Betrouwbaar En kwaliteit fietsen

Goede informatie bij aankoop nieuwe hybride mtb en altijd vriendelijk personeel. Top winkel

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Goed advies en zeer klantvriendelijk

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Google

Uitstekende uitleg en service bij de aanschaf van 2 e-bikes.

Al een tijdje nagedacht om een e-bike aan te schaffen maar nog niet echt ‘op pad’ geweest. Op aanbeveling van een bekende eventjes langs gegaan bij Van Oudenaarden, gewoon om eens te oriënteren en wij in de buurt waren. Konden gelijk proefrijden met 2 demo’s en dit beviel uitstekend. Uiteindelijk besloten om gelijk maar tot aanschaf over te gaan omdat de voorraad beperkt was/werd en ook omdat de gewenste fietsen beschikbaar waren. Tevens konden wij daar ook nog eventjes mee proefrijden. De aanschaf werd gemakkelijk gemaakt doordat Johan wist waar die het over had en ook waar wij gewoon een goed gesprek mee hadden, ook in deze rare corona tijd. Al met al uitstekend geadviseerd en geholpen ook omdat de fietsen gratis konden worden bezorgd door een enthousiast gepensioneerd echtpaar.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Zeer behulpzaam en goed geïnformeerd

Goede uitleg over diverse fietsen en prima aflevering en service bij onze aankoop.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Advertenties

Zeer service gericht en klantvriendelijk

Mooie persoonlijke benadering, snelle reactie op vragen en altijd bereid om naar een oplossing te zoeken.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Goede voorlichting door deskundige medewerkers

Zie boven.

Fijne service

Ik werd snel en vriendelijk geholpen, kreeg goed advies en mocht direct een proefritje maken.

Aandachtig, kundig, soepel.

Eerste winkel (we hadden er meerdere op het lijstje) die we bezochten voor aanschaf eerste E-bike. Mail vooraf voor aanbevolen bezoektijd binnen een uurtje of wat beantwoord. Bezoek gevoelsmatig meteen goed. Alle aandacht voor ons verhaal, prima advies per fiets/merk. Testrijden geen enkel probleem, zeer soepel in de omgang. Meteen de nieuwe E-bike besteld. Lijstje met overige winkels weggegooid.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Google

Geweldige service, denkt mee met de klant.

Ik kwam voor een e-bike en kon net zo veel uitproberen als ik wilde. Ben met een mooie fiets en heel tevreden naar huis gegaan. En de koffie is ook lekker.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Super geholpen, en netjes afstellen van de fiets, ze hebben heel veel geduld Hele fijne zaak en personeel

Zeer goed en correct

De mensen die er werken helpen je zeer goed en correct. Zijn hulp vaardig

Goed geholpen

Er werd alle tijd genomen voor het maken van een proefrit op verschillende fietsen voor onze zoon en dochter. Echter bij de aflevering was het echt zo van: hier zijn jullie fietsen, veel plezier er mee. Ik miste bijv. informatie over het schakelsysteem (zeker bij m'n dochter van 7 die voor het eerst een fiets krijgt waar ze mee kan schakelen).

Tevreden klant

Goed geholpen, geen gehaast, prettige sfeer. Proefrit geen probleem.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Advertenties

Super!

Wij kopen al jarenlang onze fietsen bij Profile van Oudenaarden. We worden altijd heel fijn geholpen, men heeft er verstand van zaken en de service is meer dan prima.

Vlotte uitgebreide service.

Ik ben zeer tevreden, uitgebreide duidelijke uitleg. De service is uitstekend en snel, ik kon dezelfde dag mijn fiets halen.

Heel goed

Prettige mensen. goed geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Hoe ben je bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Ruime keuze, deskundig personeel, prima service, maar missen wat 'persoonlijke klantgerichtheid'

Een beetje het gevoel dat de klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering een beetje verdwijnt zodra de koop is gesloten. Dan voel je je een (onbelangrijk) nummer. Ook niet echt veel tijd. Mogelijk en waarschijnlijk door de grote drukte van het moment maar toch iets wat naar ons idee voor verbetering vatbaar is.

Goed geholpen

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Goed geholpen , nemen ondanks de drukte de tijd voor iedereen .

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Super geholpen, eerlijk vakkundig en creatief

Vakkundig geholpen. Opties gekregen die pasten bij dat wat ik zocht, zonder me van alles extra aan te smeren. Super creatief geholpen met de hondenmand voor op de fiets. Het kon eigenlijk niet met de fiets accu. Toen hebben ze het hele onderstel van de mand veranderd en nu werkt het top. Vriendelijk personeel dat plezier heeft in zijn werk.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Zeer vakkundig en vriendelijke service

Werd zeer vriendelijk geholpen, geen druk, duidelijke uitleg.

Super tevreden!

Ik had mijn fiets snel nodig en ik had hem dezelfde week nog in huis! Verder was de service in de winkel ook goed, ik kreeg goede advies en werd goed geholpen.

Goed advies ontvangen

Vanwege goed advies een fiets gekocht, die super goed bevalt.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Top winkel met goede service.

De medewerkers in de winkel weten waar ze het over hebben en nemen de tijd om je van de juiste informatie te voorzien. Als je een klein probleem hebt met je fiets wordt dit eigenlijk direct verholpen. Bij gepland onderhoud wordt je netjes op de hoogte gehouden van onverwachte kosten voordat een reparatie uitgevoerd wordt.

Prima geholpen

• Service N.v.t.

t Woud 4

3232LN Brielle

Over Bike Totaal van Oudenaarden

Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.