Ik ben ontzettend goed geholpen bij de keuze voor een elektrische fiets.
Enorm goed geholpen, afgeleverd op vakantie adres
Goed advies, goede service.
Twee Gazelle ultimate C 380 gekocht en in eerste instantie twee Gazelle Ultimate fietsen ingeleverd. Bij het ophalen van de fietsen hebben wij maar een fiets ingeleverd de andere ging naar mijn dochter en dit werd zonder problemen afgehandeld. Bij de aflevering van de fietsen werden wij netjes en goed geholpen. Hoe de service verder is wachten wij af maar ik ga er van uit dat het goed is zo kwam dit bij ons wel over.
Heel goed
goeden dag al vier fietsen gekocht goeden service molenaar
Geen op en aanmerkingen.
In een prettige sfeer met vakkundige medewerkers is het niet moeilijk om de juiste keuze te maken.
Ieder jaar weer opnieuw steunt Bike Totaal van Oudenaarden het oranje Comite Vierpolders door het sponsoren van een prachtige mountainbike, traptractor, kinderfiets of andere toffe prijs voor de loterij! Dankzij de hulp van bedrijven zoals Bike Totaal van Oudenaarden kan er elk jaar weer een feestelijke Koningsdag mogelijk gemaakt worden in ons gezellige dorp. Zeer dankbaar!
Fijn geholpen. Begrip wat je bedoelde. Weet waar ze over praten.
Heb het hierboven al geschreven, ben tot nu toe prima tevreden
Echt een mooie winkel en heel goed advies!! Deze verkoper is echt een aanwinst voor Bike Totaal!!! Hij helpt je zooo goed/goed advies!! Advies van fiets tot fietstas en slot :)
Mooie zaak en zeer deskundige uitleg. Service is top. Vriendelijk personeel en zeer vriendelijke eigenaar. Ben zeer tevreden met onze nieuw Dutch'ID fietsen. Klasse. Beste mensen, zeker een aanrader deze zaak.
ik had al een E-bike en was niet direct in de markt voor een nieuwe. We waren meer nieuwsgierig, echter de dame (Carla) die ons te woord stond toverde precies mijn ideale fiets tevoorschijn : de Dutch ID Phantom in mat zwart. Voor ik het wist was de eigenaar van een geweldige Nederlandse fiets. Dank team van Oudenaarden, ik ben een blij mens.
Prima zoals altijd 9
Heel goed en professioneel geholpen met goede tips
Prettige winkelervaring. Personeel komt kundig over en is zeer bereidwillig om te helpen.
regelmatig met een client een fiets gekocht. Zij erg klantvriendelijk en flexibel.
Via Marktplaats de fiets gevonden waar ik al langere tijd naar op zoek was. Telefonisch kunnen reserveren en een paar dagen later opgehaald. Vriendelijk ontvangen met een kop koffie, uitleg over de instellingen van de fiets en op maat aangepast. Klant en servicegericht. Prima ervaring!
Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en vakkundig betrokken
Goede keuze, deskundig en hulpvaardig.
We waren op zoek naar nieuwe e-bikes, er werd goed naar onze wensen geluisterd. We kregen een goede uitleg en advies, na een proefrit hebben we de fietsen gekocht. Goede en snelle levering, fijne uitleg overdekt werking. Vakkundig en zeer vriendelijke medewerkers.
Goed advies.
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.