Vriendelijk personeel Snelle levering van fiets met aanpassing naar eigen wens.
Altijd fijn om een fiets te kopen bij Van Oudenaarden. Goede service en deskundig.
prima winkel, vriendelijk personeel groot aanbod
Fiets was er bijna een week eerder dan gepland, ze hebben met mij, de gehele winkel doorlopen voor een e-bike, passende bij mijn budget, vriendelijke mensen.
Eind september 2022 hebben we 2 fietsen besteld. Deze zijn 17 mei 2023 geleverd. Tussendoor zijn we met enige regelmaat langs geweest voor informatie over onze bestelling. We zijn altijd netjes geholpen, er werd de tijd voor ons genomen. De lange levertijd heeft met de productie te maken en niet met deze fijne fietsenwinkel.
Geduldig en heel erg behulpzaam.
Al meerdere fietsen gekocht / geruild en altijd zeer netjes geholpen met de juist keuze mogelijkheden tot inruil. Kortom keep up the good work Guys.
Deskundig personeel Veel keuze / voorraad fietsen
In de outlet store hebben wij een mooie fiets voor onze vijf jarige zoon kunnen kopen. De band was bij thuiskomst ineens plat; terug gegaan en er werd ter plekke een nieuwe binnenband in gezet. Top
de medewerkers denken met je mee en zijn super vriendelijk. Zeker een aanrader
In een plezierige sfeer een goede occasion kunnen kopen. Er was ruim tijd voor een proefrit, tijd om te overleggen. Kortom rustig een keuze kunnen maken. Ook goede product informatie gekregen.
uitermate klantvriendelijk
Prima,
Directe levering Vakkundig geholpen
Je wordt goed geholpen door vakkundige mensen die met je meedenken. Nemen de tijd voor je en komen met verfrissende ideeen.
Geduldig geholpen, veel fietsen proef gereden en goed geadviseerd.
Na diefstal van mijn fiets werd er goed meegedacht over vervanging en werd de aangifte bij de verzekeraar keurig geregeld. De gestolen fiets was niet meer verkrijgbaar. Met een elektrische leenfiets huiswaarts gekeerd en rustig de alternatieven bekeken. Uiteindelijk voor een Specialized Vado gekozen. Dit is echt een fantastische fiets met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De service die wij al jaren ervaren voelt als een warm bad.
Zeer positief
Vriendelijke medewerkers die ons hielpen bij de keuze voor een fiets. Snelle en correcte opvolging.
Vriendelijk en zeer behulpzaam voor het opzoeken van de nodige info voor het exporteren van een speedpedelec naar Belgiƫ.
Correct en vriendelijk behandeld. Het bedrag dat wij voor de inruilfiets kregen, vonden we wel erg bescheiden.
Zeer klantvriendelijk, service gericht en deskundig.
Wij zijn al jaren klant en dan ontstaat een band met de winkel en zijn medewerkers. De bestelling van mondeling en binnen een week werd ik gebeld dat de fiets klaar stond. Gewoon een fijne zaak.
We kochten twee Dutch-ID fietsen, waarvan we van te voren wisten dat in verband met rugproblemen een van de sturen moest worden aangepast. Er werd ons beloofd dat hoe dan ook de oplossing gezocht en gevonden zou worden. Helemaal waar. Eerst een ander Dutch-ID stuur, maar die voldeed net niet. Dus weer een ander stuur werd gemonteerd. En het resultaat is nu geweldig! We hebben beiden de ideale fiets! Bedankt Profile van Oudenaarden!
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.