werden positief , vakkundig en vriendelijk benaderd tevreen over het eindresultaat
het was prettig om op deze manier een echtscheiding te realiseren
Goed gegaan
Erg goed
Super goed geholpen alles was heel duidelijk en erg snel
Ze waren heel geduldig over mijn situatie en ze begrepen de situatie heel goed waardoor het voor mij overkwam alsof hun met mij de last mee sjouwde. Elke keer als ik er een ongeval was kon ik bij hun terecht voor advies
Goed bereikbaar per mail en telefoon. Goed mee gedacht voor deadline voor subsidie
Duidelijk, behulpzaam en voor iedereen
Snel geregeld en met luisterend oor.
Goed prettige ervaring
Het was een hele fijne ervaring. Alles was snel geregeld. Er werd naar beide partijen geluisterd en als er een vraag was buiten de afspraak om, dan werd er ook snel gereageerd.
Als heel goed en supersnel geregeld zoals geschreven wordt op de site.
Wij werden zeer vakkundig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. De papieren werden per mail verstuurd en alle zorgen werden uit handen genomen. Heel fijn in zo'n situatie.
Hoewel mijn expartner en ik al wel eensgezind waren, was de hulp en informatie erg fijn. Ze zijn duidelijk en nemen enorm veel van je over.
Snelle afhandeling. Duidelijk en vriendelijk.
Een goede, snelle en duidelijke begeleiding !
alles geregeld dus zeer tevreden
heel fijn samen gewerkt dankbaar .
Communicatie informatie alles was perfect
No comments
Fijne service en alles tot in de puntjes netjes geregeld
Ik ben ervan overtuigd dat wij ( ik en mijn ex- partner) 1 van de makkelijkste clienten waren voor een echtscheiding, we hebben er absoluut geen vechtscheiding van gemaakt en hadden de regelingen (ouderschapsplan) en convenant snel voor elkaar. Onze aangewezen mediator/ advocate was t laatste gesprek wel erg streng en belerend bezig, wat ik persoonlijk niet netjes vond. Toch 3 sterren voor de stichting maar niet voor mediator.... Mvg C. Vermeulen
super professionele organisatie. snel effectief eerlijkheid onafhankelijk betrouwbaar deze organisatie met top advocaten en mediator Mr Stoffels deze heeft onze scheiding in 7 weken geregeld, ik zou iedereen deze organisatie aanraden groet Theo Jansen uit Ermelo
Stationslaan 2 A
4761BG Zevenbergen