Een luisterend oor in een verdrietige tijd
In eerste instantie hadden wij een begrafenisondernemer gekozen bij wie het na twee keukentafelgesprekken en een verzoek om een concept rouwkaart al gauw duidelijk was dat wij hier geen gehoor kregen t.a.v. onze wensen en zelfs over bepaalde zaken verkeerd geïnformeerd werden. Dan raak je toch al gauw in paniek.
Vervolgens Erik benaderd. Iemand die rust uitstraalt, een warme stem heeft, luistert en zich betrokken en respectvol opstelt.
Het eerste ontwerp van de rouwkaart, door Erik uitbesteed aan een grafisch ontwerp(st)er) was al perfect. Dank aan hem/haar.
Vervolgens samen met Erik contact gezocht met de locatie voor het afscheid en daar de zaken samen goed geregeld.
Mijn complimenten gaan ook uit naar de collega van Erik die de laatste verzorging van mijn man betrokken en respectvol uitgevoerd heeft. Ik kwam helpen met aankleden en de moeheid die mijn mans gezicht door zijn ziekte de laatste weken zo tekende was verdwenen, het voelde goed zo....
De afscheidsbijeenkomst werd door de mensen als persoonlijk en warm ervaren, precies zoals wij het voor ogen hebben gehad.
Dank je wel voor alles Erik.