CV ketel vervangen. Binnen een dag een offerte en binnen 2 dagen geplaatst. Super service en goede communicatie.
Bij telefonisch contact een adequate onderkenning van het probleem of de vraag . Goede inschatting van van de eventuele urgentie. Aangevraagde offertes zijn duidelijk en compleet. Technische uitvoering van het werk bij storing of vernieuwing installatie(delen) is uitstekend. Vriendelijk en terzake kundig personeel in de uitvoering en op de backoffice. Uitstekende service.
Monteur ging vakkundig te werk, werkte snel en was heel erg vriendelijk.
Heel netjes geholpen
Al het werk, dat het bedrijf bij ons heeft uitgevoerd, is perfect uitgevoerd.
Na gemelde storing snelle respons en vlot gerepareerd. En bijzonder klantvriendelijk.
Goed advies, veel kennis, keurig op tijd. Niks dan complimenten
Na twee cv kachels gekocht te hebben met onderhoud. Over op warmtepomp en zonnepanelen. Helaas niet bij Prent
Originele beoordeling
ik kan ze zelf invullen zonder link van een opdracht Dit is een winkel wat niet meegaat in deze tijd.
Een perfect bedrijf met vakmensen. Een nieuwe CV installatie, een nieuwe radiator en een nieuwe kraan geplaatst naar volle tevredenheid.
Bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd en wensen u veel comfort van uw nieuwe c.v. ketel. Met vriendelijke groet, Het Team van Loodgietersbedrijf Prent.
Vriendelijk en behulpzaam maar niet overdreven dus to the point. Geeft tijdens de werkzaamheden, indien gevraagd, uitleg. Zowel binnendienst als monteur handelen correct.
De monteur was op tijd, deed zijn werk goed (gaan we van uit), alles werd gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd. Onze vragen werden uitgebreid beantwoord.
Goed gemotiveerde monteur die mijn cv ketel in onderhoud nam. 1 maal per 1.5 jaar. Werkt serieus door en controleerd goed. Zelfs gas afpersen tot de meter wat niet elke firma doet. Geen storings abonement mogelijk, dat is wel jammer. Verder toppie!!!! Aanrader!
Eindelijk een bedrijf die het onderhoud serieus uitvoert en niet binnen 20 minuten weer buitenstaat.
Monteur kwam op de afgesproken tijd en deed gewoon goed onderhoud . Geen rotzooi en de ketel maakte hij profesioneel schoon
Gewoon tevreden, was 1,5 jaarlijks onderhoudsbeurt cv Intergas. Heb wel indruk dat dit grondiger gedaan wordt door loodgieter/installateurs bedrijf zoals Prent dan die jaarlijkse onderhouds abonnementen die je kan afsluiten her en der.
De firma Prent heeft een goede indruk op ons achtergelaten. De monteur was zeer vriendelijk en heeft zijn werk keurig uitgevoerd.
Monteur tevens geconstateerd dat de gasdrukregelaar bij gasmeter defect was deze gaf een te hoge druk. Stedin gebeld en die hebben hem vervangen.
Netjes, goed, professioneel,
Kan niet anders zeggen dat alles naar wens is gegaan. Prima gedaan en in goede sfeer.
ik ben al jaren klant van dit bedrijf en ze hebben altijd heel goed werk geleverd en ook goede service als dat nodig was. de prijzen vind ik redelijk
Na een goed gesprek een duidelijke offerte ontvangen, waarna wij voor Prent, zoals bij de vorige cv ketel, gekozen hebben. Goede installatie door bekwame medewerkers en alles keurig netjes afgewerkt. We zijn heel tevreden.
Meedenken, meteen komen als je ze nodig hebt, altijd vriendelijk en zeer kundig!
Een serieuze, beleefde en vakbekwame jongeman heeft de werkzaamheden aan de HR-ketel met zorgvuldigheid uitgevoerd. Hiervoor mijn dank. Angélique Bornet.
Arendsweg 36
1944JE Beverwijk
J. Prent b.v. Loodgieters- en installatiebedrijf. Erkend vakman sinds 1955 ! Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf voornamelijk werkzaam in de particuliere markt. Voor een nieuwe c.v. ketel, badkamer, toilet, sanitair, dak- en zinkwerk, riolering bent u bij ons op het goede adres. Tevens bieden wij u als zorg installateur het aanpassen van sanitair aan, zoals van een bad naar een inloopdouche, compleet met anti-slip tegels, wandbeugels, douchezitje en overige benodigde aanpassingen. Wij werken met vaste ervaren monteurs en hebben een vaste tegelzetter en stukadoor in ons netwerk.