The service is something I really appreciated that made this a special experience buying our first Chesterfield as I have always wanted a piece of this furniture line. He refurbished the chair beautifully and then recolored an ottoman to match the chair I had chosen with no extra charge of the coloring. Upon the free delivery, he helped my boyfriend carry the chair up three flights of stairs, brought a present of floor protector pads which he attached for us and leather protectant. We will definitely be back!

Geweldige service en vakmanschap.

De service en professionaliteit is heel hoog. Het advies wat werd gegeven, is ook helemaal top! Ik ben een zeer tevreden klant.

Venestraat 27

2266AW Leidschendam

Over Mister Chesterfield

Mister Chesterfield doet zijn uiterste best om u 100% van dienst te zijn. Deze Chesterfields die traditioneel in Engeland gemaakt worden, zijn doorontwikkeld en daarom naast mooi ook een stuk comfortabeler dan men verwacht. Dit zijn fraaie, vaak intensief te gebruiken meubels waar u zeer lange tijd plezier van kunt hebben. Herstelwerkzaamheden doen wij in eigen atelier en worden altijd onder garantie uitgevoerd. Wij zijn bijna altijd geopend, flexibel op afspraak. Een bezoek is altijd ongedwongen en informatief. Welkom!