Eerbied vol

Ze hebben hart voor wat ze doen en staan voor je klaar.

Je kunt er terecht voor al je vragen en nemen de moeite om je te helpen in lastige situaties. Ze brengen een stukje menselijkheid mee en is dus niet alleen maar “hun werk”.

Alles was goed geregeld

Geen verdere aanvulling nodig

De uitvaartverzorging en de begeleiding waren heel goed.

Als partner van de overledene en mijn kinderen samen hebben we heel prettig samengewerkt met Jan Slagter en zijn zoon om alles in goede banen te leiden en er een mooie begrafenis van te maken.

We zijn super begeleid, veel persoonlijke aandacht. Veel tips maar ook ruimte voor eigen inbreng.

Bedankt voor jullie fijne, warme, persoonlijke begeleiding. Ondanks de drukte voelden wij ons absoluut niet 'de zoveelste' in de rij. Vanaf het overlijden tot aan de uitvaart is een rollercoaster maar gelukkig werd ons veel uit handen genomen en kregen wij veel handreikingen en tips. Heel fijn was ook hoe de achterkleinkinderen bij alles betrokken werden. Bij de auto nam Richard daar ook alle tijd voor. Bedankt!! Gerda Seinen

betrokken, meedenken. Nette manier van omgang

Een betrokken uitvaartverzorger. plezierig in omgang goed de emoties aanvoelen.

Mooie dagen maar wel 20 jaar te vroeg.

Soms wat zoekende maar wel onze eigen inbreng kunnen leveren. Het was op sommige elementen fijn geweest om iets meer te kunnen putten uit voorbeelden van anderen. Om een beeld te vormen van een gelegenheid waar geen ervaring mee is zou het wellicht fijn zijn geweest wat voorbeelden te kunnen zien. Nu het fotoboek bijvoorbeeld klaar is geeft dat zeker een goed beeld van de dagen die we konden verwachten.

Heel correct.

Geheel naar wens.

Betrokken

Erik staat voor elk idee of suggestie open en geeft een goeie begeleiding.

Alleen is er kennelijk weinig tijd voor nazorg. Wij hebben Jan niet weer persoonlijk gesproken na de begrafenis.

Prettige samenwerking

De begeleiding was rustig, praktisch en duidelijk.

Uitstekend en meelevend rust gevend

Uitstekend en meelevend rust gevend

gewoon goed

alles zoals we wensten ,goed verzorgt

Tevreden

Bij een gebeurtenis als deze is het lastig om van geweldig te spreken, maar wel als dusdanig ervaren.

Goede begeleiding

Goed geregeld alles volgens plan

Vanuit rust werken naar een persoonlijk, mooi en respectvol afscheid

Erik wat ben ik dankbaar dat ik jou heb genomen als verzorger van de uitvaart van mijn vrouw. Jij bracht rust in een periode waarin veel geregeld moet worden. Ook had je een luisterd oor en nam rustig de tijd voor mij. Dat had ik nodig en heb ik ook als heel prettig ervaren. Jij dacht mee en voelde de situatie perfect aan en niets ontging je. Dat was zo bij de condoleance bij mij thuis als op de dag van de uitvaart. Altijd was je op de juiste moment op de juiste plaats zonder dat ik jou aanwezigheid echt heb opgemerkt. Vanuit familie- en vriendenkring heb ik over jou alleen maar positieve reacties gehad. Bedankt Erik voor de fijne samenwerking en bovenal voor de goede zorgen.

Respectvol, kundig, rustig en warm

Als zus en mantelzorger maakte ik kennis met Uitvaartzorg Salland, min of meer "per ongeluk" omdat de persoon die we eerst gebeld hadden verhinderd was. We merkten al snel dat de rustige en persoonlijke manier van begeleiding van Erik heel goed aansloot bij de situatie. De uitgangspunten die op de site genoemd zijn worden volledig waargemaakt.

Goede verzorging en betrokkenheid.

Goede verzorging en betrokkenheid. Erik heeft ons goed geholpen bij het realiseren van de wensen van onze moeder.

Precies zoals we de uitvaart geregeld wilden hebben!

Het contact en de communicatie met Erik Janssen was goed. De verzorging van de uitvaart vanaf het allereerste moment tot de persoonlijke afsluiting bij ons thuis was uitstekend. We hebben de warme belangstelling en het meedenken van Erik erg op prijs gesteld. Bedankt!!

Met een tevreden gevoel de uitvaart geregeld

Zeer tevreden over de uitvaartbegeleiding van Vechtdal. Ervaren ,betrokken, rustig ,meedenkend , en vooral een luisterend oor voor de nabestaanden. Goed geregeld, Dank hiervoor!

Respectvol en perfect

Op een zeer respectvolle manier is afscheid genomen van mijn vader waarbij Erik Janssen alles uit handen heeft genomen wat betreft de uitvaart. We hebben ons geen zorgen hoeven maken over allerlei zaken waar je niet aan toe komt vlak na het overlijden van een dierbare

Prima!

Aandacht en alle tijd voor contact met de nabestaanden. Meedenken en suggesties voor een waardig afscheid. Snelle reactie op vragen via mail of app berichten.

Respectvol

Jan en zijn zoon zijn zeer ervaren mensen en dat merk je. Jan wordt alleen helaas wat slechthorend.

Persoonlijk

Een fijne persoonlijke benadering waarin je zelf de regie hebt en als je er niet uit komt je opties van hen krijgt. Ze denken met je mee.

Nieuwelandstraat 6

7731 TH Ommen

Over Vechtdal Uitvaartverzorging en Begeleiding

Uitvaartverzorging Vechtdal Vanuit de rust werken we samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.