Onlangs verhuisd naar Hellevoetsluis en ook voor ons fietsonderhoud opzoek gegaan naar een nieuw adres. Na bij 3 winkels teleurgesteld te zijn uiteindelijk in Brielle terecht gekomen en wat een warm onthaal daar gekregen! Na een gesprek met de werkplaatsmedewerker toch ook in de showroom naar een nieuwe fiets gekeken. Helemaal enthousiast geword en hij kon ook gelijk mee! En ook nog een mooie inruilprijs gekregen!
Kom zeker terug!
Verschrikkelijk! Vorige week een fiets gekocht die maar enkele dagen gebruikt was en niets mee aan de hand was en geen schrammen heeft. (beweerden ze) na thuis komen en de fiets bekeken te hebben merkte ik dat er stickers op geplakt waren die niet thuis hoorden... wel degelijk om diepe ne grote krassen van een val te verbergen en is er iets mis met de as van het achterwiel... leugenaars... (Reeds recentie facebook)
Hoi Bram, Bedankt voor je feedback, vervelend dat er zaken niet naar wens zijn. Klanttevredenheid hebben we hoog in het vaandel staan, we zullen er dan ook alles aan doen tot een passende oplossing te komen. Kun je ons foto's sturen van de kwestie? Dan kunnen we meekijken wat er precies loos is. N.B. wist je dat wij 100 dagen niet goed geld terug garantie bieden? Ook op tweedehands fietsen! Mocht je dusdanig teleurgesteld zijn met de aankoop dan kun je deze terugbrengen, je ontvangt het gehele aankoopbedrag terug.
Goed en netjes geholpen, fiets werd eerder geleverd dan verwacht.
Goed en vakkundig geholpen .
Super aardige en erg geduldige medewerkers als Duitse banken voor problemen zorgen geweldig advies, ik ben erg blij met de fiets volgend jaar op vakantie kom ik terug voor keuring
Deskundig advies
Zeer vriendelijke medewerkers en goede service
Heel behulpzaam ben geholpen door Johan vriendelijk man alle mensen zijn daar heel vriendelijk
Ze namen de tijd voor ons. Deden wat ze beloofden. Telefonisch kontakt zoals beloofd.
Mijn zoektocht naar een Mountainbike eindigde met een goed advies en vlotte levering.
Altijd een vriendelijk en hartelijk welkom door het vakkundig personeel. Ruime en overzichtelijke showroom met meer dan genoeg keuze. Fijne werkplaats waar ze altijd even klaar staan voor een technische vraag.
Onze verkoper was kundig begreep snel uit onze wensen welk type fiets we zouden willen hebben, en met een aantal proefritten de juiste keuze te maken.
Ik heb heel goede ervaring met het kopen van een electrische fiets bij Profile Van Oudenaarden. Ik ben heel goed geholpen en zal in het vervolg zeker graag naar de zaak gaan voor hulp en ik beveel Profile van Oudenaarden zeer aan aan vrienden en bekenden.
De voorlichting, service en flexibiliteit rond de aankoop van een eerste e-bike was zo professioneel dat wij enige weken later besloten om hier een tweede e-bike aan te schaffen. Ook deze levering verliep vlekkeloos. "Ouderwetse" aandacht voor de klant en niet dat "moderne" snelle verkoopwerk.
Prima zaak waar ik al vele jaren zeer deskundig wordt geholpen.
Goede voorlichting en meedenkend personeel
Prima geholpen bij de aankoop van een e-bike. Verschillende modellen kunnen proberen en goed advies gekregen. De gekozen fiets was op voorraad en stond de volgende ochtend om 09:00 al klaar.
Fijne begeleiding in het zoeken naar de juiste fiets. Medewerker stelde de juiste vragen om tot een goed overzicht te komen zodat ik op de juiste fietsen een proefrit kon maken.
wereld zaak
Wederom een ruime eigen keuze kunnen maken die niet bepaald, maar begeleid wordt met een eerlijk advies. Ook de aflevering van aanschaf is 100% goed uitgevoerd. Een klein mankement werd telefonisch netjes kenbaar gemaakt en gerepareerd voordat aflevering plaats vond. Gewoon een proffesionele zaak met personeel als liefhebbers.
Mooie fietsen winkel in het industrieterrein van Brielle Eigenaar van de zaak werkt mee en heeft kennis van zaken. Veel merken aanwezig en niets is teveel om je even proef te laten rijden. Doen er alles aan om de fiets op jou behoefte af te stellen. Oog voor de klant en luistert mee wat jou wensen zijn. Kortom ik zal hier altijd weer terug komen
t Woud 4
3232LN Brielle
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.