Gewoon zoals het hoort. Klant is echt koning.
Fijn geholpen,goede service
Goede uitleg en advies bij de aankoop.
Ik heb er 3 elektrische fietsen gekocht .De service is geweldig en je kan altijd langs rijden .Ze maken altijd tijd voor je .
Heel goede service en ruime keuze aan fietsen en accessoires
Je krijgt alle aandacht
Super goede tweedehands fiets, goed contact tijdens de koop en vriendelijke bezorging. Ik fiets weer met plezier!
Goede service.
Mooie fijne winkel goede service. Zelfs als het druk is nemen ze ruim de tijd voor de service. Niks is teveel
Nadat we bij een andere winkel niet slaagden, lukte dat bij Profile Van Oudenaarden wel. De verkoopster begreep onze vraag goed en adviseerde ons geduldig en deskundig.
Goede service Snelle afspraak Snelle afhandeling Vriendelijk personeel
Ik ben meer dan tevreden over Profile Van Oudenaarden. Wij werden vriendelijk ontvangen en Johan heeft mijn zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe “fiets” Sitgo. Hij dacht mee, dacht in oplossingen en buiten de kaders. Heel erg fijn. Inmiddels geniet ik op mijn Sitgo van het Franse land en de natuur.
Het is een heel groot scala aan elektrische fietsen waar je uit kan kiezen. Ze namen de tijd en moeite om mij zeer goed te begeleiden in de keuze voor een elektrische fiets! Ben zeer tevreden en blij met mijn fiets!
Na aankoop van de bakfiets via Internet is het transport van Brielle naar Deventer snel en goed verlopen.
Wij hadden voor onze zoon in okt een fiets besteld we hadden gehoord dat de voorraad klein was via de media. Zo doende samen een fiets gezocht. Hadden hem wel pas in december nodig. Dit kon, hij kon daar blijven staan tot we hem af wilde halen. Tegen die tijd een afspraak gemaakt om de fiets te bezorgen. Die zou tussen 14:00 en 17:00 bezorgd worden. Rond 16:50 nog geen fiets. De zaal gebeld. Wat bleek, de fiets stond nog in de zaak. Was iets mis gegaan. Ze hebben gelijk alsnog de fiets geleverd. Echt een topservice. Dat er iets mis gaat kan altijd. Belangrijk is hoe het wordt opgelost.
Goede sorteren
Zeer geslaagd voor mijn nieuwe mountainbike. Uitzoeken en meenemen ;-)
Komen er al jaren, vriendelijk personeel en altijd goed geholpen.
Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend
Hele goede ervaring en een super fijne service mede ook door de medewerkers .
Top service zonder onnodige zaken te verkopen! Deze mensen denken fijn mee.
Zeer fijn geholpen en een fijne fiets een Sparta nog niet gehad bevalt heel goed
Prima service. Vriendelijk en deskundig personeel.
We werden vriendelijk geholpen. Er werd naar onze wensen geluisterd en daar voor beide de juiste fiets gevonden. Goede servicebeurt. Fijn personeel.
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.