Binnen no time was de geplaatste bestelling op het opgegeven afleveringsadres uitgevoerd.

Super service

Denken met de klanten mee Denken in oplossingen (problemen bestaan niet)

Top en goede service

Wij moesten voor een klant iets laten graveren. Na mijn eerste mailtje snel een prijsopgave, ik heb de spullen gebracht en kon het ook snel weer ophalen en het zag er super mooi uit!

Altijd vriendelijk en goede service

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en altijd een goede sfeer.

Denkt graag mee in mogelijkheden

Prettige samenwerking en service gericht.

Goed meegedacht

2 Aluminium platen laten bedrukken met tekst voor een van onze contractors. Douwe heeft prima geholpen met suggesties voor het ontwerp en gaf voorbeelden per email. Resultaat is erg mooi geworden. Bedankt.

Goede communicatie en snelle levering

Meteen reactie op vragen en snelle levering

top

goed luisteren naar wens en verbeteringen voorstellen

altijd goed geholpen. laag drempelig. goed advies en prijs en fouten vlot hersteld.

Top service en goede prijs kwaliteitverhouding

Bedrijf dat echt zijn best doet voor de klant.

Extreem goede service en communicate

Het is enorm fijn om te bestellen bij Repko. De medewerkers denken met je mee, komen met leuke tips en werken snel. Goede service en kwaliteit gemixt met Sneker degelijkheid. Top!

Prima communicatie en het resultaat is goed

Vriendelijke en vakkundige benadering.

Bertrouwbaar en professioneel

Ervaren mensen hebben aan een half woord genoeg en begrijpen waar je als klant voor komt. Wensen worden rap en goed vertaalt in ontwerpen en of voorstellen. Zo nodig worden aanpassingen doorgevoerd en na accordering verwerkt. Problemen bestaan niet. Oplevering keurig op tijd en netjes.

Meedenkend, snel en mooi werk

Het was een late opdracht, Repko wilde meewerken en meedenken. Het resultaat was mooi en uniek.

Vlot, vriendelijk en goed!

Ik wilde een medaille voor een op eigen gelegenheid gelopen Elfsteden. Repko had een mooi model, plaatste daarop de door mij gewenste gravering en zorgde ervoor dat ik hem vlot in huis had. Oppikken in Sneek mocht ook overigens, maar dat leek me minder handig. Kleine bestelling maar keurig geregeld en vooral allervriendelijkst. Kortom, heel aangenaam en voor herhaling vatbaar!

Super service voor juiste prijs!

Mooi bedrijf, denken mee en persoonlijke benadering. Veel keuze voor goede prijs!

top

top service

Prettige samenwerking en uitstekend product

Contact was prettig en goed. Geleverd product is conform verwachting.

Vriendelijk en snelle service!

Goede communicatie en snelle levering

meedenkend, goede communicatie, snelle levering, niet duur en vriendelijk personeel.

geweldig!

Douwe reageert snel en correct.

Fijne samenwerking.

Zeer fijne samenwerking. Snelle levering. Mooie producten.

SUPER

goede zaak

Vriendelijk en meedenkend bedrijf wat een mooie kwaliteit levert.

Vriendelijk en meedenkend bedrijf wat een mooie kwaliteit levert.

Prima bedrijf

Al jarenlang klant bij Repko. Fijne partij om mee te werken. Denken mee, kwaliteit ook naar verwachting.

Oppenhuizerweg 7 9

8606AP Sneek