Boven verwachting

Door de lange levertijd van een onderdeel zou de reparatie aan mijn fiets lang gaan duren en toen heeft de monteur het onderdeel van een een fiets uit de voorraad 'geleend'. Dat is nog eens fijn meedenken

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Geen merk van, van Oudenaarden, dan geen service.

Waar ga je naar toe als je band van je fiets aan een nieuwe binnen en buitenband toe is, omdat hij steeds zacht wordt. Dan ben je blij dat er een grote fietsenwinkel in je stad is. Een winkel waar we een herenfiets en onze eerste elektrische fiets gekocht hebben en accesoires. Ook voor de reparaties gingen we naar Van Oudenaarden. Maar die blijdschap verdwijnt snel als je te horen krijgt dat ze de band niet gaan vervangen omdat jouw (huidige) fiets niet het merk is dat Van Oudenaarden verkoopt. Vol verbazing sta je daar dan. De medewerker ging nog even vragen of er een uitzondering gemaakt kon worden, maar het beleid is dat er geen reparaties worden gedaan aan fietsen die niet tot hun bestand horen. Uiteindelijk zei de medewerker dat ze als grote uitzondering de reparatie toch aannnamen. Ik was zo teleurgesteld en boos om deze manier van klantbenadering dat ik bedankt heb en op zoek ga naar een fietsenmaker die wel mijn band gaat vrvangen.

Goeie service

Goede uitleg Vriendelijk

Verstand van zaken

Erg vriendelijk en verstand van zaken

prima geholpen

ik heb geen min punten ben goed geholpen

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Een luisterend oor en goed advies

Én zeer klantvriendelijk, we hebben eerst een proefrit mogen maken wat héél fijn was

service

jullie nemen de tijd voor klant

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Super snel en netjes geholpen!

Netjes en snel geholpen. Goede service

Top!!!

Ben zeer goed geholpen en geslaagd voor een fiets waar ik met veel plezier op fiets

Top service en advies

Bij de aanschaf van mijn E-bike werd alle tijd genomen om goed uit te leggen hoe alles werkt en ben ik ook fijn geholpen met het kiezen en afsluiten van een verzekering.

Geweldig geholpen

Kreeg alle tijd en mocht alles vragen prima keuze gemaakt ,voor een lage instap fiets . Kreeg volop advies .

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Goed ontvangen en voorzien van d juiste informatie

Prettig en deskundig

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Je word altijd vriendelijk en goed geholpen

Kundig personeel

Fiets gekocht en binnen 1 dag gereed gemaakt zeer goede service

Fietsen gekocht

Fijne zaak goeie service

Uitstekende service

Mede door Johan geheel naar mijn wens geholpen aan een nieuwe Cube ebike. Snelle levering!

uitstekende service.

uitstekende service en vriendelijke/professionele medewerkers.

Een hele goede/vakkundige zaak

Al aardig wat fietsen hier aangeschaft. Goede en vakkundige services

Ik ben zeer tevreden.

Mijn nieuwe fiets werd zeer snel geleverd. Even proefrijden en daarna meteen meenemen.

Niet geheel volgens verwachting

De informatie en mogelijkheden, van de uiteindelijke fiets die ik gekocht, heb ik hoofdzakelijk via internet op gezocht. De kennis en de wijze waarop ik ben geinformeerd over de e fiets een Cube kathmando vond ik niet echt super.

zeer correct behandeld

kon de loophulp ook gelijk mee nemen

prima oplossing

de accu van mijn nieuw gekochte fiets, wordt niet meer gemaakt. Nu de accu kapot is, heb ik dus niets meer aan mijn fiets. Bike Totaal heeft hier een prima oplossing voor bedacht

1 woord TOP!

Hebben nu 3 e-bikes gekocht en steeds goede uitleg over alle fietsen die er staan. Als de maat er niet is wordt deze besteld om proef te rijden. Ook de onderhoudsbeurten zijn steeds goed uitgevoerd. Binnenkort gaan we zeker de 4e e-bike ook daar kopen voor onze dochter.

Fantastische rijwielwinkel

Volop keus bij deze winkel Mooi team die daar werken. Ook na de verkoop helpen ze om het op te lossen. Het ligt wat afgelegen maar zoek je een fiets dan zou ik zeker eens gaan kijken en praten. De eigenaar van de winkel help jou daar zeker mee en heeft verstand van zaken en over zijn fietsen die hij verkoopt. De werkplaats heeft vakkundige mensen om problemen op te lossen. Winkel is groot en heeft veel op voorraad. Is het er niet dan gaan ze het bestellen. Moet je fiets voor een beurt dan kan online en als de fiets klaar is krijg je berichtje dan hij weer klaar staat..

Zeer plezierig geholpen

• Service N.v.t.

t Woud 4

3232LN Brielle

Over Bike Totaal van Oudenaarden

Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.