Zorgvuldig,, ondersteunend en betrokken

Zie hierboven

Compleet

Alles goed verzorgd vanuit routine. Tip: probeer open te staan voor nieuwe dingen. Zit niet te vast aan routines.

In één woord TOP

Uitermate deskundig, vriendelijk en doen veel meer dan alleen de uitvaart regelen. Een echt TOP-bedrijf.

Uitstekend...

Net als 3 jaar geleden bij het overlijden van onze moeder hebben we nu weer samen met mijn broer Jan de uitvaart van onze vader verzorgd.......van begin tot eind samen de dingen geregeld....nogmaals bedankt Jan......

Een uitvaart precies zoals we het graag wilden.

Vechtdal Uitvaartverzorging en Begeleiding verstaan hun vak. Ze luisteren goed, geven goede tips op basis van ervaring en voeren de uitvaart uit zoals gewenst.

Een persoonlijke benadering met veel empatie

Goed en vakkundig geholpen. Men denkt goed mee en helpt bij het maken van de keuzes indien nodig nog handige tips om toch alles goed en heel persoonlijk te kunnen afsluiten. Het blijft toch maat werk. Vakmanschap

Snel, duidelijk en alles is bespreekbaar

dhr. Slagter is begripvol en veel kennis

dhr Slagter was begripvol en heeft veel kennis .

We zijn heel fijn geholpen met het afscheid van Pa. Nogmaals dank Jan !!

Op een fijne menswaardige manier afscheid kunnen nemen van pa. Jan nogmaals dank voor je professionaliteit, luisterend oor en steun in deze dagen. Ondanks het verdriet en gemis hebben we toch hele fijne dagen gehad. Zou je nog contact met ons op willen nemen? Moeders wil nog een bedankje plaatsen in de Marskramer of iets dergelijks. Alvast bedankt Groet Hans & Jolanda

Prettig, warm en ontspannen.

Ik was al bekend met Jan Slagter bij het overlijden van mijn vader. Maar ook bij vele andere begrafenissen. Vondt het toen al een fijne ontspannen sfeer. Ondanks het verdrietige moment ook nog kunnen lachen. Dat is ook belangrijk denk ik. Maar ook op de goede momenten er voor ons zijn was zeker geen probleem. Altijd berijkbaar en pas als laatste weer weg als er war gedaan moest worden. Al met al erg positief. Vriendelijke groeten, Hannah van de Klippe Scholte

Prettig vlot en gewoon fijn geholpen

We zijn de uitvaartperiode goed begeleid door Erik. Communicatie was duidelijk vlot en laagdrempelig.

Persoonlijk en met aandacht

Bij het overlijden van mijn vader 14 jaar geleden hadden we al goede een goede ervaring. Daarom opnieuw voor Vechtdal gekozen voor de uitvaart van mijn moeder. De betrokkenheid en ontspannen manier waarop de uitvaart en de voorbereiding begeleid werden waren erg fijn. Ondanks de verdrietige situatie hebben we ook kunnen lachen met elkaar. Alles was keurig verzorgd en we konden bij vragen steeds contact opnemen ongeacht het tijdstip kwam Jan langs als dat nodig was. Precies wat we in deze tijd behoefte aan hadden.

Prettige ervaring

Nadat m'n moeder vorig jaar op 1 juni plotseling overleed kwamen wij terecht bij Vechtdal Uitvaartverzorging. Ik heb deze uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren, gewoon ongedwongen, met een grap en een grol op z'n tijd wat ook mag. De kist ( witte met rode klaprozen) het rode kleedje eronder het was perfect verzorgd. En het belangrijkste m'n moeder zag er prachtig uit na de lichte balseming ( (thanatopraxie) het was echt m'n moeder. De de condoleance was erg goed geregeld + de dag van de begrafenis ondanks dat er maar 30 man mocht zijn waren het 2 mooie dagen die ze nog heeft gehad hier bij ons. Ik raad Vechtdal Uitvaartverzorging ook zeker aan. Ik wil Jan en zijn zoon dan ook nog heel hartelijk danken voor alles goede zorgen. Met vriendelijke groet fam Kuterman ( Dalfsen)

Wij zien terug op een goede afwikkeling.

Wij zijn zeer tevreden over het adviseren en begeleiden van de familie. Alles is keurig afgehandeld.

Uiterst tevreden met het afscheid

Zeer tevreden met de begeleiding bij ons afscheid van mijn vader.

Was goed geregeld alles

Ze leven erg met je mee en alles word goed geregeld

In een woord, goed!

Op een rustige waardige wijze werden we begeleid.

Wij hebben een bijzonder goede ervaring met de Hr. Slachter

Naar het overlijden van vader hebben wij contact gezocht met Uitvaarorganisatie Vechtdal Vechtdal Uitvaartverzorging heeft het keurig gedaan heel persoonlijk. ik zou deze bij iedereen aanbevelen

Gemoedelijk contact en goede begeleiding

Zeer tevreden over de goede, persoonlijke begeleiding. Jan staat altijd klaar voor vragen en adviezen.

een normale menselijke/meelevende omgang

De ervaring van een bekende over de manier waarop Vechtdal Uitvaartverzorging met jouw verlies/verdriet omgaat was doorslaggevend voor mijn keuze. En de aanbeveling was 100 % raak. Wat een voortreffelijke begeleiding. Voor mij en mijn {klein}kinderen niet te overtreffen.

Vriendelijk, zeer begripvol, brengen overzicht en rust

Eén telefoontje en binnen een half uur waren ze aanwezig om ons te begeleiden. Vol begrip, zeer vriendelijk en toch professioneel. Het voelde zeer vertrouwd. Iedereen werd er op zijn of haar manier bij betrokken, alles was goed. Een waardevoller afscheid hadden we er niet van kunnen maken.

Alles goed geregeld.

We waren zeer tevreden over contact en samenwerking met vechtdal uitvaart verzorging en begeleiding.

Prettige begeleiding

Ik heb de begeleiding naar de uitvaart van mijn vader als zeer prettig ervaren. Jan denk met de familie mee, heeft goede ideeën en helpt waar hij kan. Dat alles doet hij in een prettige en ongedwongen sfeer. Ondanks het verdriet was er ook ruimte voor humor. Ook heeft Jan mijn schoonzus en mij heel goed begeleid bij het geven van de laatste zorg aan mijn vader. Voor mij is het erg waardevol dat ik dat heb kunnen en mogen doen.

Jan Slagter heeft ons super goed begeleid maar, ook ons als familie ons in eigen waarde gelaten. Wat wij enorm hebben gewaardeerd! Jan bedankt hier voor!

Op een prettige wijze alles goed laten verlopen

Op een prettige manier alles doorgesproken en alles goed geregeld. Jan Slagter doet alles op een beleefde en vriendschappelijke manier waardoor alles wat makkelijker verloopt voor je gevoel.

Nieuwelandstraat 6

7731 TH Ommen

Over Vechtdal Uitvaartverzorging en Begeleiding

Uitvaartverzorging Vechtdal Vanuit de rust werken we samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.