Fijn dat je via WhatsApp een foto kunt sturen van De schade. Prima service en een redelijke prijs

Zeer goede service en perfecte afwerking van de schade

Wim, hartelijk dank voor de goede zorgen en perfecte afhandeling. Groet, Paul, Linda en Renée.

Goeie service, uitstekend hersteld van een nogal gecompliceerde schade

Uitstekend en je krijgt er weer een gloednieuwe auto voor terug. CHAPEAU

Goede, snelle en professioneleservice

Alles goed geregeld, goede, nette en schone leenauto meegekregen. Na 1,5 dag was de schade verholpen en kon ik mijn eigen auto gewassen ophalen. Duidelijke communicatie en heeft de verzekering op zich genomen waardoor ik niets meer hoefde te regelen.

Super goede en snelle service!

Zeer nette schadereparatie en ook nog supersnel. Bij dit bedrijf worden de puntjes op de i gezet, aan alles wordt gedacht. Echt top!

Super en snel

Super bedrijf

Alles goed geregeld en snel geholpen

Alles goed geregeld en snel geholpen

Snel afspraak maken daarna snel begin van werkzaamheden en correcte afwikkeling.

Zie boven.

heldere duidelijke uiteenzetting en advies non nonsens cultuur

goed geholpen, prima gerepareerd

Prima geholpen

Ben perfect geholpen

Goede, duidelijke en prettige communicatie. Goede afspraken en snelle service. Je auto wordt weer als nieuw. De vervangende auto is eveneens een goede service.

Erg goed, netjes en vlug geholpen!

Na autoschade konden we al heel snel terecht en was de auto ook binnen een paar dagen klaar. We zijn heel goed geholpen en kregen een fijne leenauto mee!

Klantvriendelijk en nette afhandeling.

Netjes en volgens afspraak is de schade hersteld. In de tussentijd staat er een leenauto voor je klaar. Super geregeld.

Perfect geholpen met kleine schade

Ik had een kleine schade met roest. Deze is zeer vakkundig weggewerkt. Verf meegekregen voor toekomstige plekje. Helaas weer 1. Dus bart. Ik bel eerdaags weer.......

bijzonder vriendelijk bedrijf, werken erg netjes

geen op of aanmerkingen goed bedrijf

Goede en snelle service

goede snelle service

Zeer goede, snelle en professionele service

Snelle en goede afhandeling en reparatie van de schade

Erg tevreden, goede service en snelle reparatie

Goed bedrijf, klantvriendelijk.

Snelle en duidelijke service

Fijn en duidelijke informatie over hoe schade aangepakt gaat worden. Binnen een week had ik mijn auto weer terug en super netjes gedaan.

Vakwerk en goede vriendelijke service

Mijn auto ziet er uit als nieuw en heb een fijne leenauto gehad.

Ik werd prima behandeld. Kon snel terecht en er stond een fijne leenauto klaar voor me. Mijn auto is super netjes gemaakt en als klap op de vuurpijl kreeg hem schoon terug. Helemaal top!

Zeer vriendelijke en efficiente afwerking van de schade.

Aan de balie keruig ontvangen. Alles was meteen duidelijk en goed geregeld. Prima huurauto mee gekregen. Top service.

Vriendelijk en alles perfect geregeld. Mooi werk geleverd

Alles is zeer netjes afgewerkt. Kregen de auto erg netjes terug. Zelfs de banden waren gedaan. Wij zijn zeer tevreden. Hopen alleen niet meer terug te moeten😉

Zeer net werk geleverd

Binnen een paar dagen kon ik mijn auto brengen. Kreeg een auto mee zodat ik toch naar mijn werk kon. Prima service en goede afwikkeling met de verzekering

Meulenveldt 11 A

5451HV Mill