Snelle en vakkundige medewerkers.
Professionele winkel, ruime keuze en heel behulpzaam.
Gewoon goed
Op zoek naar een fiets met lage instap,zijn we zeer tevreden met een mooie goede gebruikte fiets naar huis gegaan. Bedankt voor jullie deskundige advies.
goed geholpen
Nog nooit teleurgesteld in de klantvriendelijkheid en service van deze zaak. Hier al veel fietsen gekocht, zowel voor mijzelf, mijn vrouw en mijn kinderen.
Zeer vriendelijk personeel, proefrijden al ga je een paar uur fietsen geen probleem je mag alles testen. Bestelling wordt gedaan zonder verplichtingen of aanbetaling. Je wordt keurig gebeld als hij klaar staat. Er is alle tijd als je hem komt ophalen ondanks dat het druk is. Al met al een aanrader.
Prima gedaan
Vriendelijk, nauwkeurig personeel wat luistert naar wat je wil ipv alleen maar gericht te zijn om te verkopen.
personeel is vakkundig sfeer in het bedrijf is gemoedelijk
Zeer snelle aflevering na een kleine gewneste aanpassing van de gekozen fiets. Inruil van de uitgegroeide fiets voor redelijke prijs.
Een fiets uitgezocht voor mijn zoon. Mocht en kon er eerst even op proefrijden om te zien of deze geschikt voor hem was. Advies was om het zadel iets te verhogen voor het fietsen, verder was de fiets prima op maat.
koop al jaren vanaf dat ik jong ben daar fietsen. Altijd is alles goed geregeld, en mocht er toch wat zijn staan ze direct voor klaar met een oplossing. Een winkel vertrouwen!!!
Nette winkel, prima service. Goed geholpen. Klant vriendelijk.
Ik kwam bestelde fiets bekijken en beoordelen, of het iets voor mij zou zijn. Lage instap en bredere banden. Even erop gefietst, maar er is niet gekeken of zadel en stuur goed stonden voor mij. Is wel heel belangrijk!! Telefonisch contact: prima.
Bij het ophalen bleken er na het naar huis fietsen nog wat kleine verbeterpuntjes te zijn, waardoor ik de dag erop weer terug moest naar de winkel. Ik denk dat dit voorkomen had kunnen worden door de fiets nog wat beter na te lopen voor aflevering.
Goed geholpen met het aankopen van een 2de hands mama fiets
e-bike en MTB gekocht. Heb nog geen ervaring hoe de service is maar de zaak ziet er professioneel uit.
Heel netjes en correct behandeld Nogmaals dank Gr Marc
Ik ben goed en deskundig geadviseerd bij het uitkiezen van een nieuwe elektrische fiets
Vriendelijk personeel , behulpzaam en goede service
Goede klantbediening
Ik ben er uitstekend geholpen bij het uit zoeken van een e bike . Goeie uitleg
zeer correcte en behulpzame medewerkers van werkplaats tot verkoper aan toe. Ko.t hier al vele jaren onze fietsen kopen.
Als je binnen komt kan je zelf kiezen of je kijk eerst fijn rond of je wilt gelijk geholpen worden.
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.