Alles goed geregeld

menselijk en professioneel

Uitstekende begeleiding

Overal wordt aangedacht.

Een fantastische bedrijf. Zeer goede adviezen. Respectvol.

keurige afhandeling van allezaken

prettig om mee samen te werken

Vanaf het eerste contact zeer betrokken begeleiding

Niet alleen ik, maar ook de kinderen/kleinkinderen voelden de zeer professionele en toch ook persoonlijke betrokkenheid, die dhr. Slagter uitstraalde.

Je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld

De uitvaart van zowel onze vader als onze oom waren perfect geregeld. Als wij er op terugkijken dan denken wij het is goed zo.

Prima je kunt alles met Jan Slagter regelen

In 2014 zijn mijn eigen ouders drie maanden naar elkaar overleden en beide keren Jan Slagter van Vechtdal uitvaart gehad. Het contact als heel fijn en prettig ervaren. Niks wordt je opgedrongen en je kunt alles met hem regelen. In 2016 mijn schoonmoeder overleden en natuurlijk weer Jan Slagter gevraagd.

goede begeleiding en alles goed geregeld

We zijn zeer tevreden, alles werd goed en ook snel geregeld. Vanaf dat we gebeld hebben, tot na de begrafenis. We werden goed begeleidt, en hadden ook de tijd om alles te regelen en te bestellen.

Wij hadden al goeie ervaringen.

Nieuwelandstraat 6

7731 TH Ommen

Over Vechtdal Uitvaartverzorging en Begeleiding

Uitvaartverzorging Vechtdal Vanuit de rust werken we samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.