De keus was op een fiets gevallen ze hebben heel erg hun best gedaan om hem voor de vakantie te kunnen afleveren. Geweldig
Mijn ervaring is goed en vakbekwaam en vriendelijk mensen.
Ben prettig geholpen en voor een concurrerende prijs mijn nieuwe fiets gekocht.
Prima geholpen bij de keus voor beide fietsen die we hebben gekocht. Bij de eerste service beurt stond er een leenfiets klaar. Peroneel dat met je mee denk ook dat komt niet vaak meer voor.
Geweldig geholpen aan een fiets naar mijn wensen. Ze werden zelfs even gereserveerd tot ik langs kwam. Bedank
Personeel klant vriendelijk en goede service
We zijn erg vriendelijk ontvangen en zijn erg goed geïnformeerd over het aanbod van de elektrische fietsen. Er is goed geluisterd wat onze wensen waren, ondanks het tekort aan personeel was de fiets toch binnen enkele dagen gereed! Top service en top mensen!
Hele fijne winkel. Waar je altijd vriendelijk te woord gestaan wordt. Altijd goed en eerlijk advies.
Fiets was nog niet fiets gereed..maar door superservice en bakje koffie en wat geduld is fiets toch rijklaar gemaakt zodat ik direct er gebruik van kon maken
Fijne zaak met deskundig personeel, als ze een fiets niet hebben, kijken ze in hun bestand of hij elders wel te verkrijgen is. Kom al ruim 35 jaar bij van Oudenaarden, altijd goed!
Prettige ontvangst, goed en duidelijk advies, snelle reactie, goede service.
Medewerker heeft goed geholpen bij keuze maken over de fiets. Hij had me alleen niet erbij verteld dat je voor de standaard service(kortingen op o.a. vervolgbeurten e.d.) €. 100,= extra betaalt. Die zat al in het verkoopbedrag verwerkt. Pas toen ik wat research deed op internet zag ik dat bij andere zaken dezelfde fiets 100 tot soms wel 130 Euro goedkoper was. Daarna wees hij mij op die standaard service van 100 Euro, welke ik niet nodig vond...
we hebben met meneer van oudenaarden een goed advies gekregen !
Ik kreeg een leen accu voor m,n driewieler tot m,n nieuwe driewieler geleverd werd.
Wij zijn goed geholpen en men neemt de tijd voor je, ook al was het erg druk. Fijne fietsenzaak.
Vriendelijk personeel. Ik ben goed geholpen en heb zo de perfecte fiets gevonden.
Heel vriendelijk personen
Mooie fiets voor mijn dochter gekocht.
goede service
Aardige mensen, goede service
Er werd goede voorlichting gegeven. Goede mogelijkheid om een proefrit te maken.
Nieuwe fiets gekocht , zeer goed geholpen . Uitleg wat we het beste konden nemen. Kan niet anders zeggen als geweldig . Wouter heeft ons zeer goed geholpen. Dank daarvoor .
Top service! Had mijn nieuwe fiets ook sneller als gedacht.
Mooie, grote voorraad, vriendelijke en kundige medewerkers.
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.