Altijd even vriendelijke en proffesioneler survive.
Kom hier al jaren en wordt altijd vriendelijk geholpen en geadviseerd. Zelfs nu als je een fiets zou willen hebben die niet gewoon meer op voorraad staat bij de Gazelle hebben ze alle moeite gedaan deze voor mij te vinden bij een collega, super service!
Sinds dat de dochters klein waren kochten wij hun fietsen nieuw bij deze zaak bij de vader van de eigenaar en nu kopen wij nieuwe stoere fietsen bij de zoon die nu de nieuwe eigenaar is. Bedankt voor alles.
Goede service gekregen, waren goed meedenkend.
Zie opmerking.
Door de goede adviezen,klantvriendelijkheid en service heb ik m'n fiets gekocht
Er is goed meegedacht met mijn vraag die ik had.
Verzoek gedaan voor een tweedehands elektrische fiets. Keurig een telefoontje gekregen dat er een exemplaar beschikbaar was. Proefritje gemaakt. Serviceafspraken voor de oplevering gemaakt en daarna een telefoontje ontvangen dat de fiets kon worden afgehaald.
2 fietsen gekocht, verschillende mogen proefrijden.
Ik ben met het aanschaffen van een elektrische fiets goed geadviseerd
Gemoedelijk zeer behulpzaam en goed alle fietsen kunnen proberen / testen
Goed geholpen door vriendelijk, meedenkend personeel.
Alles snel en goed geregeld!
Zeer goed en deskundig advies. Vriendelijk en voor ons al jaren en jaren fietsleverancier!!
Fiets voor mijn vader (91) gekocht en daarbij super vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Ik heb bij profile mijn eerst elektrische fiets gekocht na aantal problemen met de fiets die keurig werden opgelost toch niet tevreden ermee. Besluit genomen om te inruilen voor een andere fiets kreeg een fair prijs voor terug op mijn fiets en alles binnen no-time geregeld.
Goed werd ik door een vrouw geholpen, die mij goede adviezen gaf. Waarom deze fiets goed voor mij zou zijn. Het enige minpuntje is de onduidelijkheid wanneer ik de accu van de fiets moet halen uit de schuur. Dit kreeg ik pas bij het ophalen van de fiets te horen dat hij niet tegen vorst kan. Maar het niet precies duidelijk is, wanneer ik de accu er af moet halen. Verder ben ik goed geholpen.
Mijn zoon had een nieuwe fiets nodig. Dus wij naar dezelfde winkel als waar ik in de jaren 90 een fiets van mijn ouders kreeg. Winkel was niet veel veranderd. De service was nogsteeds goed. Medewerker had een leuk gevoel voor humor. En boven alles verstand. Verstand van fietsen en verstand van brugpiepers. Een uur later was mijn zoon weer in Hellevoetsluis. Op zijn nieuwe gazelle. Een ietswat saaie degelijke fiets waar je kilometers op kan rijden zonder dat er vanalles aan kapot gaat enzovoort.
Netjes geholpen met de aanschaf van een eerste elektrische fiets. Een occasion maar van goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee.
Dik tevreden...
Aandacht voor de klant wat zijn wensen zijn uitstekend uit gevoerd, dit alles volgens afspraak.
Nog geen week geleden mijn 5e fiets opgehaald een E mountainbike, zou ik niet doen als de service er slecht of ondermaats was. Op het moment dat er wat binnen is wat je besteld heb of je fiets is klaar na een beurt altijd keurig een sms dat je het kan ophalen of dat ie klaar staat
Mijn favoriete elektrische fiets had ik binnen een week binnen, dankzij de goede contacten die het bedrijf heeft met andere fietsenwinkels. Supersnel werd de fiets op maat afgesteld, en ik werd goed geadviseerd aangaande spiegel , fietshelm en verzekering. Ik ben zeer tevreden !
Erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Werd goed meegedacht. Moeiteloos meerdere fietsen getest om tot een goed besluit te komen
Snelle en goede service voor een normale prijs door vriendelijke mensen!
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.