Super blij met de fiets die ik onlangs kocht bij Profile van Oudenaarden. De fiets was er veel sneller dan verwacht, waardoor ik al in het eerste lentezonnetje kon fietsen. Keurig afgemonteerd. Heel erg tevreden!
Wij komen er al jaren,en worden er vriendelijk en goed geholpen.
al diverse fietsen gekocht klopte altijd
Duidelijk op alle punten
Johan en zijn team staan voor vakwerk en goede service, verkopen geen onzin maar kwaliteits fietsen die je altijd mag proberen
Zelden zo prettig, rustig en eerlijk te woord gestaan als in deze winkel. Hier wordt echt de tijd genomen en naar je geluisterd.
Wat een heerlijke ontspannen sfeer heerst er binnen dit bedrijf. Er is voldoende gelegenheid om een fiets naar keuze te testen en daarmee de juiste fiets te kopen.
Vakbekwaam en uitstekende service
Zeer deskundig personeel wordt vriendelijk geholpen.
Goede service, vriendelijk personeel
goede uitleg om een goede fiets te kopen
Prima uitleg, groot assortiment en konden de fiets gelijk meenemen. Ook fijn dat er een 'leen'- fiets beschikbaar was!
Klantvriendelijk en eerlijk
Ik ben erg prettig geholpen. Was op de ene laatste dag van btw actie. Er waren niet ontzettend veel fietsen meer. Na eerst uit te zoeken wat ik wilde 2 fietsen geprobeerd. 1 was een 2019 model waar inprinciepe de btw actie niet in aanmerking voor kwam. Er werdt gelijk gezegd gezegd omdat er weinig fietsen waren dat hij een uitzondering maakte en hij wel de btw actie zou doen. Uiteindelijk zelf voor gekozen om een electrische fiets te proberen. Deze is het uiteindelijk geworden. Accu van 400 watt was er niet meer dus samen de kosten gedeeld voor de 500 watt accu. Na mijn oude fiets ingeleverd te hebben ben ik zelf naar huis gefietst op de nieuwe fiets. Hele goede service en kennis! Vooral het meedenken met de klant in oplossingen is goed.
Ik was op zoek naar een electrische moederfiets en om de juiste keuze tree kunnen maken zijn er 2 fietsen voor me besteld. Op beide fietsen zijn zitjes geplaatst zodat mijn man en ik een proefronde konden maken en daardoor de beste fiets hebben kunnen kiezen. Daarna is de fiets naar wens afgemonteerd. Ik weet zeker dat ik hier een hoop plezier van ga hebben!
Prima ervaring in met de aankoop van 2 elektrische fietsen. Niets is teveel en er wordt niet moeilijk gedaan. Ook zaken die niet goed zijn worden zonder morren vlot opgelost. Je voelt je welkom en wordt prettig behandeld. En het maakt geen verschil of je nu voor een fiets komt of voor een pakje van DHL.
Nieuwe fiets voor onze pre puber zoon gekocht. We kregen goed advies. Er werd de tijd genomen. Super!
We hebben recentelijk 2 nieuwe fietsen aangeschaft bij Fietsplus Van Oudenaarden. We zijn goed en vakkundig geholpen en zijn heel blij met onze nieuwe fietsen. Een aanrader!
Ik kwam met weinig kennis van electrische fietsen, met geduld werd ik daarbij begeleid. Met het vertrouwen, mocht ik meteen een proefrit maken. Voordeel en nadeel met elkaar doorgenomen en uiteindelijk tot een goede beslissing genomen. Bij het ophalen van mijn fiets werd ik alweer zo netjes geholpen. Uitleg gehad hoe ik met mijn accu moest omgaan en eventueel de verzekering. Ik ben heel erg tevreden weggegaan.
Prima!!Al jaren
Altijd service met meedenken
had een kleine issue met de fiets, even langsgegaan en er werd meteen gekeken naar de fiets (geen afspraak!). Tussendoor op de hoogte gehouden dat er iets gevonden was en dat het werd verholpen. Na de reparatie werd me verteld wat er niet goed was, wat er gedaan was en dat de fiets getest was. Dit is hoe het zou moeten in ieder bedrijf.
Ruime keuze goede uitleg en er wordt tijd voor je genomen.
Goed en deskundig advies. Zeker aan te bevelen
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.