Heel prettig geholpen alle tijd . Vakkennis en alle merken op voorraad . Via mond tot mond reclame van de winkel gehoord .
Vriendelijke en vakkundig advies en personeel.
Verkoper luisterde eerst goed naar mijn wensen en kwam toen met drie fietsen. Niet teveel om uit te kiezen en niet te weinig dat het argwaan opwekt dat ze van die ene fiets af willen.
Zeer klantvriendelijk . Duidelijke uitleg.
heel goed advies gehad, begreep al heel snel wat ik wilde kortom hele goede voorlichting gehad.
na eerst rondgelopen te hebben in de showroom kwam de verkoopster vragen of ze ons kon helpen. Met elkaar wat fietsen bekeken en getest, verkoopster was betrokken en gaf ons veel waardevolle informatie. Resultaat een mooi Cube fiets. Bij het afhalen van de fiets de volgende dag werden we weer geholpen door dezelfde verkoopster , wat prettig was om het met elkaar af te ronden. Er werd ruim de tijd genomen hiervoor!
Goede informatie, advies gekregen bij aankoop fiets
IK heb mijn fiets goed in kunnen ruilen voor een nieuwe fiets.
Wat een service. En wat een goed werkende team hebben ze daar staan.
Snelle en vakkundige hulp bij aanschaf van fiets
Nemen alle tijd en geven goed advies
Vriendelijke mensen, goed geholpen met het uitzoeken van een fiets. Ik ben zeer tevreden.
Bedankt dat u mij fiets heb gemaakt van de stella want eerst kon dat niet en nu wel dat is heelk fijn want stella is fajiet
Door de lange levertijd van een onderdeel zou de reparatie aan mijn fiets lang gaan duren en toen heeft de monteur het onderdeel van een een fiets uit de voorraad 'geleend'. Dat is nog eens fijn meedenken
Goede uitleg Vriendelijk
Erg vriendelijk en verstand van zaken
ik heb geen min punten ben goed geholpen
Én zeer klantvriendelijk, we hebben eerst een proefrit mogen maken wat héél fijn was
jullie nemen de tijd voor klant
Netjes en snel geholpen. Goede service
Ben zeer goed geholpen en geslaagd voor een fiets waar ik met veel plezier op fiets
Bij de aanschaf van mijn E-bike werd alle tijd genomen om goed uit te leggen hoe alles werkt en ben ik ook fijn geholpen met het kiezen en afsluiten van een verzekering.
Kreeg alle tijd en mocht alles vragen prima keuze gemaakt ,voor een lage instap fiets . Kreeg volop advies .
Prettig en deskundig
Je word altijd vriendelijk en goed geholpen
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.